07-01-2010, 11:36 AM
Sky_Watcher نوشته: این اتّفاق برای خواهرم هم افتاد ولی اون یک چیز ترسناک و سیاهو دید که بعد از مدتی ناپدید شد.
چون تو افکار نجومی داری به خاطر همین فلج خوابت هم نجومیه و موجودات فضایی رو دیدی :lol:
همه حرفهایی که شما می زنید درسته و من قبول دارم و تجربه کردم اما چیزی که من دیدم رو از دید علمی میشه بهش نگاه کرد ، من کاملا هوشیار بودم و خواب نبودم و فلج خواب هم نشدم
امواج الکترو مغناطیس وارد مغزم میشد و تصویری اومد که از خطهای افقی تشکیل شده بود، تصویر قطع و وصل میشد و صدای اون موجود مثل رادیویی بود که امواج رو خوب نمی گیره
من حرفهای شما رو قبول دارم اما من کلی درباره این اتفاق فکر کردم ، بعد از اون اتفاق بعضی از روزها صدای زمزمه چندین نفر رو با هم می شنیدم همش هم بین ساعت ۵ تا ۶ صبح اتفاق می افتاد انگار چندین نفر تو خونه ما نشستن و دارن در گوشه هم پچ پچ می کنن ، یک شب وقتی چشمام رو بسته بودم و دراز کشیده بودم در کمال هوشیاری تصویر مردی رو در سیاهی چشمام دیدم با تمام جزئیات با یک سر نیزه و لباس تکه تکه شده در گندمزار خشک راه میرفت باورم نمی شد که مغزم بتونه به این قشنگی تصویری رو نه در خواب بلکه در کمال هوشیاری بوجود بیاره فقط ۶ ثانیه طول کشید . چند شب بعد از اون روز هم خوابی دیدم درباره سحابی چشم خدا و شاهد یک اتفاق وحشتناک برای کره زمین بودم که فکر می کنم از نظر علمی واقعا قابل بحث باشه و ترجیح میدم که از یک دانشمند سوال کنم ، در ضمن من نه خرافاتی هستم نه دیوانه و تا وقتی که جواب سوال منطقی نگیرم فکر این اتفاق از سرم بیرون نمیره !