موضوعها: 92
موضوعها: 6
به نظر من با کمی تلاش میشه این خواب رو به واقعیت تبدیل کرد
[/quote]
دقیقا ، من که به شدت دنبال این قضیه هستم! می دونید، خیلی دوست دارم که یک روزی من هم بتونم به نوعی در تهیه ی مجله ای که با تمام وجودم دوستش دارم ، نقشی داشته باشم! ان شاءالله همه به آرزوهاشون برسن!!! :mrgreen:
من یه مدت تو فکر طراحی یه جدول ( سرگرمی ) برای مجله نجوم بودم ، که دیگه وقت نشد . حالا به شما پیشنهاد میدم یه تلاش در این زمینه بکنید شاید شما موفق شدید
البته این کار باید با اهداف آموزشی صورت بگیره
مثلا عمودی 1 : نام دیگر ستاره قطبی = جدی
و ... بطوری که اطلاعاتی رو به خواننده ارائه بده و جذاب باشه .
موضوعها: 6
abadanastro نوشته: من یه مدت تو فکر طراحی یه جدول ( سرگرمی ) برای مجله نجوم بودم ، که دیگه وقت نشد . حالا به شما پیشنهاد میدم یه تلاش در این زمینه بکنید شاید شما موفق شدید
البته این کار باید با اهداف آموزشی صورت بگیره
مثلا عمودی 1 : نام دیگر ستاره قطبی = جدی
و ... بطوری که اطلاعاتی رو به خواننده ارائه بده و جذاب باشه .
پیشنهاد خیلی خوبیه!
ولی به نظرتون قبول می کنن که توی مجله چاپش بکنن؟
البته حالا که بازار تغییرات در مجله داغه ، و با استناد به صحبتی که خودشون(تحریریه)در مجله چاپ کرده اند(درمورد CDو این که هرکس که فکر می کنه چیزی برای قراردادن در CDداره ، برای مجله بفرسته) شاید بد نباشه که روی این قضیه وقت بذارم!!!
آره...فکر کنم خوب باشه... ممنون از پیشنهادتون!!!!
:mrgreen:
اگه کسی باز هم پیشنهادی داره ، بگه، با آغوش باز پذیرای پیشنهادات شما هستم!
:lol: خدا رو چه دیدی، کسی چه می دونه ، شاید از شماره ی بعد اسم من هم در مجله بود!!!
مطمئنا قبول میکنند و اگر هم قبول نکردن به مجله آسمان شب اصفهان بگین اونا حتما می پذیرند
موضوعها: 2
منم یه شب خواب دیدم اجرام مسیه تو آسمون اندازه کف دستی پیدا هستن تندی رفتم که تلسکوپم رو بیارم تا داخلشون رو ببینم که متاسفانه صبح شد و منم از خواب بیدار شدم!
دو گوش داریم و یک زبان،برای اینکه بیشتر بشنویم و کمتر بگوییم.
موضوعها: 3
من که یه شب خواب دیدم که مرحوم برنامه آسمان شب :!: خیلی محبوب شده سیاوش صفاریان پور داره اساسی پول پارو میکنه :!: :D
من و محمد جوادترابی هم نقشه کشیدیم آقای صفاریان پور رو سر به نیست کنیم :!: کاملا موفق ماموریتمون رو انجام میدیم آقای ترابی کارگردان میشه و من مجری برنامه :wink:
اما بعد از چند روز عذاب وجدان میگیریم و برنامه رو فه بقیه میسپاریم و برای اینکه لو نریم فرار میکنیم :lol: 8) :? :o :roll:
چیزی بگو که با ارزش تر از خاموشی باشد
موضوعها: 26
بالاخره قاتل اسمان شب پیدا شد. بدویید بگیریدش تا فرار نکرده. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
موضوعها: 7
منم یه بار معلم علوممون اینقدر گفت اگه یه اقیانوس بود که تو زحل توش جا میشد زحل رو اب معلق میشد.اینقدر گفت تا شب خواب دیدم که زحل رو اقیانوس معلق شده :lol: :lol: :lol: :lol:
اگر خواهی بمیری بی بهانه / بخور ماست وخیار وهندوانه!
امکانات آزمایشگاهی از این بهتر میخوای ؟ !