06-05-2011, 09:43 PM
دوست عزیز من به شما پیشنهاد میکنم که یه 10 اینچ دابسونی با پایه جمع شونده بخر به همراه چشمی و آداپتور 2 اینچ.
به چند دلیل:
10 اینچ تلسکوپ متعادلی هست: نه زیاد بزرگه و هم کیفیت رصدت رو قابل قبول میکنه.
حملش زیاد هم سخت نیست: من توو پرشیا جا دادم 3نفرم توو ماشین نشستیم کلی هم بار با خودمون بردیم.
قیمتش هم خوبه: خود تلسکوپ حدود 800 تومنه، با کلی لوازم جانبی ماکزیمم 1 میلیون میشه.
چشمی 2 اینچ برای رصد ماه عالیه: توو چشمی 2 اینچ با تل 10 اینچ 3تا ماه جا میشه. (تصورش کن!!!!)
کمر درد هم نمیگیری: من یه سکو سیمانی 45 سانتی ساختم که تل رو روو اون میزارم و کمرم درد نمیگیره. :wink:
به نظر من GOTO نخر: چون لذت رصد به اینه که خودت بگرد و جرم رو پیدا کنی.
***هم ماه هم سیارات و هم اجرام تا قدر 14 رو توو آسمون تاریک براحتی میبینی.
*** فکر کنم یکی از بهترین راه های یاد گیری استفاده نرم افزار های نجومی هست. امتحان کن
مبارکت باشه و لذتش رو ببری
به چند دلیل:
10 اینچ تلسکوپ متعادلی هست: نه زیاد بزرگه و هم کیفیت رصدت رو قابل قبول میکنه.
حملش زیاد هم سخت نیست: من توو پرشیا جا دادم 3نفرم توو ماشین نشستیم کلی هم بار با خودمون بردیم.
قیمتش هم خوبه: خود تلسکوپ حدود 800 تومنه، با کلی لوازم جانبی ماکزیمم 1 میلیون میشه.
چشمی 2 اینچ برای رصد ماه عالیه: توو چشمی 2 اینچ با تل 10 اینچ 3تا ماه جا میشه. (تصورش کن!!!!)
کمر درد هم نمیگیری: من یه سکو سیمانی 45 سانتی ساختم که تل رو روو اون میزارم و کمرم درد نمیگیره. :wink:
به نظر من GOTO نخر: چون لذت رصد به اینه که خودت بگرد و جرم رو پیدا کنی.
***هم ماه هم سیارات و هم اجرام تا قدر 14 رو توو آسمون تاریک براحتی میبینی.
*** فکر کنم یکی از بهترین راه های یاد گیری استفاده نرم افزار های نجومی هست. امتحان کن
مبارکت باشه و لذتش رو ببری