08-04-2011, 12:23 PM
سلام اگه می خواهی تلسکوپ بخری سعی کن یه تلسکوپ با مقر استوایی و همچنین با موتور و پلارسکوپ بخری چراکه بتونی برای عکاسی ازش استفاده کنی و همینطور برای رصد هم می تونی ازش استفاده کنی و برای رصد هم به نظرم اونطوری که بقیه دوستان گفتند زیاد هم کار باش سخت نیست ولی مطمئنا تلسکوپ های دابسونی کار باهاشون خیلی ساده تره چون سیستمشون سمتی ارتفاعیه.
در کل پسردایی من یه تلسکوپ استوایی 5 اینچ نیوتنی بازتابی داره تلسکوپ خوبیه و من تونستم توی اسمون شهر اجرام کم نوری رو هم باش رصد کنم و چون نسبتا تلسکوپه کوچیکیه کار باهاش انچنان هم سخت نیست و راحته و بتونی یه مقر خوب هم که دارای موتور خوب باشه رو هم انتخاب کنی عالی میشه حتی به نظرمم به خاطرش صبر کنی و 100 تاا 200 بیشتر سرمایه بذاری ارزشش رو داره.
در کل پسردایی من یه تلسکوپ استوایی 5 اینچ نیوتنی بازتابی داره تلسکوپ خوبیه و من تونستم توی اسمون شهر اجرام کم نوری رو هم باش رصد کنم و چون نسبتا تلسکوپه کوچیکیه کار باهاش انچنان هم سخت نیست و راحته و بتونی یه مقر خوب هم که دارای موتور خوب باشه رو هم انتخاب کنی عالی میشه حتی به نظرمم به خاطرش صبر کنی و 100 تاا 200 بیشتر سرمایه بذاری ارزشش رو داره.