08-10-2012, 09:22 PM
mohammad_reza نوشته: اقای ناصری در عکاسی از سحابی و کهکشان مجموع نوردهی شما باید بیشتر از 30 دقیقه باشه تا هم بشه ادیت کرد و هم کیفیت مورد نظر رو داشته باشهالزامی نیست، مثلا در این عکس جزئیات خوبی دیده میشن. درسته که فریم های بیش تر عکس رو بهتر می کنن اما در این عکس هم جزئیات نسبتا خوبه. چون تلسکوپ من نسبت کانونی 4 داره، ایزوی عکسام هم معمولا 3200 هست، از دوربین مودیفای شده و فیلتر هم استفاده می کنم که این موارد خیلی از میزان نوردهی میتونن کم کنن. اما همون طور که گفتید تعداد فریم ها باید زیاد باشه؛ خب این در هر شرایطی امکان پذیر نیست، اول اینکه باید ایزو رو کمتر از 3200 بذارم و مثلا روی 1600 نوردهی کنم که در این صورت نوردهی بالا تر میره و نیاز به گایدنگ دقیق داره که متاسفانه من اون شب اتوگایدر نداشتم و با رتیکل هم نتونستم کار کنم. دوم اینکه اجرامی مثل مرداب، سه تکه و امگا که عکس هاشون رو دیدید، در مکان رصدی من وضع خوبی نداشتن چون افق بسته با درخت ها و یک چراغ پر نور اجازه ی نوردهی بیش تر نمی داد و اصلا به همین دلیل از ایزوی بالا استفاده کردم.
مثل عکس اقای محقق که مجموع نوردهی 60 دقیقه بود
اما در کل حرف شما درسته، من تا 10 روز دیگه احتمالا یک رصد دیگه می رم که این بار یقینا نکات مهم رو رعایت می کنم و عکس های بهتری انشاالله خواهم گرفت.