10-27-2011, 10:33 PM
mars نوشته: [COLOR="#0000FF"]سلام از اینکه تالار را ترک نگفتید و چیزی را فدای چیز دیگر نکردیدخوشحالم .سلام. من منظورم این بود که نباید عملکرد بنا فدای فرم بنا بشه. فکر کنم منظورم رو متوجه نشدید.
یه سوال قبول دارید خلق کهکشانها و عالم بی بهره از علم معماری نیست ؟ علوم همه جور با هم در ارتباط هستن . مثل ما آدما .دانستن و تحقیق در مورد معماری خداوند لطف و صفای خودش را خواهد داشت . [/COLOR]
آخه بعضی ها تو طراحی فقط فرم بنا براشون مهمه و زیاد توجهی به این نمی کنند که فرمی که طراحی کردند می تونه جوابگوی نیازهای اصلی بنا باشه یا نه؟ و در واقع به معماری مثل مجسمه سازی نگاه می کنن.
در مورد سوالتون باید بگم به نظر من طراحی همه چیز تو این دنیا با هندسه همراهه و به نظر من هیچ چیزی بدون قواعد هندسی و همینجوری خلق نشده حالا از کوچکترین ذره عالم هستی گرفته تا سیارات و منظومه ها و کهکشانها...
خب ما هم تو معماری سعی می کنیم هیچ فرمی رو بی دلیل طراحی نکنیم و اصطلاحا برای هر خطی که می کشیم دلیل داشته باشیم و این یعنی داشتن هندسه.
در واقع بزرگترین معمار هستی خداونده که ما شاید هندسه و قواعد به کار رفته تو خیلی از آفریده های خدا رو درک نکنیم..