12-22-2010, 12:56 PM
باسلام
من امروز این تاپیکو دیدم و خیلی خوشحالم که این ایده داره جدی میشه .
باید بگم که منم با نظر کیارش جان کاملا موافقم
بهتره بدونین که یک گروه آلودگی نوری در اصفهان تشگیل شده در فاز اول کارشون تمام استان اصفهان و یزد و چنتا استان
دیگرو بررسی کردن و فاز دوم هم یه چند روزیه که شروع شده و دارن نقشه آلودگی نوری ایران رو تهییه می کنند .
چند روز پیش که با سرپرست این گروه ملاقاتی داشتم به من گفتن که در این چند استانی که بررسی کردند اصفهان
تاریک ترین آسمان رو داشته ( در مناطقی خاص ) اسم و |آدرس اون مناطق و قدر قابل مشاهده رو به من دادند که البته در حال حاضر همراهم نیست در اولین فرصت این مشخصات را با عکس و نمودار توی همین تاپیک قرار میدم .
و از ایشون برای پیدا کردن مکانی مناسب کمک میگیرم .
امیدوارم که این ایده در حد حرف و رویا باقی نمونه
و تمام تلاسمو برای کمک به این پروژه انجام میدم .
آسمانی پر ستاره داشته باشید
من امروز این تاپیکو دیدم و خیلی خوشحالم که این ایده داره جدی میشه .
باید بگم که منم با نظر کیارش جان کاملا موافقم
بهتره بدونین که یک گروه آلودگی نوری در اصفهان تشگیل شده در فاز اول کارشون تمام استان اصفهان و یزد و چنتا استان
دیگرو بررسی کردن و فاز دوم هم یه چند روزیه که شروع شده و دارن نقشه آلودگی نوری ایران رو تهییه می کنند .
چند روز پیش که با سرپرست این گروه ملاقاتی داشتم به من گفتن که در این چند استانی که بررسی کردند اصفهان
تاریک ترین آسمان رو داشته ( در مناطقی خاص ) اسم و |آدرس اون مناطق و قدر قابل مشاهده رو به من دادند که البته در حال حاضر همراهم نیست در اولین فرصت این مشخصات را با عکس و نمودار توی همین تاپیک قرار میدم .
و از ایشون برای پیدا کردن مکانی مناسب کمک میگیرم .
امیدوارم که این ایده در حد حرف و رویا باقی نمونه
و تمام تلاسمو برای کمک به این پروژه انجام میدم .
آسمانی پر ستاره داشته باشید
با نگاه کردن به آسمان فقط به گوشه ای از قدرت پروردگار پی خواهیم برد .