[color="#006400"]ماموریت پژوهشی یک میلیون دلاری ناسا به پایان خود نزدیک شده و شش فضانورد ماموریت پس از چهار ماه در حال آماده سازی برای فرود به سطح زمین از دامنه های یکی از آتشفشانهای هاوایی هستند.
این گروه مدت 120 روز را در یک زیستگاه گنبدی ژئودزیک در آتشقشان مونالوآ زندگی کرده و بر روی زمین های خشک گدازه با لباس فضایی حرکت می کردند.
هدف اولیه ماموریت hi-seas که هزینه آن توسط برنامه پژوهش انسانی ناسا، دانشگاه هاوایی و کرنل تامین شده، بررسی چگونگی زندگی و پخت غذا در محیطی شبیه مریخ بوده است.
آنگلو ورمولن، فرمانده این ماموریت اظهار کرد که برخی از غذاهای موفق در این ماموریت شامل سوپ برش روسی، طاجین مراکش، انچیلادا و سوپ چاودر دریایی بودند.
به گفته ورمولن، در حالت کلی ایده استفاده از سبزیجات خشک و منجمد به طور روزانه برای اکثر غذاها موفقیت آمیز بوده است.
دیروز(سه شنبه) این گروه زیستگاه خود را ترک کرده و به همراه دستور غذاهای ایده آل برای ماموریت های آینده به مریخ از سفر خیالی خود به فضا به سطح زمین بازگشتند. [/color]
این گروه مدت 120 روز را در یک زیستگاه گنبدی ژئودزیک در آتشقشان مونالوآ زندگی کرده و بر روی زمین های خشک گدازه با لباس فضایی حرکت می کردند.
هدف اولیه ماموریت hi-seas که هزینه آن توسط برنامه پژوهش انسانی ناسا، دانشگاه هاوایی و کرنل تامین شده، بررسی چگونگی زندگی و پخت غذا در محیطی شبیه مریخ بوده است.
آنگلو ورمولن، فرمانده این ماموریت اظهار کرد که برخی از غذاهای موفق در این ماموریت شامل سوپ برش روسی، طاجین مراکش، انچیلادا و سوپ چاودر دریایی بودند.
به گفته ورمولن، در حالت کلی ایده استفاده از سبزیجات خشک و منجمد به طور روزانه برای اکثر غذاها موفقیت آمیز بوده است.
دیروز(سه شنبه) این گروه زیستگاه خود را ترک کرده و به همراه دستور غذاهای ایده آل برای ماموریت های آینده به مریخ از سفر خیالی خود به فضا به سطح زمین بازگشتند. [/color]
مبع : خبرگزاری ایسنا