01-14-2011, 08:36 PM
سلام دوستان دیشب یه خوابی دیدم که هم میتونستم اینجا بیان کنم هم در بحث داغ آسمان شب.
خواب دیدم که اتفاقی زدم شبکه یک و داشت یه برنامه نجومی بخش می شد.
خوشبختانه یا بدبختانه سبک و سیاقش خیلی شبیه برنامه آسمان شب بود اما با دکور متفاوت.شباهت به خاطر اینکه اصول برنامه و حتی سکانس های بین برنامه مثل برنامه آسمان شب بود حتی از اون عکس انیمیشنی که یکی دست یه کوچیکتری را گرفته و داره آسمان را نشونش بده زیاد استفاده کرده بودند مثل برنامه آسمان شب(همون عکسی که در اصل نماد کارگاه TWAN هست)
خوشبختانه به خاطر اینکه برنامه نجومی بود و سبک برنامه آسمان شب را داشت.
بدبختانه به خاطر اینکه مجری این برنامه آقای صفاریان بور نبودند و یه کسی بودند که کسی ایشون را نمی شناخت :?
از همه جالب تر اینکه یه بسر کوچولو در اون برنامه بود که کمک مجری برنامه بود!(مثل برنامه عمو بورنگ و امیر محمد :lol: فکر کنم اینجوری می خواستن یکمی بیننده جذب کنند :!: )
از همه عجیب تر اینکه این برنامه داشت شبکه یک بخش می شد نه شبکه چهار :?
اسم برنامه هم آسمان شب بود
جالب تر و عجیب تر از همه اینکه آقای صفاریان بور هم در این برنامه همکاری داشتند اما نه به عنوان مجری بلکه بشت دوربین :!: :!: :!:
خدا به خیر برسونه التماس دعا
خواب دیدم که اتفاقی زدم شبکه یک و داشت یه برنامه نجومی بخش می شد.
خوشبختانه یا بدبختانه سبک و سیاقش خیلی شبیه برنامه آسمان شب بود اما با دکور متفاوت.شباهت به خاطر اینکه اصول برنامه و حتی سکانس های بین برنامه مثل برنامه آسمان شب بود حتی از اون عکس انیمیشنی که یکی دست یه کوچیکتری را گرفته و داره آسمان را نشونش بده زیاد استفاده کرده بودند مثل برنامه آسمان شب(همون عکسی که در اصل نماد کارگاه TWAN هست)
خوشبختانه به خاطر اینکه برنامه نجومی بود و سبک برنامه آسمان شب را داشت.
بدبختانه به خاطر اینکه مجری این برنامه آقای صفاریان بور نبودند و یه کسی بودند که کسی ایشون را نمی شناخت :?
از همه جالب تر اینکه یه بسر کوچولو در اون برنامه بود که کمک مجری برنامه بود!(مثل برنامه عمو بورنگ و امیر محمد :lol: فکر کنم اینجوری می خواستن یکمی بیننده جذب کنند :!: )
از همه عجیب تر اینکه این برنامه داشت شبکه یک بخش می شد نه شبکه چهار :?
اسم برنامه هم آسمان شب بود
جالب تر و عجیب تر از همه اینکه آقای صفاریان بور هم در این برنامه همکاری داشتند اما نه به عنوان مجری بلکه بشت دوربین :!: :!: :!:
خدا به خیر برسونه التماس دعا
زندگی کردن من مردن تدریجی بود
زانکه جان کند دلم عمر حسابش کردم
زانکه جان کند دلم عمر حسابش کردم