01-09-2009, 01:43 AM
سلام
همان گونه که بر روی سیاره بودن و یا نبودن پلوتو بحث می کردند روی مشتری هم بحث می کنند و روی قمرهای مریخ و ...
در ضمن بنده با مرجع علمی معتبر ثابت می کنم که طبق دسته بندی فعلی مشتری غول گازی است و نه کوتوله قهوه ای ( منبع را در پست های بعدی حتما ذکر می کنم )
البته هم پلوتون و هم مشتری فعالیت خود را انجام می دهند حتی اگر ما آنها را از لیست خود خارج کنیم.
1.اکثر ستارگان کشف شده از دسته ستارگان گروه o و ستارگان پر نور و با گرما و جرم بسیار زیادی دارند.
مثلا فهم الحوت که آلفای صورت فلکی خود است.
2.اکثر آنها جوان بودند و ستارگان جوان فعالیت های خورشیدی زیادی دارند.
3. جنس سیاره ها از گاز است و آسیب پذیر در برابر فعالیت های خورشیدی.
4. اگر جرم آنها مساوی باشد
در آن صورت منظومه دچار مشکل می شد
سیاره به دور ستاره مادر نمی چرخید بلکه هر دوی آنها حول یک محور فرضی بین ستاره و سیاره می چرخند و اگر سیاره دیگری در مدار بود خارج می شد
اما فهم الحوت با همین شرایط است ( غول گازی نزدیک به مادر جوان ) و دو سیاره دارد.
در پاسخ به اینکه مگر مشتری سیاره نیست پس چرا می گویند کوتوله قهوه ای.....!
یک سوال من هم از شما دارم
مگر پلوتو سیاره نبود! پس چرا می گویند پلوتوئید و یا سیاره کوتوله!
( چون تقسیم بندی ها و معیارهای ما تفاوت کرد و نه پلوتو!)
چیزی که ما یافتیم در ماورای منظومه شمسی امروز جزو غول های گازی است، شاید فردا اسم جدید روی آنها بگذارند ( مثلا غولوئید!)
هسته مشتری هر چقدر هم بزرگ باشد اندازه سیارات داخلی نیست
در جواب پاراگراف آخر باید بگم که
قبل از اینکه خود سیاره بوجود بیاید ستاره مادر فعالیتش را آغاز کرده بود.
و در نتیجه سیاره فرصتی برای تولید جو و جذب گازهای سرگردان و حفظ آنها نداشته است.
همان گونه که بر روی سیاره بودن و یا نبودن پلوتو بحث می کردند روی مشتری هم بحث می کنند و روی قمرهای مریخ و ...
در ضمن بنده با مرجع علمی معتبر ثابت می کنم که طبق دسته بندی فعلی مشتری غول گازی است و نه کوتوله قهوه ای ( منبع را در پست های بعدی حتما ذکر می کنم )
البته هم پلوتون و هم مشتری فعالیت خود را انجام می دهند حتی اگر ما آنها را از لیست خود خارج کنیم.
1.اکثر ستارگان کشف شده از دسته ستارگان گروه o و ستارگان پر نور و با گرما و جرم بسیار زیادی دارند.
مثلا فهم الحوت که آلفای صورت فلکی خود است.
2.اکثر آنها جوان بودند و ستارگان جوان فعالیت های خورشیدی زیادی دارند.
3. جنس سیاره ها از گاز است و آسیب پذیر در برابر فعالیت های خورشیدی.
4. اگر جرم آنها مساوی باشد
در آن صورت منظومه دچار مشکل می شد
سیاره به دور ستاره مادر نمی چرخید بلکه هر دوی آنها حول یک محور فرضی بین ستاره و سیاره می چرخند و اگر سیاره دیگری در مدار بود خارج می شد
اما فهم الحوت با همین شرایط است ( غول گازی نزدیک به مادر جوان ) و دو سیاره دارد.
در پاسخ به اینکه مگر مشتری سیاره نیست پس چرا می گویند کوتوله قهوه ای.....!
یک سوال من هم از شما دارم
مگر پلوتو سیاره نبود! پس چرا می گویند پلوتوئید و یا سیاره کوتوله!
( چون تقسیم بندی ها و معیارهای ما تفاوت کرد و نه پلوتو!)
چیزی که ما یافتیم در ماورای منظومه شمسی امروز جزو غول های گازی است، شاید فردا اسم جدید روی آنها بگذارند ( مثلا غولوئید!)
هسته مشتری هر چقدر هم بزرگ باشد اندازه سیارات داخلی نیست
در جواب پاراگراف آخر باید بگم که
قبل از اینکه خود سیاره بوجود بیاید ستاره مادر فعالیتش را آغاز کرده بود.
و در نتیجه سیاره فرصتی برای تولید جو و جذب گازهای سرگردان و حفظ آنها نداشته است.