ارسالها: 33
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Sep 2012
من فکر نمی منم چیز هایی که گفتید نقش مهمی در ساختمان زهره داشته باشند
من هم با نظرRegules موافقم سیاره زهره سنگی است پس گاز ها نمی توانند جز در جو نقشی ایفا کنند
در جامدات طلا را نمی دانم ولی فکر می کنم درصدی از سیاره زهره از منیزیم ساخته شده
ارسالها: 317
موضوعها: 9
تاریخ عضویت: May 2012
به صورت تقریبی چگونه میشه دمای هسته زهره نسبت به سطحش رو حساب کرد:confused:
ارسالها: 33
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Sep 2012
آیا شما دمای سطح زهره را می دانید:confused:
M.Eslami
ارسالها: 317
موضوعها: 9
تاریخ عضویت: May 2012
محمد اسلامی نوشته: آیا شما دمای سطح زهره را می دانید:confused:
دمای متغیری داره بین 400 تا 470 درجه بالای صفر برای همین بهش میگن سیاره جهنمی . در شب و روز دماش واقعا جهنمی و برای ذوب فلزاتی مثل روی و سرب مناسبه .
ارسالها: 33
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Sep 2012
در زهره آب وجود ندارد پس ابر های موجود در زهره از چه ماده ای تشکیل شده است؟
M.Eslami
ارسالها: 317
موضوعها: 9
تاریخ عضویت: May 2012
10-04-2012, 06:55 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2012, 07:33 PM توسط NARUTO.)
محمد اسلامی نوشته: در زهره آب وجود ندارد پس ابر های موجود در زهره از چه ماده ای تشکیل شده است؟
ماده تشکیل دهنده ابرهای ضخیم زهره : مرکب از قطرات کوچک اسید سولفوریک و بلورهای ریز سولفور میباشند .
ارسالها: 33
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Sep 2012
آیا می دانستید تا کنون از روی زمین هیچ نشانه سطحی ثابتی بر زهره عکس برداری نشده است
M.Eslami
ارسالها: 317
موضوعها: 9
تاریخ عضویت: May 2012
زهره بر خلاف زمین در جهت ساعتگرد میچرخد . به جز اورانوس که به پهلویش دوران میکند سایر سیارات در منظومه شمسی از غرب به شرق میچرخند . این حرکت دورانی ممکن است به زمین مربوط شود . همانطور که زهره حول خورشید میچرخد و به دور محورش میگردد _ هر بار که به زمین نزدیک میشود تقریبا چهره یکسانی رو به زمین نشان میدهد. این امر ممکن است ناشی شود که اگر زهره به زمین به طور جزر و مدی مقید شده بود _ درحالی که یک تشدید کامل به یک دوره تناوب گردشی 243/16 روز نیاز دارد .
زهره به طور جزئی و چنام آرام میچرخد که به طور جزر و مدی با زمین جفت میشود . وارانی چرخش زهره در طی برافزایش نهایی سیاره اینگونه تعبیر میشود که یک برخورد عظیم از ذرات سیاره ای جهت دوران را تغییر دادند. این تعبیر برای بیشتر ستاره شناسان سیاره ای قانع کننده به نظر نمیرسد .
ارسالها: 317
موضوعها: 9
تاریخ عضویت: May 2012
جو دی اکسید کربنی زهره میتواند گرما را به وسیله فرایندی به دام اندازد که اثر گلخانه ای نامیده میشود . وقتی نور خورشید از طریق سقف شیشه ای یک گلخانه به درون آن میتابد گیاهان داخل گلخانه را گرم میکند . گرما به صورت تابش فرو سرخ پرتو افکنی میکند در حالی که فوتونهای فرو سرخ نمیتوانند از طریق شیشه بیرون آیند . گرما درون گلخانه به دام می افتد و دما بالا میرود تا اینکه شیشه خودش را به اندازه کافی گرم میکند و گرما را به همان سرعتی که نور خورشید وارد میشود به نقاط دور دست میتاباند .
در مورد یک سیاره _ دی اکسید کربن در درون جو ورود نور خورشید را میسر میسازد و سطح گرم میشود . با این وجود دی اکسید کربن نسبت به تابش فرو سرخ شفاف نیست لذا گرما به دام می افتد و دمای سطح سیاره بالا میرود .
زهره به وسیله یک اثر گلخانه ای گریخته گرفته شد . افزایش دما دی اکسید کربن بیشتری را در بیرون سطح سوزاند و جو نسبت به تابش فروسرخ شفافیت کمتری پیدا کرد که در نتیجه آن دما بیشتر افزایش میابد . اکنون سطح آنقدر داغ است که حتی کلورین و فلورین به بیرون از صخره سوزانده شده و اسید هیدروکلریک و بخار اسید هیدروفلوریک را تشکیل داده اند .
زمین از این اثر گلخانه ای گریخته جلوگیری کرد زیرا دورتر از خورشید و سردتر میباشد . بنابراین زمین میتوانست اقیانوسهای آب مایع را برای جذب دی اکسید کربن جو تشکیل داده و حفظ کند . بنابراین یک جو نیتروژنی را باقی میگذارد که نسبتا در بعضی از نواحی تابش فروسرخ شفاف است . اگر تمام دی اکسید کربن موجود در رسوبات زمین به جو برگردانده شود چگالی هوای ما به چگالی هوای زهره میرسد .