alimohamadi74 نوشته: سلام ufoufo
بهترین گزینه برای پاسخ به سوال من شما هستید. چون هم 8 اینچی داری و هم اهواز زندگی می کنی. آیا تمام سیارات را می شه به وضوح دید. مثلا طوری که زحل تمام چشمی تلسکوپ رو پر کنه. اگه نمی شه با چه وسایل اضافی مثل چشمی یا بارلو م شه این کار رو کرد.
سوال دیگه هم اینکه کهکشانها رو چه اندازه ای باش می بینی. تا حالا تونستی باش عکس بگیری؟ / با تشکر
سلام همشهری خوبی ؟ ممنون
والله مدت طولانی نیست که خریداری کردم هنوز ان طوری تست نکردم اما خوب از برنامه Stellarium استفاده می کنم و کمک می گیرم جهت رصد اسمان شب ،من تا فعلا چشمی اضافه خریداری نکردم همچنین بارلو هرچند فکرمی کنم نیاز شدید دارم که بزودی هم چشمی بخرم هم بارلو جهت بزرگنمایی بیشتر . تا فعلا این ایام چیز زیادی از سیارات رصد نکردم بعد همان طور که خودتون اهواز هستید می دانید که الودگی نوری و جوی بالاست اما با این اوصاف از تلسکوب خیلی راضی هستم اما من با چشمی مثل 10 میل که فابریک خودش هم است هنوز تصویر خوبی از زحل را رصد نکردم و فکرمی کنم که هنوز به چشمی با توان خیلی بیشتر احتیاج است . .بعد الان یک زمانی هستیم که طی روز که هیچ اما طی یک شب شما می توانید نهایتا اورانوس را که خیلی دیر وقت هم قابل رویت است(4 و 5 صبح ) و حوالی صبح مشتری را رصد کنید و ابتدای شب هم زحل و مریخ را .
اما انصافا وقتی از چشمی نگاه کنید دریچه جدیدی روی شما باز می شود و انجاست که می گویید سبحان الله این همه اجرام اسمانی را که فقط با تلسکوب قابل رویت است .فوق العاده است .
درباره چشمی که بله حتما لازم دارید بله می توان با ان این کار را کرد .مثلا اگر بتوانید یک چشمی 4 میل یا 6 میل خریداری کنید که مثلا بزرگنمایی خوبی خواهد داد چیزی حدود 200 برابر یا 300 برابر یعنی بدون بارلو ، بهتر است بدون بارلو زوم کنیم چون کمی کیفیت رصدی با بارلو کاسته می شود این مورد بیشتر مخصوص رصد سیارات است(بارلو).به هرحال امکانش هم است هرد چشمی و بارلو 2x هم خریداری کرد زیاد هم هزینه بالا ندارد.اتفاقا بله عکس هم دیشب با موبایل از کره ماه گرفتم که جالب شد .
سوال بود در خدمتم دوست عزیز.