01-30-2011, 06:30 PM
Regulus نوشته: دیگه نمیشه به شبکه 4 یه شبکه علمی گفت. سینما که دیگه پدر ما رو در اورده. شبکه 4 به جای پخش برنامه های محبوب و ارزشمندش سینما 4 رو نشون میده که این کار رو بقیه شبکه ها هم میکنن. به اعتقاد من فیلم هایی که شبکه های دیگه پخش می کنن به مراتب بهتر از فیلم های سینما 4 هست. به جز سینما 4 برنامه های روانشناسی و هنری که جز برنامه های مورد علاقه عام هست و در اونها درباره چرندیاتی مثل اینکه چه جوری زندگی کنید و چه طوری با مشکلات کنار بیاید و کلا مسائلی که خود فرد باید در مورد اونا تصمیم بگیره صحبت می کنن و زحمت می کشن و به جای اونا تصمیم می گیرن. برنامه های هنری هم که درباره باز هم سینما و تئاتر و شعر و ... پخش میشن.
به خدا ما دیگه از دیدن این همه نقد فیلم و مسائل سینما خسته شدیم. این بزرگترین هنر ما ایرانیاست که حرف بزنیم. اگه یکم اون فیلماتونو درست کنین هم بد نیست.
ما که دیگه حنجرمون پاره شد انقدر این حرفارو گفتیم. خدا کنه یه منجی بیادو ما رو از دست این ادمای زبون نفهم نجات بده.
ان شاءالله انشاءالله ان شاءالله !
سلام!
دیروز با آقای کوکرم کلاس داشتیم ، باید می بودید و می دیدید که وقتی یکی از همکلاسی هامون درباره ی آسمان شب پرسید یک دفعه چه غمی درچشم هاشون اومد! مثل این که دل همه از دست این صدا و سیما پره! :evil:
راستی مگه راز موفقیت هم تموم شد؟ ............ چرا همه ی این اتفاقات با هم داره می افته؟........................ :?: :!:
یک موضوعی رو هم بد نیست بگم، در فروم آوااستار آقای ابراهیمی سراجی (در برنامه ی آسمان شب هم می اومدند) صحبتی کرده بودند ، ایشون نوشته بودند که برادران صفاریان پور برنامه هایی در ذهن دارند که با انجام اون ها برنامه هایی که در گذشته ساخته اند به چشم هم نمی یاد!!!!!!!!!!!!!!!! نظر شما چیه؟ من که دارم سعی می کنم خبری در این باره به دست بیارم ، اگه موفق بشم حتما به شما هم اطلاع می دم!
162، روابط عمومی شبکه 4، ایمیل برنامه و... !
"اگر از دیدن آسمان شب لذت می برید ، تماشای اون رو به دوستان خود پیشنهاد کنید!"