10-05-2011, 04:27 PM
خب طبیعتا چیزی که میفرمائید درسته و در صفحه قبل هم گفته شده که رادیو و تلویزیون میتونن در این امر موثر باشن . اما سوال ما راههای دست یافتنی تر و راحتریه که شاید وجود داشته باشه .به قول دوستمون برای ساخت چنین برنامه هایی از تلویزیون نیاز به بودجه و قبول ریسک شکسته . ولی خب هر کدام از ما دارای خانواده و فامیلهای زیادی هستیم بقیه اش دیگه به ابتکارات ما در انتشار این علم تقریبا نو پا داره . من فکر میکنم از اونجایی که رصد ابزارهای جذابی داره شاید بد نباشه هر کدام از اعضا که توا نا یی و حوصله توضیح به دانش آموزان ابتدایی و یا راهنمائی رو داره از منطقه کوچک خودش شروع به آموزش کنه . من بعید میدونم مدیر مدارس غیر انتفاعی با در اختیار گذاشتن ساعتی مثلا در روزهای پنجشنبه دانش آموزان جهت نجوم مخالفتی داشته باشن . یه چیزی رو هم بگم متوجه شدم بچه های کم سن و سال مثلا ابتدایی علاقه زیادتری نشون میدن شاید بخاطر کنجکاوی تماشای درون تلسکوپ باشه . همه این برنامه ها در گرم نگه داشتن محافل نجوم کمک خواهد نمود . یه شب تمام کودکان و نوجوانان خیابان خودمون رو به حیاط خونه آوردم شاید ده پانزده نفری میشدن و به قول دوستمون فقط گذاشتم از درون تلسکوپ به ماه و سیاره مشتری نگاه کنن . خیلی هاشون از تعجب دهانشون وا میموند . باور کنید الانم شبها که ساعت ده الی یازده میرم خونه یکی چندتاشون که خیلی باهوشترن میان از مشتری و شهاب سنگها میپرسن . شرمنده دستمون گرم شد به نوشتن