08-10-2012, 01:28 PM
من خودم برای اولین بار و بدون تجربه و فقط با استفاده از همین فرمول هایی که ذکر کردم تلسکوپ شکستی خودم رو ساختم ... مشخصات عدسی شیئی تقریبا نزدیک به همونی بود که مایر دگانی پیشنهاد کرده بود ، یعنی قطر 80 میلیمتر و فاصله کانونی 100 سانتی متر، من قبل از خرید ، تو مغازه ی اپتیک یارو(!) همه فرمول ها رو با عدسی هاش انجام دادم و بعد خریدم، نتیجش هم تلسکوپیه که الان دارمش
بزرگنمایی خوبی داره( تقریبا 70 تا 80 برابر) توان تفکیکش هم به نسبت شکستیا بالاست ، بین 1 تا 1.2 ثانیه قوسی
به نظرت با این نمیشه اجرام رو دید ؟
حرفتون رو هم قبول دارم ، بهترین شکستی ها هم نقیضه رنگ دارند ، چه برسه به دست ساز هاش ، ولی اگه زاویه دید ،و فاصله کانونی 180 باشه ، یعنی در راستای هم باشن نقیضه به شدت کاهش پیدا می کنه ، ضمنا در زمان نصب عدسی ها خیلی باید دقت کنید ، چون هر بی دقتی باعث ایجاد هاله رنگ میشه
به هر حال هم قیمتی خیلی کمی برام داشت و هم دردسر کمی!!!
بزرگنمایی خوبی داره( تقریبا 70 تا 80 برابر) توان تفکیکش هم به نسبت شکستیا بالاست ، بین 1 تا 1.2 ثانیه قوسی
به نظرت با این نمیشه اجرام رو دید ؟
حرفتون رو هم قبول دارم ، بهترین شکستی ها هم نقیضه رنگ دارند ، چه برسه به دست ساز هاش ، ولی اگه زاویه دید ،و فاصله کانونی 180 باشه ، یعنی در راستای هم باشن نقیضه به شدت کاهش پیدا می کنه ، ضمنا در زمان نصب عدسی ها خیلی باید دقت کنید ، چون هر بی دقتی باعث ایجاد هاله رنگ میشه
به هر حال هم قیمتی خیلی کمی برام داشت و هم دردسر کمی!!!