موضوعها: 23
سلام.
من تازه کارهستم و می خواستم اگه میشه چندتا نرم افزار فارسی با گرافیک خوب ومناسب برای آماتورهایی مثل من معرفی کنید.
شب گرچه تیره وتاراست ولی محفل تمام آرزوها وخوابهای روشن وامیدهای فروغین به طلوعی دیگراست.
موضوعها: 23
با تشکر دوست عزیز.ولی من نرم افزارstarrynightرودارم اگه میشه یه نرم افزار دیگه معرفی کنین.
شب گرچه تیره وتاراست ولی محفل تمام آرزوها وخوابهای روشن وامیدهای فروغین به طلوعی دیگراست.
موضوعها: 13
سلام
نرم افزارstellariumهست که به فارسی است اما به پای starynightنمی رسد.
((خدا راشکر که توان دیدن برخی از زیبایی های آسمانش را یافته ایم.))
موضوعها: 27
سلام.
به نظر من هم stellarum9 برای شروع مناسب تره.
موضوعها: 10
اگه استاری نایت رو داری که بهترینش رو داری.فکر نکنم بقیه چیز بیشتری داشته باشند.
ما جهان را چون طوماری باز کردیم وبه وقتش خواهیم بست.
موضوعها: 11
نرم افزار Sky map pro هم خیلی قشنگه
تو این نرم افزار میتونی رو گزینه یW (افق غربی) کلیک کنی و موقعیت سیاراتی که در افق غربی هستند رو ببینی(مانند ناهید یا مریخ)
میتونی افق های دیگه رو هم نگاه کنی.
در ضمن تلسکوپ هم بهش وصل میشه. :mrgreen:
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود هر که فکرت نکند ، نقش بُوَد بر دیوار
«بوستان سعدی»
حسین ابراهیمی
موضوعها: 14
سلام
سري هم به سايت زير بزنيد نرم افزار جالبي براي دانلود توش هست(توي يكي ديگه از سوژه ها هم معرفيش كرده بودم)
http://www.worldwidetelescope.org/
موضوعها: 8
space هم که زیر نویس فارسی چیز بدی نیست.ولی باز هم به پای استاری نایت نمیرسه.
نکته درک نشدنی جهان این است که جهان درک نشدنی است....! آلبرت انشتین
موضوعها: 0
سلام
بینهایت(از اون بی نهایت های قابل شماش!) نر مافزار نجومی تو هر زمینه ای میشناسم ولی نه حوصله دارم بگم نه حالشو!
بهترین کار وقت گذاشتن تو گوگله! بگرد همه چی پیدا میکنی!
حالا ناراحت نشو!
starry night 6.39 که اخرین ورژنشه من دارم و استفاده میکنم و همه زمینه های نجومی رو در بر میگیره!فوق العاده عالیه! the sky 6 هم خوبه! TheSkyX هم خوبه واسه آماتوری!sky map pro دیتاهاش خوبه و دقیقه ولی گرافیکی صفره! redhsift هم خوبه برای اموزش ولی کاره دیگه نه زیاد جالب نیست!محیطش زیاد خوب نیست! این 5تا نرم افزار توایران خیلی رایجه و همه هم STarry night ro مثله چشاشون قبول دارن!