موضوعها: 91
سلام.می دونیم که لکه های خورشیدی به خاطر کم شدن فعالیت خورشید در نقاطی از اونه الان هم مدتیه به خاطر این که خورشید در بیشینه ی فعالیتشه خورشید بسیار کم لکه هست.حالا ایجا 3 تا سوال مطرح می کنم:
1-چی باعث می شه که فعالیت خورشید در نقاطی کمتر و در نقاطی بیشتر باشه که این لکه ها بوجود بیان؟
2-چی باعث می شه که فعالیت خورشید در مواقعی کم و در مواقعی زیاد باشه که در نتیجه ی اون لکه ها کم یا زیاد بشن ایا این تغییر در فعالیت خورشید یک دوره تناوب داره واگه اینطوره این دوره چند ساله هست و دلیلش چیه؟
3-چرا رنگ این لکه ها سیاهه؟
(شرکت کنید لطفا)
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
موضوعها: 92
لکه های خورشیدی از سال 1700 میلادی رصد شده اند. داده های رصدی از دهه 80 قرن بیستم نشان می دهند که تعداد لکه های خورشیدی با شدت تابش خورشید مرتبط است. جالب این که هر چه تعداد لکه ها بیشتر باشد، شدت تابش نور خورشید بیشتر است، چون که مناطق اطراف لکه ها درخشان تر اند.
نمودار پروانه ای
(Butterfly Diagram) رصدهای خورشیدی نشان می دهند که لکه ها روی خورشید به شکل تصادفی پخش نشده اند، بلکه در فواصل خاصی از استوای خورشید قرار دارند. در ابتدای هر دوره خورشیدی لکه ها در عرض های میانی (شمالی یا جنوبی، به صورت قرینه نسبت به خط استوا) شکل می گیرند و تا پایان دوره به عرض های استوایی تر کوچ می کنند، طوری که نمودار پراکندگی لکه ها بر سطح خورشید طی یک دوره شبیه یک پروانه می شود.
یه تصویر خوشکل از لکه های خورشیدی برای جذاب تر شدن بحث
متشکرم
مگه لکه های خورشیدی توسط گالیله رصد نشده؟
علت این تغییر در فعالیت خورشید چیه؟
علت رنگ سیاهشون؟
راستی من یه سوال برام خیلی وقت بود پیش اومده بود
گالیله چطوری لکه ها رو رصد کرد ؟
احتمالا به روش غیر استاندارد.(شاید هم به همین دلیل چشمش تا اخر عمر ضعیف شده :lol: :lol: :lol: )
اما از شوخی گذشته فکر می کنم به این روش رصد کرده باشه:
بصورت غیر مستقیم مطلبی که نیاز بود رو گذاشتید ! ( این هم یه ترفند برای پست گرفتن از دوستان هستش )
راستی در این مدل من از بزرگی شنیدم که در آینه های بازتابی این کار به آینه ی اصلی تلسکوپ ( فکر کنم کوتینگ آن ) آسیب وارد می کنه !
فکر نمی کنم چون در این صورت الان تلسکوپ مدرسمون یه بلایی سرش اومده بود
اتفاقا تلسکوپ خودم هم فکر کنم داغون شده باشه :lol: :lol:
خطاب به آقای جعفری زاده
آیا روش رصد لکه ها با تلسکوپ بازتابی بدون فیلتر یعنی انداختن تصویر بروی کاغذ مشکلی ایجاد میکنه ؟