انحراف مدار زمین؟
#1
salam.age mishe ellate enherafe madare zamin ro yeki bege Big Grin
پاسخ
#2
همانطور که میدانید محور زمین با خط عمود بر صفحه منظومه شمسی به اندازه 23.5 درجه اختلاف دارد. این اختلاف باعث بوجود آمدن فصل ها و شش ماه شب و شش ماه روز در قطب شمال و قطب جنوب می شود. دلیل این انحراف وجود ماه است. ماه در مداری به دور زمین می گردد که به اندازه 23.5+5=23.5 درجه به استوای آن ( زمان ) اختلاف دارد. به دلیل گرانش بین ماه و زمین این انجراف بوجود آمده. البته این توضیخاتی که دادم به صورت سطحی بوده و سعی می کنم تا چند روز آنده دلیل علمی تری برای ان بیاورم.
پاسخ
#3
سیاره ای که هم اکنون ما بر روی آن زندگی می کنیم، زمینی نیست که در ابتدا شکل گیری منظومه شمسی شکل گرفته است بلکه پس از شکل گیری اولیه متلاشی شده و چهره آن کاملاً تغییر یافته است!!!
طبق نظریه Hotman سیاره ما در حدود 5/4 میلیارد سال قبل تجربه تلخی را پشت سر گذاشته و چهره آن دچار دگر گونی شد!
دلیل تغییر شرایط سیاره زمین برخوردهایی بود که در ابتدا شکل گیری منظومه ما تعداد آن ها بسیار زیاد بوده!
همان برخوردها و انفجاراتی که پوسته عطارد را از بین برده!
همان برخوردی که تا کنون نیز تاپیرات آن را بر روی همسایه خود یعنی زهره مشهود است.
سطح زهره را پوشانده اند و عامل این نیز هستند که زهره برعکس سیارت دیگر به دور خورشید چرخش کند.
حدود 5/4 میلیارد سال پیش تعداد سیارات منظومه خورشیدی بیشتر از تعداد کنونی بوده اند
به عنوان مپال کمربند سیارکها که بین کره مریخ و مشتری قرار گرفته در گذشته سیاره بوده ولی به دلیل جاذبه قوی گرانشی مشتری پس از فروپاشی نتوانسته شکل اولیه خود را بدست آورد و به شکل امروزی که مشاهده می کنید باقی مانده است!
یکی دیگر از سیاراتی که از بین رفت به طور قرار دادی ارپئوس نام گرفت!
مدار سیاره ارپئوس در بین مدار کنونی زهره و زمین قرار داشت و در بعضی از قسمت های مداری خود بسیار به زمین نزدیک می شد و بالاخره این نزدیکی مدار سیاره کوچکتر(ارپئوس) را نابود کرد!
در حدود 5/4 میلیارد سال پیش در قستی که زمین شماره 1 (قبل از فروپاشی) با ارپئوس وارد یک مدار می شدندبرخوردی با سرعت 11 کیلومتر در ساعت رخ داد و منجر به فروپاشی دو سیاره گردید
سیاره بزرگتر به دلیل گرانش بالاتر توانست خود را بازسازی کند و علاوه بر حفظ خود توانست اجرام متلاشی شده سیاره ارپئوس را نیز به طرف خود کشیده و بزرگ تر شود (اندازه کنونی زمین) در این بین مقداری از مواد تشکیل دهنده پوسته دو سیاره ، غبار و مواد سبک تر در مداری به دور زمین شروع به گردش کردند و قطعات بزرگ قطعات کوچک تر و قطعات بزرگ تر قطعات بزرگ را جذب نموده و ماه را با شکل کنونی تشکیل دادند.
پس از تشکیل تنها قمر زمین فاصله آن نسبت به زمین خیلی کمتر بود ( در حدود14000 مایل این در حالی است که فاصله کنونی آن با زمین 243000 مایل می باشد که سالانه ما در حدود 5/1 اینچ از زمین دورتر می شود!
*** جاذبه ماه کره زمین را در مدار خود حدود 23 درجه منحرف کرده***
در ابتدای تولد ماه جاذبه آن 4000 برابر جاذبه کنونی اش بوده و جذر و مد بر روی موار مذاب نیز تاثیر داشته و مواد مذاب را از گوشته زمین به سطح آن می کشیده است!!!
طول روز در آن زمان در حدود 4 ساعت بوده که فاصله گرفتن ماه از زمین طول آن به مرور افزایش یافته و به 24 ساعت امروزی رسیده و با گذشت زمان روزها نیز بلند تر می شوند!
یعنی در آینده کره در کره زمین چیزی به اسم خورشید گرفتگی کامل را نخواهیم داشت و فقط آن برگی از تاریخ گذشته زمین خواهد بود و دلیل آن فاصله گرفتن ماه از زمین خواهد بود، البته نا گفته نماند که خورشید گرفتگی ها در آن زمان به صورت حلقوی خواهند بود!
حال ببین زمین بدون ماه چگونه بود و آیا اصلا آمادگی پذیرش حیات را داشت!؟
اولا که پایداری خود را از دست می داد و در یک مسیر نامنظم به دور خورشید حرکت می کرد!
زمین به دور قسمت داخلی منظومه شمسی می چرخید!( مثل اورانوس)
آب و هوا به شدت تغییر می کرد و غیر قابل پیش بینی می شد (ماه تنظیم کننده آ ب و هواست)
زمین از مسیر کنونی خود منحرف می گشت
زمین آرامتر می چرخید (هر چه ماه دور تر شود زمین آرامتر می چرخد )
انحراف کره زمین به وجود نمی آمد و در نتیجه فصل ها بوجود نمی آمدند
در پایان
گاهی اوقات با مرگ و نابودی بعضی از چیزها مقدمه و زمینه برای به وجود آمدن چیزهای پرارزش دیگری فراهم می شود!
ارپئوس با مرگ خود بهترین شرایط زیستی را برای ما خلق کرد و گهواره ای بی نظیر برای رشد و ترقی بشر به وجود آورد
اگر برخورد رخ نمی داد در خوش بینانه ترین حالت هم اکنون مرتفع ترین قسمت های زمین حدود 3 کیلومتر زیر آب قرار داشتند!
و جو امروزی با این غلظت پیرامون ما شکل نمی گرفت و حتماً زمین نیز گرفتار سرنوشت یکی از دو همسایه خود (مریخ یا زهره می شد )
شرمنده طولانی شد!
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کرده باشم Big Grin

پاسخ
#4
چند توضیح:
ــــــــــــــــــ
1-سیاره زهره برعکس سیارات دیگر منظومه شمسی یه دور خورشید نمی چرخد بلکه برعکس این سیارات و با سرعتی بسیار کم بدور خود میچرخد بطوریکه یک سال زهره کوتاهتر از یک روز آن است.
2-سیاره اورانوس به پهلو بدور خود میچرخد یعنی بجای آنکه محورش بر مدار گردش آن بدور خورشید عمود باشد این محور بسمت خورشید قرار دارد.یکسال اورانوس معادل 84سال زمینی است ودرطی این مدت درهر نیمکره 42سال روز و42سال شب است.
3-برخورد سیاره ای فرضی با زمین که احتمالا باعث پیدایش ماه شده نمیتوانسته با سرعت 11کیلومتر درساعت اتفاق بیفتد شاید منظورتان 11کیلومتر در ثانیه باشد به هر حال جای تحقیق وبررسی دارد.


چند سئوال:
ــــــــــــــــــ
1- میگویید اگر برخوردی که منجر به پیدایش ماه شده است اتفاق نمی افتاد در خوشبینانه ترین حالت مرتفع ترین نقاط زمین حداقل 3 کیلومتر زیر آب قرار داشتند واین یعنی پوشیده بودن کل سطح زمین از آب تا ارتفاعی حدود 11800متر! چگونه چنین چیزی ممکن است؟ دلایل شما چیست؟
2- چه دلایل وشواهد علمی وجود دارد که ماه عامل ایجاد حیات در کره زمین بوده است؟
3-انحراف محور زمین حدود 23.5وانحراف محور مریخ حدود25درجه است حال اگر علت انحراف کره زمین نیروی گرانش ماه باشد علت انحراف مریخ که در حقیقت دو خرده سیاره کوچک به دور آن میچرخند چیست؟
منجّم باشي
**********
پاسخ
#5
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان و به خصوص آقای امیر فواد عزیز
راستش خیلی خوشحالم که نوشته های من رو خوندید و سوالات خیلی خوب و جالبی پرسیدید!!!
اولاً که فراموش نکنید که تمام گفته های من نظریه است!
البته نظریه من نیست!!!
در مطالب فوق هم ( نظریه ) اگر توجه کرده باشبد تناقض وجود دارد در جایی از نظریه ذکر شده که اگر ماه نبود زمین منحرف نمی شد!
و در جایی دیگر گفته شده که اگر ماه نبود زمین مثل ارانوس به صورت خوابیده حرکت وضعی داشت!
البته شاید اون بنده خدایی که اینها رو به ما می گفت چندین نظریه مختلف رو توضیح می داد!؟
در رابطه با نکته اول( حرکت زهره!!! نکته شما کاملا درسته من اشتباه تایپ کردم) ((زهره برعکس سیارت دیگر به دور خورشید چرخش کند)) منظورم به دور خود بود که اشتباهاً خورشید تایپ کردم!

در رابطه با توضیح دومتون!
من متوجه منظورتون نشدم!
*در قسمتی از نظریه گفته شده بود که زمین دچار سرنوشتی مشابه ارانوس می شود*

در رابطه با نکته سوم
بازهم نکته شما کاملا درست بوده و جای 11 کیلومتر در ثانیه(سرعت گریز گرانش زمین)، اشتباهاً 11 کیلومتر در ساعت تایپ کردم که از همه عذر خواهی می کنم!

اما راجع به سوالاتون
1-قطر زمینی که هم اکنون ما در آن زندگی می کنیم در استوا 12760 کیلومتر است
که حداقل سه چهارم سطح سیاره را آب پوشانده!
فراموش نکنید که منظور ما روی سطح سیاره بوده نه از مرکز هسته سیاره!!!
اگر نظریه برخورد درست باشد! سیاره قبل از برخورد می بایست از این سیاره کنونی کوچک تر باشد و با توجه سطح و جنس خاک ماه و بخشی از کره زمین این گونه حدس زده می شود سیاره ای که با زمین برخورد کرده فاقد اب به صورت مایع بوده و اگر هم داشته به این وسعت و فراوانی نداشته در نتیجه با توجه به مقدار زیاد آب در سطح زمین حدس زده شده که اگز برخوردی صورت نمی گرفته با توجه به مقدار آب و اندازه سیاره قبلی می بایست سیاره کاملا پوشیده از آب مایع باشد
در ضمن فراموش نشود که هم اکنون تمامی زمین شناسان این نکته را قبول دارند که در زمان های گذشته تمامی سطح سیاره زیر آب بوده و ما هم اکنون کوه هایی با ارتفاع بیش از 3000 متر داریم که جنش سنگ های آن رسوبی هستند.
سنگ های رسوبی بر اثر ته نشین شدن املاح و مواد در کف دریا ها قرار می گیرند ، ساخته می شوند!
پس کوه با ارتفاع بیش از سه هزار متر روزی کف دریا بوده!!!
و نکته جالبی که ما مسلمانان به آن افتخار می کنیم این است که در قرآن کریم این مطلب ذکر شده که روزگاری تمام عالم زیر آب بوده و اولین قسمتی که از زیر آب بیرون آمده زمین کعبه بوده و به همین دلیل آن محل مورد توجه قرار گرفته ( دهوالعرض) البته می توانیم به داستان حضرت نوح (ع) هم اشاره کنیم
باز هم فراموش نشود که تمام این نکات در مورد زمین بعد از برخورد بوده پس به طور کاملا مشخص زمین قبل از برخورد که کوچک تر هم بوده باز همین شرایط را داشته است.

در جواب سوال شماره 2 باید بگم که اگر ما قبول کنیم که ماه باعث بوجود آمدن فصل ها و انحنای سیاره و تنظیم مدار آن و سرعت روز و شب است!
پس در صورتی که این تنظیم کننده نباشد تمامی این شرایط عوض می شود و زمین نمی توانست میزبان خوبی برای حیات باشد.

در جواب سوال آخر شما در رابطه با انحراف سیاره زمین و مقایسه آن با مریخ!
من می خوام سیارات کمربند حیات منظومه را مورد بررسی قرار دهم چون از نظر جنس و خیلی از شرایط عمومی بیشتر به هم شبیه هستند تا سیارات بیرونی( سیارات گازی)
خوب سیاره زهره که خواهر زمین نیز خوانده می شود بدون قمر است! و فقط 3 درجه انحنا دارد
و از نظر اندازه تفریبا برابر زمین است!
اما زمین، یک قمر دارد و 23 درجه انحنا! پس اگر ما بخواهیم این دو سیاره را با هم مقایسه کنیم تنها دلیل انحنا زمین می تواند وجود قمر باشد که با دور شدن آن انحنا زمین نیز تغییر کرده و می کند!
و اما مریخ سیاره مورد علاقه من که معتقدم در آینده بشر آنجا را مثل یکی از کشور های سیاره زمین می کند!
مریخ از دارای دو قمر ( سیارک بسیار کوجک به نام های فوبوس و دیموس ) است که مسلماً نمی توان آنها را قمر نامید!( از لحاظ تاثیر بر سیاره مثلاً جذر و مد)
پس قطعا دلیل انحراف آن قمر هایش نمی تواند باشد! ولی فراموش نکنید که مرخ همسایه غولی است به نام مشتری، البته درسته که مشتری خیلی با مریخ فاصله دارد ولی مریخ سیاره ای تقریبا نصف اندازه زمین با قدرت گرانش بسیار کم و میدان مغناطیسی ضعیف و هسته ای جامد( اگر هسته سیارت مایع باشد جاذبه آنها قوی تر است) حتی نتوانست جو خود را حفظ کند
حالا سیاره ای به این ضعیفی را در نظر بگیرید، قطعا مشتری بر آن تاثیر می گذارد
( به نظر من دلیل انحنای مریخ جاذبه مشتری است)
در کل اگر شما قبول داشته باشید که ماه هر سال از زمین دورتر می شود باید این را نیز قبول داشته باشید که انحنای زمین با دور شدن ماه کم می شود (فصل ها در گذشتهی دور این گونه نبودند و در آینده ای دور هم این گونه نخواهند بود)
پس تنها دلیل این تغییر ( انحنای زمین ) بی شک ماه است چون با دور شدن خود انحراف را کم می کند.
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کرده باشم!

حالا من یه سوال از شما و تمام دوستان دارم
اونم اینکه اگر سیاره ارپئوس با زهره برخورد می کرد، زهره دارای قمری بزرگ تر از زمین می شد به نظر شما دلیل علمی این چه می تواند باشد؟؟؟

محسن شیرمردی
دبیر انجمن ستاره شناسی شهرکرد

پاسخ
#6
جناب آقای محسن شیرمردی
وسایر دوستان گرامی
ضمن عرض سلام، گفتگو باشما برای من بسیار لذت بخش است ولی امیدوارم باعث تصدیع اوقات جنابعالی نشوم.
حقیقت آنست که من پاسخ سئوالاتم را نگرفتم ویا قانع نشدم البته ایرادی بشما وارد نیست چون اینگونه سئوالات اصولا پاسخ قطعی ندارند واگرهم پاسخی باشند (همانطور که جنابعالی نیزاشاره کردید)مبتنی بر فرضیه ها ونظریات علمی است.
درمورد سئوال شما پاسخ را نمی دانم شاید عواملی نظیر سرعت گردش زهره بدور خورشید، مذاب بودن پوسته زهره درعهدبرخورد(فرضی)، کمتربودن چگالی زهره نسبت به سیاره زمین و...دیگر عوامل دراین خصوص مؤثر باشد.
درمورد پوشیده شدن کل سیاره زمین از آب باید بگویم محاسبه من از مرکز هسته زمین صورت نگرفته بلکه سطح دریاهای فعلی ملاک محاسبه بوده است. قله اورست حدود8800مترارتفاع دارد حال اگر این رقم را با 3000متر مورد ادعای شما جمع کنیم به رقم 11800متر میرسیم.
درمورد برخورد سیاره فرضی با زمین همانطور که شما هم میدانید اگراین برخورد صورت گرفته باشد زمان آن 62 میلیون سال پس از شکل گرفتن منظومه شمسی بوده است ودرآن زمان سیاره زمین هنوز سرد نشده و حالت مذاب ذاشته است یعنی هنوز آب نمیتوانسته در سطح سیاره وجود داشته باشد مگر بصورت بخار آب وآنهم در جو زمین!
هنوز دانشمندان نمیدانند که منبع پیدایش آب در زمین چه بوده است ولی فرضیه قوی آنست که آب به تدریج وپس از سرد شدن این سیاره و بواسطه برخورد ستاره های دنباله دار در زمین ایجاد شده است.
همچنین پوسته سیاره زمین آنچنان گداخته وداغ و مدام در حال تلاطم بوده است که بیشتر به اقیانوسی از مواد مذاب شباهت داشته است تا سطح فعلی این سیاره . حرکات پوسته زمین درآن دوران وتا میلیونها سال بعد از آن بقدری شدید بوده که بیشتر کوههای امروزی نتیجه همان حرکات تکتونیکی وزمین لرزه های عظیم در چند صدمیلیون سال اول شکل گیری سیاره زمین میباشد. به هرحال اینطور نیست که مثلا اگر امروز کوههای رسوبی به ارتفاع 3000متر وجود داشته باشد چنین تصور کنیم که این منطقه حتماً درهمه دوره ها منطقه مرتفعی بوده است بلکه برعکس ممکن است این کوهها در زمانی دور و در پست ترین مناطق کره زمین (زیرآب) شکل گرفته باشند گرچه همان کوههای رسوبی نیز تحت فشار وحرکت لایه های پوسته زمین تشکیل شده اند والا رسوب مواد در ته دریاها بصورت نسبتا یکنواخت صورت میگیرد وهرگز در بدو امر باعث ایجاد کوه نمیشود مگر در مناطقی خاص مثل دلتاها.
منجّم باشي
**********
پاسخ
#7
با سلام خدمت کلیه دوستان
در رابطه با سوالی که مطرح کردم
پاسخ آن بسیار راحت و پیش پا افتاده است!
چون قدرت جاذبه زهره نسبت به زمین کمتر است در نتیجه پس از انفجار و متلاشی شدن به دلیل ضعیف بودن گرانش سیاره مواد سرگردان کمتری را به خود جذب می کرد و قسمت بیشتری در اطراف سیاره باقی می ماند
و در نتیجه قمر سیاره طبیعتا بزرگ تر می شد!
و گرنه به پارامتر هایی نظیر سرعت گردش حول محور خود و چگالی سیاره ربطی ندارد
همه می دانیم که سیاره زحل تعداد بسیار زیادی قمر و سیارک در اطراف خود دارد ( به تعبیری می توان گفنت که بیشترین اقمار را در منظومه شمسی دارد ) با این حال همه می دانیم که چگالی آن از آب کمتر است و اگر ان را در یک اقیانوس بزرگ قرار دهیم در سطح آب شناور می ماند!
یک سوال از شما داردم؟
چرا زمان برخورد سیاره ارپئوس را 62 میلیون سال تخمین زدید؟؟؟!

راجع به این مسئله که اقیانوس ها روزگاری مملوء از مواد مذاب بودند شکی نیست چون در قسمتی از نظریه گفته شده بود که در زمانی که ماه به زمین نزدیک بود جذر و مد آن مواد مذاب را در سطح جابجا می کرد!
ولی اینکه آیا زمین در هنگام برخورد دارای آب بوده قطعی است زیرا پس از برخورد ارپئوس یک لایه بسیار ضخیم از بخار آب در جو شکل گرفت و شبیه جو سیاره زهره شد با همان غلظت و لی به دلیل دور بودن سیاره زمین به خورشید ( نسبت به زهره ) و وجود درصد کمتری از گازهای گلخانه ای به شرایط امروزی رسیده!

قله های مرتفع امروزی آن زمان هم وجود داشته اند؟
(( در ضمن بلند ترین نقطه سیاره زمین قله اورست نیست!!! بلکه یک قله دیگر است که هم اکنون نام آن را فراموش کردم ولی در پست های بعدی حتماً نام آن را ذکر می کنم-البته اگر از مرکز زمین حساب کنیم به این صورت می باشد-))

یکی از دوستان بنده (آقای دکتر نجفی) شخصاً در استان چهارمحال و بختیاری ( بام ایران) در ارتفاعی نزدیک 3300 متر یک فصیل مارماهی بر روی سنگ مرمریت قهوه ای پیدا کرده ( سنگ مرمریت در زمان بسیار زیاد و در فشار و دمای بالا بوجود می آید) و مارماهی ها عمدتاً در کف دریاها زندگی می کنند(در حفره های کوچک غار مانند) و به جای آنکه به شکار بپردازند از لاشه های کف دریا تغذیه می کنند!!!
پس ارتفاع 3300 متر کنونی روزگاری کف دریا بوده!
در این که زمین زمانی در زیر آب بوده هیچ شکی نیست و همه زمین شناسان و دانشمندان آن را قبول دارند!

باز هم یک سوال دیگر!
اگر پس از برخورد ارپئوس دو ماه در مدار زمین درست می شد ( یکی اندازه ماه کنونی و دیگری کمی کوچک تر)
چه اتفاقی برای زمین و اقمار آن می افتاد و دلیل آن اتفاق چه می تواند باشد؟؟؟
(((در ضمن از غلط های املایی و اشتباهات تایپی معذرت خواهی می کنم/*ارانوس اشتباه است اورانوس صحیح است/*)))

محسن شیرمردی

پاسخ
#8
size=200][color=#BF000[size=150]باسلام خدمت دوست محترم[/color]
[color=#000000:2hmo72ke]دانشمندانی که فرضیه برخورد را ارائه داده اند زمان آنرا 62میلیون سال پس از شکل گیری منظومه شمسی تخمین میزنند.(به گوگل مراجعه فرمایید.)
ضمناً اگر ممکن است به این سئوال پاسخ فرمایید که چنانچه روزگاری کل سیاره زمین را آب فرا گرفته بوده است(مثلاً در زمان وقوع توفان نوح که خیلی هم قدیمی نیست) امروزه بقیه این آبها به کجا رفته است! در حالیکه میدانیم حجم آب زمین طی میلیونها سال گذشته تغییری نکرده است ودر حقیقت این آب در مدار بسته ای قرار دارد که نه میتواند کم شود ونه زیاد![/size:2hmo72ke][/size[/color]] Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock:
منجّم باشي
**********
پاسخ
#9
با سلام
خیلی کوتاه بگم که بقیه آبها پس از در هنگام برخورد و پس از برخورد به صورت بخار در جو زمین قرار می گرفتند!
و همان طور که می دانید میدان مغناطیسی سیارات قوی و ضعیف می شود و هر چه میدان مغناطیسی قوی تر باشد قدرت حفظ کردن جو سیاره نیز بیستر می شود!
حال آنکه می دانیم بادهای خورشیدی در مقاطعی کم و زیاد می شوند در صورت ضعیف بودن مگنوسفر ( میدان مغناطیسی ) سیاره بادهای خورشیدی جو را با خود می برند!
((*همان بلایی که بر سر مریخ آمد*))احتمالاً در مقاطعی که بادهای خورشیدی فعالیت زیادی داشتند سیاره زمسن به دلیل عدم ثبات ( در هنگام تشکیل سیارات تا چند میلیون سال بعد از آن سیارات به شدت تحت عوامل خارجی قرار می گرفتند و گاهاً به طور کامل تخریب می شدند مانند کمربند سیارک ها بین مریخ و مشتری!!!
زمین ما نیز از این در سیکل قرار گرفته بود و به ناچار با شرایط تغیر حالت و رفتار از خود نشان می داده
همان گونه که می دانیم دیرینه شناسان زمین انواع مختلفی از گازها ( نام آنها را فراموش کردم ) را نام می برند که در گذشته زمین بیش از 60% جو زمین را تشکیل می دادند ولی امروزه اثری از آنان نیست!!!
در زمین خود ذراتی که با بادهای خورشیدی وارد جو زمین می شدند هم اکنون درصدی از جو زمین را در اختیار دارند!
اگر امروزه آب کمتری در زمین داریم یکی از دلایل آن بادهای خورشیدی هستند که بخار آب را با خود از جو خارج کردندً
البته شما نگران نباشید
چون بادهای خورشیدی با خود درصد زیادی هیدروژن و مقداری اکسیژن به جو زمین تزریق می کنند!
دلیل بعدی می تواند این باشد که چگالی زمین نسبت به گذشته کاهش یافته!
یعنی فشردگی مواد درونی آن کمتر شده و مواد درونی آن به سطح آمده اند و ارتفاعات را زیاد کرده اند و با بالا رفتن ارتفاعات طبیعی است که آب پایین می رود!
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کرده باشم!

پاسخ
#10
تشکر میکنم.
منجّم باشي
**********
پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
دنباله دارها و سیارکهای نزدیک زمین در تیرماه کدامند؟ الفا جبار 3 4,880 01-27-2017, 08:02 PM
آخرین ارسال: leevsha
آخرین حد تخمین فاصله بر روی زمین khosro777 2 2,534 02-17-2012, 09:40 PM
آخرین ارسال: Regulus
با پرتو ایکس قدرتمند مطالعه هسته زمین ممکن می*شود amir adib 0 1,868 11-12-2011, 04:45 PM
آخرین ارسال: amir adib
دیدن زمین از ماه night_astronomer 3 2,957 07-16-2011, 12:09 AM
آخرین ارسال: night_astronomer
چرا مدار بیضی؟؟؟؟ ansari 12 4,832 03-20-2011, 02:17 AM
آخرین ارسال: shabaviz
ابهام در تاثیر بیضی بودن مدار زمین!!!!!!! Dark Sky 4 3,179 12-20-2010, 04:08 PM
آخرین ارسال: Dark Sky
یادگاری از زمین!!! supr nova 15 5,292 05-18-2010, 06:56 PM
آخرین ارسال: supr nova
انحراف مدار و رابطه ی آن با فصول araz 2 3,030 04-22-2010, 09:32 PM
آخرین ارسال: yperseusy
نظریه ای درباره ی رابطه ی ماه و زمین از هامین haamin 5 3,333 02-19-2010, 10:52 AM
آخرین ارسال: haamin
گرمایش زمین و ناباوری ما... roobahak 5 2,861 10-27-2009, 12:01 AM
آخرین ارسال: ehsaan

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان