خیلی ساده
مقارنه کیوان وبهرام در49دقیقه برج میزان همزمان باوقوع جنگ درجهان خواهد بود.
این همنشینی(مقارنه)بطوردقیق درروزشنبه نهم مرداد89ساعت1:05دقیقه بامدادبوقت تهران خواهدبود.
اما زمان جنگ احتمالا یکی دوهفته بعدازاین همنشینی اتفاق می افتد.
به نظر من هم این ها همش خرافاته انسان از گذشته دور به دنبال راهی میگشته که زندگی رو آسون تر و شیرین تر کنه البته به این هم اعتقاد دارم که انسان به هر چیری یقین داشته باشه در زندگیش بی تاثیر نیست مثلا انسانی که همبشه ازش تعریف میکنند در همتش و عملش تاثیر مثبت میزاره هر چند که اون انسان کار بزرگی انجام نداده باشه
Mani_Parsi نوشته: خیلی ساده
مقارنه کیوان وبهرام در49دقیقه برج میزان همزمان باوقوع جنگ درجهان خواهد بود.
این همنشینی(مقارنه)بطوردقیق درروزشنبه نهم مرداد89ساعت1:05دقیقه بامدادبوقت تهران خواهدبود.
اما زمان جنگ احتمالا یکی دوهفته بعدازاین همنشینی اتفاق می افتد.
در این مقارنه که کمی پس از غروب خورشید دیده میشه جدایی مریخ و زحل 1.8 درجه خواهد بود و این مقارنه در برج سنبله اتفاق خواهد افتاد نه میزان
هم چنین مطمئن باشید این مطلب هیج ربطی به جنگ نداره هر چند که مریخ را نماد جنگ و خونریزی و زحل را نماد نحس بودن دانسته اند .
ولی با این حال برای این که ثابت کنیم هیچ ربطی به چنگ نداره تا اون موقع و حتی 2 هفته بعد از اون صبر میکنیم تا ببینیم چی میشه .
اگه زاویه ی زحل رو از مریخ کم کنیم ---> 2 درجه و 14 دقیقه رو منهای 0 درجه و 28 دقیقه کنیم به مقدار 1 درجه و 46 دقیقه میرسیم که این تقریبا میشه همون 1 درجه و 46 دقیقه که معادل 1.76 درجه یا تقریبا 1.8 درجه است که گفته بودم hock:
هر چند خودم نفهمیدم چی شد . اما توی مجله نجوم ، صفجه ی 44 قسمت پدیده های آسمان مرداد 1389 نوشته شده شنبه 9 مرداد 89 پس از غروب خورشید مقارنه 1.8 درجه ای مریخ و زحل یعنی فاصله ی مریخ و زحل بصورت ظاهری اندازه ی 1.8 درجه است تقریبا کمی بیشتر از سه تا قرص ماه کامل کنار هم .
در ضمن توی تصویر خودتون مقارنه در صورت فلکی virgo یا همون سنبله دیده میشه
شمادرمحاسبات خودازعرض آسمانی(latitude) استفاده کرده اید
که البته اینجا درحالت زمین مرکزی است
درتصویرطول آسمانی(longitude)وزمان دقیق این مقارنه نشان داده شده است
درموردجنگ هم بایدبگویم ظاهرا آخرین جنگ بین دو کشور جنگ گرجستان وروسیه بوددرسال2008که بامقارنه قبلی این دوسیاره همراه بودوقبل ازآن نیزجنگ 33روزه اسرائیل وحزب الله که آنهم مقارنه ای دیگر سبب شد.