موضوعها: 20
سلام
واقعاً چقدر جالب خسرو جان. به دل شما افتاده بودهها اما دیگه مثل اینکه قسمت ما نبود.
حيف شد. مثلاً من خودم دابسونی 10 اینچ دارم، اما شاید 10 ماهی هست سراغش نرفته باشم! شاید برای ماه گرفتگی 25 خرداد حوصله کردم و رفتم سراغش.
بهرحال امیدوارم سوژه بعدی نجومی سهم ما ایرونیها باشه.
ممنون و موفق باشی/.
[SIZE=1][SIZE=1]...And, it was man's job to understand how it worked[/SIZE][/SIZE]
این هم یک عکس دیگه از ابر نو اختر جدید کشف شده در کهشکشان M51 که از سایت Universe Today گرفته شده.
در شکل زیر، تصویر کهکشان مورد بحث در تاریخ 8/4/2011 با تصویر اون در دو روز پیش یعنی 2/6/2011 مقایسه شده و محل این ابر نو اختر با یک فلش نشان داده شده:
>>> اینجا کلیک کنید <<<
/.
[SIZE=1][SIZE=1]...And, it was man's job to understand how it worked[/SIZE][/SIZE]
موضوعها: 92
حیف شد !
موضوعها: 21
می دونم تو تاپیک های قبلی توضیح های مختصری بوده ولی مشه یه توضیح کامل در مورد چگونه پیدا کردن ابر نو اختر بدین ؟ (از تو شهر امکانش هست ؟ )
سلام
از طریق ثبت یک عکس با وضوح بالا از این کهکشان و مقایسه اون با تصاویر قبلی.
یا اگر خیلی تیز بین باشی شاید بشه با دیدن تصویر از پشت یک تلسکوپ نسبتاً قوی و داشتن ذهنیت قوی از تصویر قبلی اون کهکشان بتونید این تفاوت جزئی رو حس کنید.
من در مورد اینکه از داخل شهر بشه به این تفاوت اندک اونم در این حد قدر کم پی برد، شک دارم. قدر این کهکشان حدود 8 است که برای داخل شهر خیلی تاریکه. البته با توجه به درجه آلودگی شهر و کیفیت هوای شب رصد، شاید باز هم بشه این ابر نو اختر رو دید.
نمیدونم... بهر حال اگر فردا این کهکشان در محدوده دید حیاط ما قرار گرفت شاید با 10 اینچ دابسونی این موضوع رو تست کردم.
/.
موضوعها: 7
فکر نکنم چون یک ابرنواختر چند ثانیه بیشتر دوام نمیاره
اگر خواهی بمیری بی بهانه / بخور ماست وخیار وهندوانه!
موضوعها: 26
نه اشتباه نکن. یه ابرنواختر بین چند روز تا چند ماه قابل مشاهدست و درخشان دیده میشه.
موضوعها: 7
من یه برنامه دیدم گفت بشر نتوانسته که ابرنواختری پیدا کند زیرا چند لحظه بیشتر دوام نمیاورد فقط با استفاد از رد ان,ان را پیدا و شناسایی میکند
اگر خواهی بمیری بی بهانه / بخور ماست وخیار وهندوانه!
موضوعها: 26
مطمئنا دیدن لحظه نواختر شدن یه ستاره (که مدت کوتاهی طول می کشه) کار خیلی سختیه. ولی ستاره ای رو که نواختر شده میشه تا مدت ها تو اسمون دید.