Castor va Pollux نوشته: دوست عزیز چرا انقدر شلوغش کردید؟من نوشته ها رو خوندم ولی بی احترامی ندیدم و ندیدم کسی برای شما تعیین تکلیف کنه.چرا نباید در این تالار با زبان محاوره ای صحبت بشه؟ما که کتاب نمی نویسیم داریم باهم به صورت مکتوب صحبت می کنیم.
اما من هم بی احترامی و هم دخالت واضح در نحوه نگارش و ارایه سوژهام دیدم که قبلاً بصورت شفاف ذکر کردم. البته آلان دیگه ناراحت نیستم چون آقای افشارپور به بهترین شکل مورد نظر رفتار کردند که در اینجا جا داره از ایشان تشکر کنم.
و اما متاسفم که شما نتونستید متوجه بشید. این دیگه مشکل شماست. توصیه میکنم بعنوان یک مدیر بیشتر و عمیقتر قوانین و فرهنگ تالارهای گفتگو رو مطالعه بفرمایید. از شما بعنوان یک مدیر، انتظار بیشتری میرود.
چرا نباید محاورهای صحبت کنیم! عجیبه که شما این سئوال رو میکنید.
چون اینجا یه تالار علمی عمومیه نه یه تالار چت و گفتمان آزاد عزیر من. البته اگر به این روند ادامه بدید، متاسفانه به همین وضعیت هم افت پیدا خواهد کرد. جایگاه تالار علمی از بقیه موارد جداست.
البته من موافق فضای خشک و رسمی نیستم، ولی با محاوره نگاریهایی مثل همین "چرا انقدر شلوغش کردید، خودت رو بذار سر کار، این تابلو که..." مخالفم. این طرز نوشتن در شأن یک تالار علمی نیست. من که چند سالی هست در محیط آکادمیک هستم همچین چیزی رو نه تا حالا دیدم و نه شنیدم!!! حالا خودتون میدونید. درسته کاربرهای این سایت اغلب دبیرستانی هستند و بالطبع فضای این محیط هم باید شاد و یکم غیر رسمه باشه، اما بالاخره برای مطرح شدن در حد یک سایت علمی لازمه مثله یک سایت علمی رفتار کنید. فرض بفرمایید که یک شخص دارای تحصیلات عالیه به این سایت سری بزنه، همون روز اول با دیدن این جملات محاورهای وحشتناک که فرار میکنه.
وقتی مدیر یک سایت علمی میخواد غیر علمی رفتار کنه و میاد چنین حرفی رو میزنه، خوب دیگه خودتون میدونید. صلاح مملکت خویش خسروان دانند. من حرفی ندارم.
نکته بعدی:
Castor va Pollux نوشته: چراغ قرمز بالای عکس چراغ بالای برج میلاده که هواپیما بهش نخوره.
آفرین، من از هر کاربر همین استدلال رو میخواستم. و یک کلمه اعلام نظر که این چیست و احیاناً پیشنهاد به صورت محترمانه و نه چیزه اضافه دیگر/.
دیگه این که مسخره است یا نیست، به شخص خود من مربوطه. همینه که میگم تعیین تکلیف و عدم احترام به نظر و عقیده دیگران. هر چه که هست، من بعنوان یک کاربر این سوژه رو ایجاد کردم. پس شما نباید به خودتون این اجازه رو بدید که بگید چرا این سوژه رو ایجاد کردید. اگه قرار به این بود که بنظر من هم تعداد زیادی از سوژههای این سایت متاسفانه پیش پا افتاده و غیر علمی است. ولی هیچ وقت من این اجازه رو به خودم ندادم که بخوام نظر و عقیدهام رو به دیگران تحمیل کنم. چون من فکر میکنم این نظر و عقیده من بوده که شاید اشتباه بوده.
سوژه ایجاد شده توسط هر کاربر، تا وقتی که مطابق قوانین این تالارها بوده و در زمینه نجوم هم باشه، هر چند ساده و پیش پا افتاده، بسیار قابل احترام بوده و هیچ کس حق نداره به او بگه چرا این سوژه مثلاً پیش پا افتاده یا... هست. یا چرا وقت مردم رو گرفتید. اگر کسی دوست نداره میتونه بعد از وارد شدن به اون سوژه، حداکثر ظرف چند ثانیه، پنجره مورد نظر رو ببنده. همین. اگر برای خودتون و بقیه احترام قایل هستید، حتماً موافق این جملات نیز هستید. من فکر کنم سیاست کلی این سایت هم در روزای اول تاسیس توسط آقای جعفری زاده همین بوده که حالا به این موفقیت نسبی خوب رسیده. یعنی احترام به نظر و عقیده کاربرها. حالا اگر بخواهید همینطوری رفتار کنید و یکسری اصلاحات رو اعمال نکنید و مواردی رو مراعات نکنید، متاسفانه بی تعارف در همین سطح باقی میمانید.
ممنون/.