08-01-2010, 08:29 PM
omid1100 نوشته: 3- حدود چند شبی که دارم مشتری رو رصد میکنم متوجه شدم بزرگنمایی های مختلف برای مثال_ 21-45- وحتی 180 برابر زیاد تفاوتی ندارن من برای دیدن جزییات بهتر مشتری باید چکار کنم چون من عکس هایی رو که از مشتری گرفته بودن و می بینم به راحتی خطوط مشتری و حتی چشم مشتری تویه عکسا دیده میشه اما در تلسکوپم خطوط مشتری دیده نمیشه ودربزرگنمایه 180 برابر هم خیلی تاره.
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم. :roll:
سلام
شکستی آپوکروماتیک اونم 100 میلیمتر واقعاً عالی است و شما حتی با تلسکوپهای 12 اینچ بازتابی هم نمیتونید اون چیزی رو که توی عکسهای مورد نظر شما دیده شده از مشتری ببینید!.
مشکل از تلسکوپ یا بزرگنمایی نیست دوست عزیز. در واقع هر تازه وارد به دنیای نجوم (مثل خود من)، بعد از رصد همین سئوال براش پیش میاد.
جواب اینجاست: جرئیات تقریباً کامل هر جرم آسمانی فقط از طریق عکاسی اونم بصورت حرفهای قابل مشاهده است.
برای دیدن جزئیات خیلی بیشتر مشتری یا هر جرم آسمانی دیگر باید از اون عکس گرفت و تنظیماتی از جمله زمان نوردهی، حساسیت و ... رو بخوبی تنظیم کرد و بعداً هم تصویر خام را توسط نرم افرازهایی مثل Registax یا PhotoShop ویرایش کنید.
اینجاست که ارزش عکاسی بعنوان ابزار مکمل تحقیقات نجومی بخوبی نمایان میشود.
موفق باشید/.
[SIZE=1][SIZE=1]...And, it was man's job to understand how it worked[/SIZE][/SIZE]