12-03-2011, 12:56 PM
رشته هوا فضا هیچ ربطی به فضا نوردی نداره ،برای فضا نورد شدن شما اگه تو هر رشته مهندسی یا علوم پایه و یا پزشکی تخصص داشته باشین میتونین به فضا برین ،تا اونجا که من میدونم فضا نوردهای اولیه مثل یوری گاگارین و ... همشون خلبان های نیروی هوایی بودن بعدها کسایی مثل آرمسترانگ که همشون خلبان بودن ولی امروزه به جز خلبان ها کسای دیگه هم به فضا میرن ،مثلا سرنشینان آخرین پرواز شاتل رشته هاشون ،مهندسی پزشکی ، مهندسی عمران ،مهندس صنایع ،مهندس هوا فضا ،مهندس مکانیک،مهندس الکترونیک و مثل خودم مهندس مواد :dبودن(البته همشون گرایش کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتراشون معمولا فرق میکنه)،البته تعداد افراد دکتر هم برای انواع تحقیقات پزشکی اغلب به فضا میرن.
جدیدا هم که توریست های فضایی میتونن با پرداخت مبلغ 200000دلار از طریق هواپیمای ساخت شرکت ویرجین یه جورایی به فضا برن!!!!البته هنوز فکر نکنم این پروژه عملی شده باشه ولی خیلی زود این اتفاق می افته.ولی ایران اگه بخواد خودش فضانورد بفرسته به نظر من مثل ابتدای کار شوروی و آمریکا فعلا فقط می تونه خلبان های جنگنده ها رو بفرسته چون با این کار دیگه لازم نیست یه وقت و هزینه زیادی بزاره تا فضانورد تربیت کنه
جدیدا هم که توریست های فضایی میتونن با پرداخت مبلغ 200000دلار از طریق هواپیمای ساخت شرکت ویرجین یه جورایی به فضا برن!!!!البته هنوز فکر نکنم این پروژه عملی شده باشه ولی خیلی زود این اتفاق می افته.ولی ایران اگه بخواد خودش فضانورد بفرسته به نظر من مثل ابتدای کار شوروی و آمریکا فعلا فقط می تونه خلبان های جنگنده ها رو بفرسته چون با این کار دیگه لازم نیست یه وقت و هزینه زیادی بزاره تا فضانورد تربیت کنه