10-05-2011, 03:54 PM
برای جا انداختن نجوم ، نیاز به برنامه ی بلند مدت مثلا 20 سال داریم. مثلا برنامه ی نیمه طولانی آسمان شب که حدود 10 سال به پخشش ادامه داده بود با این که یه روز در هفته ، برنامه ی 30 دقیقه ای خودش رو به نمایش میگذاشت اما به نظر من خیلی ها رو به نجوم علاقه مند کرد و خیلی ها رو علاقه مند تر.
وقتی این برنامه ی کوچک که فقط 10 سال پخش میشد ، تونست نجوم رو تو ایران گسترش بده ، پس اگه چند تا برنامه ی دیگه مثل آسمان شب از تلوزیون پخش بشه ، خیلی از مردم با نجوم آشنا میشن یا حداقل می فهمن نجوم بیخودی نیست.
من بعضی موقع ها می دیدم وقتی یه مستند نجومی داشت پخش میشد حتی بعضی از فامیلامون که درباره ی نجوم هیچ چی نمیدونستن ، این مستند رو تماشا میکردن ، چون نجوم خودش یه کنجکاوی بزرگه ، انسان هم که کشته مرده ی کنجکاویه ، برای همین به سمت اون برنامه میاد.
ببخشید طولانی شد:oops:
وقتی این برنامه ی کوچک که فقط 10 سال پخش میشد ، تونست نجوم رو تو ایران گسترش بده ، پس اگه چند تا برنامه ی دیگه مثل آسمان شب از تلوزیون پخش بشه ، خیلی از مردم با نجوم آشنا میشن یا حداقل می فهمن نجوم بیخودی نیست.
من بعضی موقع ها می دیدم وقتی یه مستند نجومی داشت پخش میشد حتی بعضی از فامیلامون که درباره ی نجوم هیچ چی نمیدونستن ، این مستند رو تماشا میکردن ، چون نجوم خودش یه کنجکاوی بزرگه ، انسان هم که کشته مرده ی کنجکاویه ، برای همین به سمت اون برنامه میاد.
ببخشید طولانی شد:oops:
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود هر که فکرت نکند ، نقش بُوَد بر دیوار
«بوستان سعدی»
حسین ابراهیمی
«بوستان سعدی»
حسین ابراهیمی