موضوعها: 92
لازم شد یه نکته رو به مدیران محترم اعلام کنم که چه جاش اینجا باشه چه نباشه بهتره بدونند
من گاها متوجه میشم تعداد پست هام کم میشه اما هر چی می گردم نمی دونم کدماشون حذف میشن !
لطفا بعد از حذفشون متن این پست ها رو به من بازگردونند و هم چنین هیچ وقت پست ها ی من رو اصلاح نکنند بلکه فقط حذف کنند چون من دوست ندارم مطلبم بوسیله شخص دیگری ویرایش بشه و به نام خودم درج بشه .!!
با تشکر
موضوعها: 51
Parastoo نوشته: سلام.
نه مطمئن باشيد اگه زيبايي هاي آسمون رو ببينند و تاريخچه ي اونها رو حتماً علاقمند ميشن. باور كنيد من توي يه مطلب خوندم ميل به آشنايي با زيبا يي هاي آسمان در هر شخصي وجود داره و دليل اينكه افراد به اون بي توجه هستند يا اينكه بعضي مواقع رفتاري غير از اين نشون ميدن دليل اينه كه وقتي نميذارن و درموردش فكر نميكنند.
:wink:
کجا زیبایی اسمون رو دوست دارن من خودم 200 بار تمام خانوادم رو به زور آوردم پای تلسکوپ اونم توی کویر ولی می گن این خل بازی ها چیه
موضوعها: 119
چرا اين همه قرآن درمورد ستاره شناسي صحبت كرده اينها رو بهشون نميگيد!! شايد در اين مورد ديدن كافي نباشه!
مثلاً پدر خودم، هر دليل و منطقي هم كه من بيارم هنوزم با من مخالفه. ميدونيد چرا؟؟؟ اصلاً به اين فكر كردين؟؟ چيزي كه ميخوام بگم رو تقريباً تمام پدر و مادر هايي كه من باهاشون صحبت ميكردم گفتن. آخر صحبت هاي من : خب حالا اين همه گفتي ستاره شناسي ميتونه آيندت رو تامين كنه؟؟ درامد زا هست؟
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاک
موضوعها: 91
Belder نوشته: Parastoo نوشته: سلام.
من خودم 200 بار تمام خانوادم رو به زور آوردم پای تلسکوپ اونم توی کویر ولی می گن این خل بازی ها چیه
درد ما همینه
البته وقتی کارم یکم جدی میشه.مردم هم با دید دیگه ای نگاه می کنند.مثلا:
وقتی از شما تو مجله ی نجومی نام برده میشه یا تو رادیو صحبت نجومی می کنید یا در نمایشگاه نجوم خوب کار می کنید به قول اقای افشار پور می فهمند گلابی نیستید
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
Parastoo نوشته: چرا اين همه قرآن درمورد ستاره شناسي صحبت كرده اينها رو بهشون نميگيد!! شايد در اين مورد ديدن كافي نباشه!
مثلاً پدر خودم، هر دليل و منطقي هم كه من بيارم هنوزم با من مخالفه. ميدونيد چرا؟؟؟ اصلاً به اين فكر كردين؟؟ چيزي كه ميخوام بگم رو تقريباً تمام پدر و مادر هايي كه من باهاشون صحبت ميكردم گفتن. آخر صحبت هاي من : خب حالا اين همه گفتي ستاره شناسي ميتونه آيندت رو تامين كنه؟؟ درامد زا هست؟
آخ گفتی
بابای منم این جمله رو همیشه میگه:
نجوم که برات نون و آب نمیشه بچسب به درس و کنکور............
موضوعها: 53
وقتی با بعضی ها درباره نجوم حرف می زنی یه جوری جواب میدن که انگار داری درباره چیزی که هیچ آینده ای نداره حرف می زنی
و خداوند اسمان را آفرید..........
موضوعها: 119
راستش عزيزم همينطور هم هست. ستاره شناسي آماتور چه آينده اي داره؟ به قول يكي از دوستان كه توي همين تالار گفتن خيلي بخواي خودتو بالا بكشي سالي يكي دوبار دعوت ميشي واسه داوري توي ماراتن ها يا توي مسابقات ... وگرنه هميشه كساني كه فعال هستن بايد يه پولي هم خودشون خرج كنند. پس آينده اي به اون صورت منتظرشون نيست.يا بهتره بگم منتظرمون نيست!
اما ارزش كاري كه ميكنيم از همه ي اينها بيشتره
:wink:
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاک
موضوعها: 92
Castor va Pollux نوشته: Belder نوشته: Parastoo نوشته: سلام.
من خودم 200 بار تمام خانوادم رو به زور آوردم پای تلسکوپ اونم توی کویر ولی می گن این خل بازی ها چیه
درد ما همینه
البته وقتی کارم یکم جدی میشه.مردم هم با دید دیگه ای نگاه می کنند.مثلا:
وقتی از شما تو مجله ی نجومی نام برده میشه یا تو رادیو صحبت نجومی می کنید یا در نمایشگاه نجوم خوب کار می کنید به قول اقای افشار پور می فهمند گلابی نیستید
آفرین . مثلا خودم 3 سال پیش باهام مصاحبه اختصاصی کردند که بعدش هر کس منو میدید میگفت به به آقای منجم ، مخلصیم و ...
البته تا یه فرمول مشتی کشف نکنیم که کسی تحویلمون نمیگیره !
موضوعها: 20
بابا شما ها که همتون زخم شمشیر خورده اید و به قول ترکا از درد بی چادری تو خونه مونده بودین.
ادم ها باید روی اعصابشون کنترل داشته باشن و مخصوصا منجمای محترم اماتور.
چون اون کسی که حرفه ایه کاری به حرف مردم نداره ولی اماتورا هی موضوع رو شلوغ میکنن و مسئله رو پیچیده تر.
belder جان مگه شما به نجوم علاقه نداری ؟
اگه داری پس حرفای کنایه امیز دیگران رو رها کن.
مهم اینه که شما با نجوم به یه ارامشی میرسی که تو هیچ شاخه ای از علم نیست.
اگه ظرفیت ما اینقدر پایین باشد که با خنده نیشدار اقوام دست از علایقمون بکشیم که اونوقت هممون باید تلسکوپامونو جمع کنیم یا بهتر بشکنیم و این تالار جمع بشه و ...
از شما و همه ی اعضا خواهش میکنم اینقدر سطحی با این مسائل برخورد نکنید
آخه چه آرامشی؟
تا می خایم آرامش بگیریم با خنده و کنایشون اعصابمونو تا 2 هفته خراب می کنن. :x