تکرار، سرنوشت شوم جهان ما!!!
سلام،
نه مشکل این نیست که تخیل یا منطق-ریاضی یا داستان و امثال اینها. داری از مبنای فیزیکی استفاده می‌کنی ولی می‌گی فرمولش رو دوشت ندارم!!‌این نمی‌شه!‌ سیاه‌چاله‌ها از داستان هوگو و ژول ورن در نیمد!!‌ از ریاضیات نسبیت عالم با دلایل فیزیکی با همون فرمول‌ها مطرح شد. تو با همین فرمول‌ها داری هر روز حرکت میکنی و نفس می‌کشی و سیستم بدنت حتی داره کار می‌کنه.
به نظرم یکی از بهترین کارهایی که می‌تونی انجام بدی تاریخ علم رو دقیق بخونی. کتابهای متعددی هم هست. و البته فلسفه‌ی علم که جایی بدون اینکه عین لغت رو بیان کنی یا بدونی گفتی و اون ابطال پذیری هر نظریه‌است. ما در علم به این مسأله اعتقاد داریم که ابطال‌پذیرترین نطریه‌ها بهترین‌ها هستند. ولی اگر چیزی باشه که هیچ وقت نشه ردش کرد یا ثابتش کرد اصلا نه منطقسه نه علمی نه قابل پذیرش! چیزی که داری می‌کی یم نظریه‌ی علمیه که فرمول‌بندی‌اش هم هست. اولین کسی نیستی که به این مسأله اشاره می‌کنی یا شخصی در کتابی به زبان ساده این رو نوشته باشه. 60 ساله پیچیده‌ترین ریاضیات رو در فیزیک داریم برای بدست آوردن چیزهای جدید استفاده می‌کنیم.
نویسنده‌های علمی تخیلی که نمی‌دونم چرا به جای آسیموف کبیر از هوگو نام بردی(؟علاقه‌ی شخصی خودم رو گفتم Big Grin )همه در زمینه‌ی علوم صاحب‌نظر بودند یا مطالعات و مباحثات زیادی در علم داشتند. بدون پیش‌زمینه‌ی ذهنی یا شهود نمی‌شه داستانی رو نوشت. کلارک اول محاسباتی رو انجام میده بعد میره سراغ داستان(می‌رفت!)آسیموف دانشمند همه فن حریف بود! زندگی دقیق اینهارو هم پیشنهاد می‌کنم بخونی و البته کتابهایی که در زمینه‌ی علم دارند. البته بیشتر اسیموف که محقق-استاد دانشگاه و نویسنده‌ی بیش از 150 کتاب علمی برای دوره‌های مختلفه.
فیزیک اینظور هم نیست که می‌گی هر روز یک نظریه جای یکی دیکه رو می‌گیره. از این خبرها نیست. فیزیکی که نیوتن 350 سال پیش تبیین می کنه، غلطه‌؟ نه! فیزیک عمومی هم خونده باشی می‌دونی که نیست. داری باهاش زندگی می‌کنی. در ابعاد ریز و زیادی بزرگ و سرعتهای بالا اصلاً جوابگو نیست. یک نظریه‌ی خاص در دل نظریه‌های بزرگ دیگه‌است.
نظریه‌ی الکترومغناطیس فارادی-هنری-ماکسول و دیگران علط بود؟ نه! فقط باید یکی می‌شدن. الان مهندس‌های مخابرات دارند از همین نظریه‌ی کهنه استفاده می‌کنند. چون طبیعت این رفتار رو از خودش نشون میده! ولی در جاهایی فیزیک پیچیده‌تر از این حرفها میشه. می گم باید فیزیکی باشی تا بدونی داستان از چه قراره. من هم مثل خودت علم رو دوست دارم. ولی راهش اینه که برم دنبالش. فیزیک بهترین راه برای من نوعی بوده و هست و خواهد بود. تعمیم دادن قوانین فیزیکه برای دستیابی به رفتار طبیعت در همه‌ی ابعاد و حالت‌هاست که کشف هزاران پدیده رو دنبال خودش میاره.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman
پاسخ

پیام‌های این موضوع
تکرار، سرنوشت شوم جهان ما!!! - توسط Owl - 09-25-2008, 10:51 PM
تکرار، سرنوشت شوم جهان ما!!! - توسط Owl - 10-09-2008, 07:46 PM
تکرار، سرنوشت شوم جهان ما!!! - توسط Owl - 10-10-2008, 12:17 AM
تکرار، سرنوشت شوم جهان ما!!! - توسط Owl - 10-16-2008, 01:41 PM
تکرار، سرنوشت شوم جهان ما!!! - توسط Owl - 10-16-2008, 11:07 PM
تکرار، سرنوشت شوم جهان ما!!! - توسط Owl - 10-19-2008, 12:49 AM
تکرار، سرنوشت شوم جهان ما!!! - توسط iya - 04-03-2009, 02:38 AM
تکرار، سرنوشت شوم جهان ما!!! - توسط Owl - 04-05-2009, 05:48 PM
تکرار، سرنوشت شوم جهان ما!!! - توسط iya - 04-05-2009, 06:02 PM
تکرار، سرنوشت شوم جهان ما!!! - توسط Owl - 04-05-2009, 06:49 PM