06-13-2012, 04:33 PM
يكي از موسسات آموزشي اقدام به برگزاري يه كارگاه رصدي كرده بود جهت آشنايي و علاقمند كردن مردم به اخترشناسي و رصد.
من كه كلا عاشق رصدم رفته بودم سمت تلسكوپ ها ببينم كي چي كار ميكنه.
چشمتون شب خوب ببينه ( متضاد چشمتون روز بد نبينه ، ميشه چشمتون شب خوب ببينه!!!) يه دوتا خانوم محترم
گير داده بودند به يكي از اين بروبچه هاي جوگير اون بنده خدا هم تا دلتون بخواد داشت خالي ميبست. من هم حسابي خندم گرفته بود از دست اين رفيقمون .
خلاصه از رصد هاش در شاخ آفريقا و تلسكوپ هابل باباش و قطب جنوب و هر دري سخني... تا رسيد به زيبايي هاي سحابي جبار.
موقعيت بسيار مناسبي بود رفتم جلو با قيافه اي بسيار مشتاق ازش خواستم سحابي جبار رو نشونم بده. طرف هم كه فكر كنم تا حالا دستش به اطلس نخورده بود با كمال وقاحت قبول كرد. حالا بيا دنبال جبار بگرد ( راستي يادم رفت بگم وسط هاي تير بود).
من كه كلا عاشق رصدم رفته بودم سمت تلسكوپ ها ببينم كي چي كار ميكنه.
چشمتون شب خوب ببينه ( متضاد چشمتون روز بد نبينه ، ميشه چشمتون شب خوب ببينه!!!) يه دوتا خانوم محترم

خلاصه از رصد هاش در شاخ آفريقا و تلسكوپ هابل باباش و قطب جنوب و هر دري سخني... تا رسيد به زيبايي هاي سحابي جبار.
موقعيت بسيار مناسبي بود رفتم جلو با قيافه اي بسيار مشتاق ازش خواستم سحابي جبار رو نشونم بده. طرف هم كه فكر كنم تا حالا دستش به اطلس نخورده بود با كمال وقاحت قبول كرد. حالا بيا دنبال جبار بگرد ( راستي يادم رفت بگم وسط هاي تير بود).
-- -.-- -.. . .- .-. ...- . -. ..- ... -.-- --- ..- .- .-. . -- -.-- .-.. --- ...- . ..- -. - .. .-.. ... ..- -. --. --- . ... -.. .- wechatکسی نبود؟!!.-. -.-