موضوعها: 0
albate celectron ham 2 cheshme haye khube dare ba gheymate bala
موضوعها: 1
سلام دوستان
دوربین های 70*15 چه طوره ؟
در اضافه اگر دوربین80*20 بگیرید کیفیت یک کم کم میشه
از طرف احمد
این مدل هم آلیه البته اونایی که فروشگاه آسمان شب آورده تو تهران
سلام دوستان
می خواستم بگم اون دوربینی که براتون معرفی کردم مدل جدید ترش هم اومده :
بایگیش 40 * 8
سلام
من یه دوربین 70*15 دارم . دوربینه خوبیه . فقط وقتی که میخوام تو هوای سرد رصد کنم کمی باهاش مشکل دارم .
حتما سه پایه نداری که میگی میلرزه............
دوچشمی مال عمق اسمونه ...نه ماه و سیاره و............
[size=24]یه نصیحت به اونایی که قصد خرید ابزار دارن [/size]اول بدونین چیو دوستت دارین ببینید بعد برید چیز بخرین........
زندگي يعني سرعت . پس بدووووووووووووووووووووووووو
دويدي؟
موضوعها: 119
سلام
مطلبتون رو. خوندم.شما دارین اشتباه میکنین.دوربین دوچشمی برای رصد سیارات اصلا مناسب نیست.(که دوستمون هم گفتند.)من هم یه دوربین مثل دوربین شما دارم.و همین اشتباه شما رو کردم.شما برای این کارهایی که گفتین باید یه دوربین خیلی قوی یا تلسکوپ داشته باشید.اما اجازه بدید یه مدت بگذره اونوقت از رصد با دوربینتون لذت میبرید.حتماْشما با دوربین اشتباه کار میکنید.
شما باید بدونیداز وسیله ای که میخواید بخرید چه انتظار هایی رو دارید.من توصیه میکنم مطالب قبلی رو بخونید.
موقع رصد چشمی ها رو جلو بکشید تا نور ها مزاحم رصدتون نشوند.اگه سه پایه ندارید میتونید رو ی زمین دراز بکشید. شما با این دوربین میتونید تمام اجرام مسیه رو ببینید. :wink:
درضمن قبل از رصد نیم ساعتی رو توی تاریکی بگذرونید تا حساسیت چشمتون بالا بره.وچشمتون به تاریکی عادت کنه.
رصد خوبی داشته باشید.
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاک
سلام
من به تازگی کار رصد رو بطور جدی آغاز کردم . به کمک مطالبی که در اینترنت پیدا کردم از جمله مطالب مفیدی که شما نوشته بودید برای شروع کار یه دوربین دو چشمی 70*15 تهیه کردم .
الان قصد دارم براش یه سه پایه بخرم اما در این زمینه اطلاعاتی ندارم ممکنه من رو در این زمینه راهنمایی کنید؟
سه پایه ای که برای دوربین استفاده میشه مثل سه پایه تلسکوپهاست یا مثل سه پایه دوربینهای معمولی؟
چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟
حدودا چه قیمتهایی دارن؟