01-26-2010, 07:37 PM
اين مساول كه به نظرم فقط يك شمايه بسيار كوچك از مشكلات منجمان آماتور ايران هستند از زمان شكلگيري به همين صورت بوده. كساني كه دركي از چيي ندارند بايد بودجهي خريد تلسكوپ يا سمينار و غيره رو تصويب كنند و بگيرند. و اي كاش عليرغم ندانستن، فهمي هم داشتند تا اينهمه انگيزه و پويايي به هدر نميرفت. در مورد انجمن ها و جلسات و جامعهي نجوم صحبتها زياد است. به نظرم گاهي مهم اين نيست كه چقدر بلند پرواز باشيم مهم اينه چقدر پشتكار داريم و حتي با بودجه و هزينه ي خودمون يا توانايي كه داريم كاري انجام بديم. اينها از نظر جامعهي بين المللي نجوم هم بسيار اهميت داره. وگرنه دفتري رو به سال نجوم اختصاص دادن، بودجه گرفتن و جلسات صوري تشكيل دادن و سرآخر فقط عدهاي آدم رسانهاي رو به عنوان نمايندهي نجوم ايران دائم در خبرها آوردن كار طاقت فرسا و مهمي نيست.
ما هنوز گرفتار مسائلي در نجوم آماتوري هستيم كه اون آدمهاي نفهم را خدا بيامرزد و صد رحمت به عدهاي حق آب و گلشان نجوم رو دربرگرفته.
اينهم نظر من! دوست نداشتم نظري بدم. من در اين سال كاري نكردم البته چندتاكار انجام دادم كه متأسفانه به سال نجوم نرسيد ولي اميدوارم به هر حال مفيد واقع بشه. من هم ار آدمهايي غيرمرتبط با شهرداريها و اينها گله دارم كه مثلاً كارشون فرهنگيه. ولي تأخيرشون احمقانه است حتي به وضعيت اقتصادي خودشون هم ضربه ميزنه. گوش نميدن! چه ميشود كرد. ولي اگر هر سال رو سال نجوم و هر روز رو روز يادگيري حساب كنيم هر روز فرصت داريم كاري در نجوم انجام بديم.
ما هنوز گرفتار مسائلي در نجوم آماتوري هستيم كه اون آدمهاي نفهم را خدا بيامرزد و صد رحمت به عدهاي حق آب و گلشان نجوم رو دربرگرفته.
اينهم نظر من! دوست نداشتم نظري بدم. من در اين سال كاري نكردم البته چندتاكار انجام دادم كه متأسفانه به سال نجوم نرسيد ولي اميدوارم به هر حال مفيد واقع بشه. من هم ار آدمهايي غيرمرتبط با شهرداريها و اينها گله دارم كه مثلاً كارشون فرهنگيه. ولي تأخيرشون احمقانه است حتي به وضعيت اقتصادي خودشون هم ضربه ميزنه. گوش نميدن! چه ميشود كرد. ولي اگر هر سال رو سال نجوم و هر روز رو روز يادگيري حساب كنيم هر روز فرصت داريم كاري در نجوم انجام بديم.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman