01-23-2011, 10:54 PM
Regulus نوشته: ما نمی تونیم خودمون تو این سایت یه سیستم نظرسنجی داشته باشیم :?:
اگه بشه که خیلی عالیه.
در مورد ادرس ایمیل برنامه هم من به شخصه تا به حال چیزی ندیده و نشنیده بودم چه برسه به این که برم پیغام تشکر بفرستم. ولی چشم از این به بعد این کارو میکنم.
راستی کلاس خوش گذشت :lol: چیزی از مدرس امروزتون درباره برنامه نپرسیدین؟
یادش بخیر. :oops: :oops: :oops:
دوباره سلام !
من هم با نظر سنجی موافقم ، بالاخره تکلیف معلوم میشه که تعداد کسانی که "آسمان شب واقعی رو می خوان " بیشتره یا کسانی که به" آسمان شب قلابی " امیدوارن؟! :?:
درمورد ایمیل زدن هم ممنونم که حداقل شما براتون مهمه و ای کاش بقیه ی دوستان هم دست به کار بشن! :roll:
حالا رسیدیم به صحبت درباره ی کلاس دیروز!
جاتون خالی، عالی بود ! :mrgreen:
آقای تفرشی برای اولین جلسه اومده بودند! hock: :mrgreen:
خلاصه این که بعد از کلاس که باایشون درباره ی آسمان شب صحبت کردم، گفتند که فعلا معلوم نیست که سرنوشت این برنامه چی بشه ! :oops: اما ظاهرا شبکه ی 4 هم از میزان واکنش ها و اعتراضات انگشت به دهان مونده! طوری که روز جمعه خبر تغییر گروه برنامه ساز رو از سایت برداشتند(هرچند که شنبه دوباره گذاشتند!) اما هنوز هم معلوم نیست که چه برسر این برنامه میاد! :oops: :roll:
راستی یک خبر از روی موج نجوم:
این هفته، روی موج نجوم، از «آسمان شب» حرف میزنیم
شبهای زیادی از پخش اولین قسمت از برنامه تلویزیونی «آسمان شب» گذشته است. بیشتر از ده سال. برنامهای كه سهم عمدهای در ترویج نجوم در كشور ما داشته و تعداد زیادی از جوانها و نوجوانهای ایرانی با دیدن تنها یك قسمت از آن، مسیر زندگی خود را تغییر دادهاند و به دنیای نجوم افتادهاند.
بسیاری از افرادی كه این برنامه علمی را دوست داشتهاند و با «آسمان شب» برای خود هدفی آسمانی پیدا كردهاند، دوست دارند درباره این برنامه صحبت كنند. صحبتهایی، شاید از جنسی غیر از نجوم. حرفهایی كه سالهای سال دوست داشتهاند از زبان سازندگان این برنامه بشنوند.
این هفته در برنامه رادیویی «روی موج نجوم»، درباره برنامه تلویزیونی «آسمان شب» صحبت میكنیم. سیاوش صفاریان پور – تهیه كننده برنامه آسمان شب – و محمدجواد ترابی، كارشناس روی موج نجوم، در كنار حافظ آهی – سردبیر و مجری برنامه – در استودیو پخش رادیو تهران حاضر خواهند بود و آسمان شب را -از آغاز تا پایان- بررسی خواهند كرد. یك بررسی رادیویی، درباره سالمندترین برنامه علمی تلویزیون.
برای همراه شدن با برنامه و طرح سؤالهایتان میتوانید از طریق تلفن یا پیام كوتاه با «روی موج نجوم» تماس بگیرید. همچنین پیش از شروع برنامه، میتوانید با مراجعه به وبسایت برنامه نظرتان را در مورد «آسمان شب» بنویسید یا سؤالهایتان را به صورت مكتوب از كارشناسان حاضر در استودیو بپرسید.
ماهنامه نجوم، این هفته نیز به كسی كه به پرسش آغاز برنامه بهترین پاسخ را بدهد، شش ماه اشتراك مجله را هدیه خواهد داد.
چهل و یكمین برنامه از مجموعه رادیویی «روی موج نجوم»، سه شنبه 5 بهمن ماه، از ساعت 21:00 تا 22:30 از شبكه رادیویی تهران پخش میشود. برنامه را میتوانید در تهران روی موج اِفاِم ردیف 95 گوش كنید و در شهرستانها روی موج اِیاِم ردیف 1332.
همچنین برای شنیدن برنامههای گذشته، یا اعلام آمادگی برای همكاری با روی موج نجوم به وبسایت برنامه سر بزنید:
www.ruyemojenojum.ir
خیال من که با خوندن این خبر راحت شد ، چون همش می ترسیدم آقای صفاریان پور قبول نکنند که بیان ! :roll:
راستی باز هم میگم:163، روابط عمومی شبکه ی 4، ایمیل برنامه ، روی موج نجوم و ... .
"آگر از دیدن آسمان شب لذت می برید، تماشای اون رو به دوستان خود پیشنهاد کنید!"