هر چه میخواهد دل تنگت بگو....
یه سوال. چجوری میشه با دوربین 5دقیقه به خوشه ی دوقلو یا بقیه جرم های اطراف سر سو نگاه کرد؟!!! با پایه که اشک آدم در میاد!
چرا ماه انقد نگاه میکنه؟ کاره دیگه ای نداره؟ اه اه
پاسخ
5 دقیقه؟! مگه میخوای چیکار کنی؟
اگه خیلی دوربین باز هستی خوب یه دونه از این پایه ها بگیر
[عکس: 5374_4597.jpg]
پاسخ
قیمتش خیلی زیاده.تازه مشکل کمر رو چیکار کنم؟ فقط که خوشه دوقلو نیست.تو سرسو هرچی بخوای ببینی همین وضعه. این جا هم که فقط میتونی سرسو ببینی(اصفهان) .
پاسخ
چاره اي نيست،من هم وقتی ميخواستم دوربين بخرم،آقای جعفری زاده گفت که شايد ديسک گردن بگيری.ولی چه ميشه کرد؟البته من بعضی وقتا پايه رو کوتاهه کوتاه ميکنم ،و روی سه پايه ميشينم،شايد به نظر مسخره بياد،ولی به امتحانش ميارزه.
پاسخ
sunyyyyy نوشته: چاره اي نيست،من هم وقتی ميخواستم دوربين بخرم،آقای جعفری زاده گفت که شايد ديسک گردن بگيری.ولی چه ميشه کرد؟البته من بعضی وقتا پايه رو کوتاهه کوتاه ميکنم ،و روی سه پايه ميشينم،شايد به نظر مسخره بياد،ولی به امتحانش ميارزه.

اتفاقا بهترین کار رو کردی!! :!:
فراموش کن چیزی را که نمی توانی به دست بیاوری
به دست بیاور چیزی را که نمی توانی فراموش کنی

(شکسپیر)
فرزین حسینی
فوتو بلاگ من:
http://skyatnight.aminus3.com
پاسخ
حالا من با همفکری مامانم یه فکر جدید کردم ولی هنوز اجرایی نکردم. نمیشه دراز بکشی و پایه رو بزاری رو شکمت؟!!!!!!!!!!! Big Grin Big Grin
پاسخ
خوب این از مشکلات حل نشدنی منجماس

هرکی که با پایه استوایی کارکرده باشه میدونه که کار با فایندر یعنی عذاب اونم روبه سرسو
با نگاه کردن به آسمان فقط به گوشه ای از قدرت پروردگار پی خواهیم برد .
پاسخ
وقتی ریاضیدان عاشق میشود
منحنی قلب من تابع ابروی توست
خط مجانببران کمند گیسوی توست
حد رسیدن به تو مبهم وبی انتهاست
بازه تعریف دل در حرم کوی دوست
چون به عدد یک تویی من همه ی صفرها
آنچه که معنی دهد قامت دلجوی توست
÷رتوی خورشید شد مشتق ار آن روی تو
گرمی جانبخش او جزیی از آن خوی توست
بی تو وجودم بود یک سری واگرا
ناحیه همگراش دایره روی توست
(÷روفسور هشترودی)
پاسخ
میبینم که بروبچ شاعرم شدن!!!! :lol: :mrgreen:
به آسمان مینگرم.
دنباله داری را میبینم!
به سمت خورشید در حرکت است..
به اطرافم مینگرم،نوری به سمت من در حرکت است!
آه چه سعادتی...
پاسخ
من که آباده در کنار امیررضا بودم متوجه شدم که چطوری میشه 122 تا جرم رو بدون مشکل زد . البته همون 1 ساعت اول کلی اجرام زدیم و امیررضا آقای سلیمانی رو هی صدا میزد که داور بیا داور بیا ! :lol: از بس امیررضا تند و سریع بود
من که اواسط کار یه یک ساعتی خوابیدم و وقتی بلند شدم داشتم 4 ریشتر میلرزیدم از سرما . اما امیررضا داشت ngc ها رو رصد میکرد . کارش حرف نداشت
پاسخ