موضوعها: 2
سلام به همه
ماهنامه آسمان شب منتشر شد. در 100 صفحه تمام رنگی و با کلی مطالب جذاب و خواندنی و با کیفیت چاپ بسیار عالی .این نشریه در حال حاضر در گیشه های مطبوعات مراکز استانها و مراکز فروش درج شده در سایت
http://www.nightsky.ws موجود میباشد.لطفا شما هم بخوانید و نظر بدهید
موضوعها: 92
خانم پریا فکر کنم شما توی این مجله فعالیت می کنید و باشون ارتباط دارید
میشه یه سری از مطالب رو برامون روی سایت بذارید تا از محتوای مجله با خبر بشیم و بعد مشترک بشیم !
مثلا فهرست
اسکن از چند برگ اون
و ...
موضوعها: 2
این هم فهرست ماهنامه آسمان شب
این هم جلد مجله
موضوعها: 3
خبر بسيار خوشحال كنندهاياست. موفق باشيد و اميدوارم عليرغم تمام مشكلات بتونيد كار رو خوب پيش ببريد. با اين اوصافي كه ميبينم اگر محتواي مجله هم با اين فهرست همخواني خوبي داشته باشه از نظر كيفيت مجلهي نجوم يك رقيب خوب پيدا كرده!
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman
خانم پریا از این که به درخواستمون توجه کردید ممنونم
بله یه رقیب میتونه کیفیت مجله نجوم رو تغییر بده
من دو سال اشتراک مجله نجوم گرفتم ولی مشکل پست داشتم چون مجله بجای این که سر ماه بهم برسه اواسط و گاهی اواخر ماه بهم می رسید
اگر مجله آسمان شب این مشکل رو نداشته باشه حاضرم مشترک بشم !
موضوعها: 91
بله من هم مشترک نجومم و این مشکل هست و مجله اخر ماه میاد اما به نظر من مشکل جدی نیست.من اشتراک این مجله رو گرفتم(اسمان شب)
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
موضوعها: 20
سلام دوستان.من شماره ی اول ماهنامه ی آسمان شب رو گرفتم.فوق العادست.واقعا خوبه.صفحات تمام رنگی که آرزو داشتیم مجله ی نجوم هم اینطوری باشه که نشد.قیمتش هم واقعا خوبه.نسبت به مجله ی نجوم مفته.فقط 2000 تومان.100 صفحه ی رنگی.اما نکته ای که خیلی برای من مهم بود اینه که اسم من رو تو اولین شمارش زده.با این رویه که شروع کرده فکر کنم به برکت اسم من خیلی پیشرفت کنه!!!!!!!!! :wink:
بیاید همگی با هم درخواست کنیم ( با اجازه ی آقای جعفری زاده ) سایتمون رو معرفی کنند تو مجلشون
موضوعها: 91
موافقم...
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
موضوعها: 20
اگر اسم استروتاک توش بیاد که دیگه طلاست و قطعا عمر ابدی خواهد گرفت.