نشانه های اسمانی
#11
اولا PIXIDIS نه PYXIDIS که صورت فلکی قطب نما هست. تو ایران در جنوب اسمان دیده میشه و در 4 شهریوری که شما میگید به علت نزدیکی به خورشید دیده نمیشه.
در اخر اینو بگم که ستاره ها جای خاصی تو اسمون ندارن. مثلا ستاره ای که موقع غروب خورشید تازه طلوع می کنه در طول شب از شرق شروع به حرکت میکنه و موقع طلوع خورشید در غرب اسمون قرار داره. علاوه بر اون ستاره ای که مثلا تو اوایل تابستون تو شرق اسمون دیده میشه در اوایل زمستون در سمت غرب اون دیده میشه. پس همینطوری نمیشه گفت این ستاره در غرب اسمونه یا در شرقشه و باید ساعت و تاریخ و محل رصد رو در نظر گرفت.
#12
سوال اول :با عرض پوزش از سوال ناقص قبلی -دو زمان برای انفجار ان ستاره محتمل است 1- ساعت 21 تا23 چهارم شهریور به وقت تهران 2- بعد از نماز صبح همان روز /در لحضه نخست در ایران در سمت مشرق و متمایل به شمال شرق منفجر می شود و اندازه ان با چشم غیر مسلح احتمالا از خورشید بزرگتر است (منظور اتش او)
در ضمن در فاصله ای از ما قرار ندارد که اشعه های مخرب ان به موجودات زنده زمین صدمه بزند

سوال دوم: اگر انفجار ابر نو اختر به شکلی که گفتم رخ دهد ایا سرعت صوت همان 322 متر برثانیه تقریبی خواهد بود یعنی ممکنه سرعت صوت بسیار زیادتر شود با انفجار بزرگ کیهانی

سوال سوم :در روایات گفته شده در رمضان سال ظهور یک خسوف و کسوف رخ میدهد در غیر زمان معمولی یعنی خسوف مثلا در اخر ماه سوال این است اگر کره زمین مانند تابستان 2003 مریخ سیر قهقرایی کند وافتاب از مغرب طلوع کند ایا این اتفاقات (خسوف و کسوف غیر معمولی )رخ می دهد در ضمن این نشانه ها از نشانه های غیر حتمی سال ظهور هستند
#13
لطفا یک موضوع متناسب با مطالب درون تاپیک انتخاب کنید .
انتخاب موضوعی به نام < لطفا به سوالات من جواب بدهید > به دلیل سردرگم کردن کاربران خلاف قوانین است
با تشکر
#14
1-اگه ابرنواختری با اندازه ظاهری خورشید تو اسمون دیده بشه شک نکنید که قبل از اینکه ببینید چه خبره همه مردیم.
در ضمن نمیشه برای انفجار یه ستاره زمان رو تا این اندازه دقیق پیش بینی کرد. نهایتا میشه گفت که این ستاره تو این ماه نواختر میشه.
در مورد مکان دیده شدن ابرنواختر اصلا صورت فلکی قطبنما در نیمکره جنوبی اسمون قرار داره و با احتساب عرض جغرافیایی تهران این صورت فلکی به در جنوب شرقی دیده میشه.
2-سرعت صوت ثابته در هر شرایطی.
3-عمرا کسوف و خسوف غیر معمول رخ نمیده.
#15
از جواب های شما(regulus )متشکرم و ممنونم با من همکاری می کنین منظور من ستاره t-pyxidis نیست یعنی فعلا نمیدونم این ستاره حتی در کدام صورت فلکی است و با توجه به بحث شما ستاره مزبور باید در نیمکره شمالی اسمان است در ضمن از abadanastro پوزش می خواهم چون واقعا نمی دونم چه اسم دیگه ای میشه انتخاب کرد
#16
دوست عزیز مطلبتون خیلی جالبه، ولی یه سوال داشتم.
منبع اطلاعات شما چیه؟
میشه بگی؟
ضمنا با مستند "ظهور نزدیک است" که جدیدا پخش شده و من ندیدمش ربطی داره؟
#17
ممنونم از نظرتون جنابali_solo_ejay
این مطالب برگرفته از وبلاگ خودمه و از گروه مبشران ظهور کمک نگرفتم
و ادرس وب من http://emam-mahdi-1390.blogfa.com/

من معتقدم کاری که الان انجام می دهم را اینچنین خداوند مقدور کرده یعنی منو تو این راه هدایت فرموده است
من این مطالبو و مطالب دیگه را در فرومها و قسمت نظرات حتی چندین سایت و وبلاگ خارجی درج کردم و (با توجه به اینکه با تاریخ درج می شوند ) و تاین کار خود یک اتمام حجت بزرگ خواهد بود ان شاء الله
#18
مستند ((ظهور نزدیک است)) از نظر من مستند خوبی نیست چون تو این مستند شواهدی برای اثبات نزدیک بودن ظهور نشون میده. نباید هیچ وقت موقع طلوع امام زمان رو حدس بزنیم و از حدسیاتمون مستند درست کنیم و پخشش کنیم چون اگه ظوره نزدیک نباشه و ما هی بگیم ظهور نزدیک است ، همه ی مردم دنیا فکر میکنن که ما دروغ گوییم و امام زمان وجود نداره برای همین این مطلب بسیار مهمی برای مردم لوس میشه Sad

البته دوباره میگم ، این نظر منه :|
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود هر که فکرت نکند ، نقش بُوَد بر دیوار
«بوستان سعدی»

حسین ابراهیمی
#19
لطفا به من بگویید صورتهای فلکی تابستانی ( اوایل شهریور ) در شرق و شمال شرق ما (در ایران) کدامند و ایا احتمال اینکه ستاره ای در اینها بزودی ابر نو اختر شود هست و از انجایی که روایات تاکید دارند این احتمالا ستاره در شرق طلوع میکند و می سوزد شاید شاید ما غروب ان را نمی بینیم (مثل بعضی ستارگان همچون ستاره قطبی)
#20
لطفا این مطلبو بخونید:
ين خبر واقعا جالب بود زيرا حقيقتاً به معجزه اى آشكار از معجزات نبوي اشاره داشت كه جايي را براى توجيه يا اعتراض و انكار باقى نمى گذاشت و اينك بخشي از اين خبر مفصل نجومي را بعرض ميرسانم:

((بيش از يك قرن است كه سياره مريخ مورد توجه دانشمندان و ستاره شناسان قرار داشته است، تا اينكه نظرياتي مطرح شد كه احتمال مي داد در مريخ حيات وجود داشته باشد، زيرا كه اين سياره از لحاظ فاصله از خورشيد، در رده دوم بعد از زمين قرار مي‌گيرد، و اين بدين معناست كه گرمايي كه از خورشيد به آن ميرسد باحتمال وجود نوعي حيات در اين سياره كمك ميكند.

برخى از دانشمندان در اواخر قرن نوزدهم و اوايل قرن بيستم زمانيكه سياره مريخ را رصد ميكردند ياد آور شدند كه آنها از طريق تلسكوب خطوط منظمي شبيه به كانالهاي آبرساني را بر سطح مريخ مشاهده كرده اند، روزنامه ها اين خبر را منتشر كردند و آن را دليلي بر وجود حيات بر سطح مريخ دانستند، بعقيده آنان وجود اين كانالها ميتواند دليلي بروجود تمدني زنده يا منقرض شده در گذشته باشد ولي ديري نگذشت كه دانشمندان متوجه شدند كه اين خطوط أصلاً بر سطح مريخ وجود ندارد و خطوط مشاهده شده در واقع خطوط موئينه شكلي بوده كه بر روي عدسيهاي تلسكوب وجودداشته و رصد كننده تصور كرده كه اين خطوط كانالهاي آبرساني بر روي مريخ است ولي با اين وجود توجه دانشمندان به اين سياره كمرنگ نشدتا آنجا كه در سه سال أخير اين توجه چند برابر هم شد زيرا آنان بر اساس محاسبات نجومي دريافته بودندكه اين سياره در اواخر سال 2003، پس از هزاران سال در نزديكترين فاصله خود از زمين قرار ميگيرد رصد خانه هاي سراسر دنيا تلسكوبهاي خود را بسوي مريخ تنظيم كردند تا بتوانند حركات آنرا دنبال كنند و منتظر نزديك شدنش به زمين باشند و در اين فرصت بتوانند عكسهاى واضحترى از آن بگيرند.متعاقب آن مطالب زيادي نيز پيرامون اين سياره نوشته شد.

عجيب ترين چيزي كه دانشمندان در هنگام رصد اين سياره با آن برخورد كردند اين بود كه سرعت مريخ پيرامون محورش در جهت مشرق در ماه جولاي سال گذشته به كندى گراييد و در روز چهارشنبه برابر با 30 جولاي گردش مريخ در جهت مشرق متوقف شد و در ماههاى اوت و سبتامبر گردش مريخ بطور معكوس يعني در جهت مغرب تغيير كرد و تا روز 29 سبتامبر گردش مريخ درجهت معكوس ادامه داشت و اين بدان معناست كه خورشيد در طول اين مدت از مغرب مريخ طلوع مي كرده است نه از مشرق، پس از آن مريخ يكبار ديگر به گردش عادي خود در جهت مشرق ادامه داد.

اين پديده عجيب در علم نجوم، حركت قهقرايي (Retrograde motion) ناميده ميشود، ستاره شناسان ميگويند: اين پديده روزي درهر يك از سيارات منظومه شمسي اتفاق خواهد افتاد كه زمين نيز از آن جمله است يعني روزى خورشيد از مغرب زمين طلوع خواهد كرد.

آيا اين دقيقا همان چيزي نيست كه رسول خدا ما را از آن خبرداده است؟ آيا نفرموده كه يكي از نشانه هاى بزرگ قيامت طلوع خورشيد از مغرب است؟

قبل از اينكه رواياتي را كه در اين زمينه وارد شده ذكر كنم لازم ميدانم متن انگليسي مطالب فوق را كه در سايت مذكور آمده است نقل نمايم و سپس به ترجمه آن بپردازم و خوانندگان عزيزميتوانند خود ازاين سايت بازديد نمايند:


For the past few weeks, Mars has appeared to slow in its eastward trajectory, almost seeming to waver, as if it had become uncertain.
On Wednesday, July 30 that steady eastward course will come to a stop. Then, for the next two months, the planet will move backward against the star background-toward the west. On Sept.29 it will pause again before resuming its normal eastward direction.

All the planets exhibit retrograde motion at one time or another. Ancient astronomers were unable to come up with a satisfactory explanation for it.




ترجمه متن فوق جنين است:

«در طول چند هفته گذشته چنين به بنظر مي رسد كه گردش سياره مريخ در جهت مشرق بكندي ميگرايد، تقريبا اينطور بنظر ميرسد كه مريخ متردد است آيا در جهت شرق گردش كند يا در جهت غرب؟

در روز چهارشنبه برابر با 30 جولاى گردش يكنواخت مريخ بسمت شرق متوقف خواهد شد و در دو ماه آينده اين سياره در جهت غرب يعني در خلاف جهت سابق خود گردش خواهد كرد، در روز 29 سبتامبر حركتش يكبار ديگر متوقف خواهد شد تا بار ديگر حركت عادى خود را بسمت شرق از سر بگيرد همه سيارات ديگر نيز روزي گردش قهقرايي را از خودنشان خواهند داد. ستاره شناسان باستان از ارائه توضيح قابل قبولى براي اين پديده عاجز بودند»


روايات وارده در اين باره:

روايات زيادي در اين باره وارد شده كه بيانگر اين است كه يكى ازنشانه هاى بزرگ قيامت طلوع خورشيد از مغرب است و زمانيكه اين علامت ظهور مي كند ،توبه هيج بنده اى و ايمان هيج انسان غير مؤمني پذيرفته نمي شود، خداوند متعال ميفرمايدSmile هل ينظرون إلا أن تأتيهم الملائكة أو يأتي ربك أو يأتي بعض آيات ربك يوم يأتي بعض آيات ربك لا ينفع نفسا إيمانها لم تكن آمنت من قبل أو كسبت في إيمانها خيرا قل انتظروا إنا منتظرون (158) (الأنعام)

يعني: (آيا انتظار دارندمگراينكه فرشتگان بنزدآنان بيايد؟يا پروردگارت يا بخشي از نشانه هاي پروردگارت بيايد؟روزي كه بخشي از نشانه هاى بروردگارت بيايد،ايمان كسي كه قبلا ايمان نياورده،يا ازايمانش خيري كسب نكرده ،به او سودي نمي رساند. بگومنتظر باشيد كه ما هم در حال انتظاريم) برخى از أحاديث صحيح دلالت بر اين دارند كه منظور ازبعضي نشانه ها در اينجا طلوع خورشيد از مغرب است واين همان چيزى است كه بيشتر مفسرين به آن إشاره كرده اند.

امام طبرى در تفسير اين آيه ميفرمايد:بهترين قول در ميان اين أقوال همان است كه از رسول خداوارد شده است كه فرمودند: (اين (بخشي از نشانه هاپروردگار) وقتي است كه خورشيد از مغرب طلوع ميكند).

ابو هريره از رسول خدا نقل ميكند كه فرمودند: (قيامت برپا نمي شود تا وقتي كه خورشيد از مغرب طلوع كند، وقتي كه خورشيد ازمغرب طلوع كرد ومردم همگي آنرا ديدند، آنگاه است كه ايمان كسي كه قبلا ايمان نياورده، يا ازايمانش خيري كسب نكرده ،به او سودي نمي‌رساند.) رواه الشيخان

از عبد الله بن عمر روايت شده كه گفت :از رسول خدا حديثي را حفظ كرده ام كه هنوز آنرا فراموش نكرده ام ،شنيدم كه رسول خدا فرمودندSadاولين نشانه هاى قيامت طلوع خورشيد از مغرب است) رواه أحمد

باز فرمودند: (خداوند دستش را شبانگاهان ميگستراند تا گنهكار روز توبه كند و روز دستش را ميگستراند تا گنهكار شبَّ توبه كند تا وقتي كه خورشيد از مغرب طلوع كند (يعني بعد از آن دروازه توبه بسته ميشود).

بعضي از علماء بر اين باورند كه آن كسانيكه توبه و ايمانشان پذيرفته نميشود كفاري هستند كه طلوع خورشيد از مغرب را مشاهده كرده و با چشم سر آنرا ديده اند.



منبع: مجله كويتي المجتمع - شماره 1608- 3/7/2004

اورخان محمَّد علي پژوهشگر و مورخ تركمن عراقي الأصل مقيم تركيه
مترجم: سيد احمد هاشمي خوري (استاد دانشکده علوم إسلامي عالی اوز و خنج فارس) - مالزي


منبع:http://www.khour.ir/islam/prophet.htm
این اتفاق مربوط به سال 2003 است


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
حوادث نجومی و نشانه های ظهور امام مهدی علیه سلام ایا پاییز 1392.... nibiru 7 12,511 08-22-2013, 08:17 AM
آخرین ارسال: nibiru

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان