07-21-2010, 11:29 AM
به نظر من بستگی به اعتقادات ریشه ای هر فرد داره که طالع بینی و پیشگویی رو قبول یا رد کنه.ولی چیزی که مسلمه اینه که ادیان و مذاهب همگی این ها رو در درون خودشون دارن و اگه کسی پیشگویی رو با دین در تضاد ببینه خودشو گول زده..گرچه من ادیان الهی رو الهی نمیدونم ولی به پیشگویی اعتقاد زیادی دارم.چون شخصا معتقدم زمان زمینی برای آسمان مفهومی نداره و گذشته و آینده در آسمان یکی است و ضمنا اعتقاد به این دارم که جهان هستی برای انسان آفریده شده پس نباید عجیب باشه که در سرنوشتش هم سهیم و تاثیر گزار باشه.در ضمن نمیشه پیشگویی و علم رو بهم ربط داد چون کاملا در تضادن .اینکه فرد برای خودش علم رو ارجح بدونه یا اعتقادات و متافیزیک بستگی به خودش داره.اما مسلما در این مبارزه روزی مردم میفهمن که اشتباه کردن و ترجیح دادن علم عظیم ترین اشتباهشون بوده.چون علم به تنهایی هرگز آرامش رو به انسان هدیه نداده و نمیدهد.و در روندی که دنیا داره به سوی علم میره روزی میرسه که هیچ انسانی به حیات بعد از مرگ ایمان نداره چون از لحاظ علمی ثبات نشده.و باور به فنا یعنی تموم شدن زندگی انسان و اون روز آدم حسرت روز های معنوی زمین رو میخوره.
چرا ماه انقد نگاه میکنه؟ کاره دیگه ای نداره؟ اه اه