موضوعها: 2
دوستان کسی نرم افزاری رو سراغ داره که باهاش بتونیم زاویه یابی کنیم مثلا تعیین کنیم فاصله ستاره X تا Y چند درجه است .
پیشاپیش ممنون :wink:
... پاییز فصل غم و اندوه نیست فصلی که باید بری تو حیاط زل بزنی به آسمون به امید اینکه بارون خیست کنه
موضوعها: 20
سلام
نرم افزار های زیادی برای این کار وجود داره.استاری نایت شاید بهترینش باشه.نرم افزار استلاریوم هم هست که میتونیداز اینترنت دانلود کنید.فکر کنم حجمش 40 مگابایت هست.ولی استاری نایت خیلی بهتره.
موضوعها: 0
درود دوست عزیز
شما میتونید از نرم افزار استاری نایت استفاده کنید .دقت خوبی هم داره
دوستان ممنون من هم نرم افزار استلاریوم رو دارم و هم نسخه حیاط پشتی نرم افزار استاری نایت فقط نمی دونم با این نرم افزار ها چطور مییشه این کار رو انجام داد.البته با استلاریوم این کار خیلی سخته اگه با استاری نایت راحتتر میشه زاویه یابی کرد لطفا بگین چطور؟
ممنون
... پاییز فصل غم و اندوه نیست فصلی که باید بری تو حیاط زل بزنی به آسمون به امید اینکه بارون خیست کنه
موضوعها: 29
سلام
مثلا می خوای از سماک اعزل به قلب اسد بری.
اول روی ستاره ی سماک اعزل کلیک می کنی و بدون برداشتن دست رو کلیک به قلب اسد می ری و زاویه رو برات می نویسه.
فراموش کن چیزی را که نمی توانی به دست بیاوری
به دست بیاور چیزی را که نمی توانی فراموش کنی
(شکسپیر)
فرزین حسینی
فوتو بلاگ من:
http://skyatnight.aminus3.com
مرسی رفیق کمک بزرگی کردی :wink:
موضوعها: 92
گوشه سمت جپ بالا : عکس یه دست هست
cursor tool ---> Arrow
موضوعها: 12
فكر كنم يه بخش آشنايي با نرم افزار هم بذاريم بد نباشه :wink:
تا مرهم زخم کهنه ما نمک است
هر سو که نگاه می*کنم قاصدک است
من ماندم و یک درد به نام*ِ پرواز
این درد میان مَردها مشترک است
موضوعها: 0
سلام
99 درصد نر مافزار های آسمان نما این کار ومیکنن! فکر کنم خودتم میتونی این کارو کنی با فیثاغورت!