موضوعها: 3
سلام به همه دوستان.سوال من در مورد کار با انواع جوینده های تلسکوپ هاست.لطفا بگید کار با جوینده
ن red dot finder آسونتره یاجوینده های معمول -50*9 یا30*6-؟
اگر بخوام بین دو مدل دابسونی "8 که یکی جوینده 50*9 و دیگری red dot finder داره یکی رو انتخاب کنم در مجموع کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟
موضوعها: 19
من پیشنهاد می کنم که از هر دو استفاده کنید تا اجرام راحت تر گیر بیفتند
برید نجاری و اندازه دقیق بدید تا قالب جوینده که روش سوار بشه ساخته بشه بعد کنار جوینده اصلی قرار بدهید
پیشنهاد میکنم از جوینده نقطه قرمز آمریکایی استفاده کنید که قیمتش ۱۰۰ هزار تومان هست چون چینی و ژاپنی پلاستیکی هستند
موضوعها: 19
جوینده نقطه قرمز در کل بهتره چون از روش پرش ستاره ای استفاده نمیشه
با تشکر میشه لطفا در مورد نحوه کار با جوینده نقطه ای نور قرمز توضیح کاملتری بدین؟
موضوعها: 1
سلام
شما وقتی جوینده نقطه قرمز یا همون red dotرو وصل کردی یه کلید داره که میرنی تا لامپش روشن شه بعد هم خطش می کنی وقتی که توش نگاه میکنی یه نقطه قرمز داره رو هر جرمی بره یعنی تلسکوپ به سمت اونه ولی مزیت اینه که اسان بزرگ نیست و بهتر می تونی جرم رو پیدا کنی
بر شما باد کشف جهان
the universe yours to discover
موضوعها: 51
بله همونطور که دوستمون گفتن کار باهاش به دلیل نداشتن بزرگنمایی آسونه
و یه دلیل دیگه اینکه جوینده هایی که بزرگنمایی دارن یک + مشکی دارن که تو شب تشخیصش یه زره سخته :o
جوینده های دیگه چند برابر چشم نور جمع آوری می کنند پس اجرام کم نورتر دیده می شوند و راحت تر میشه اون ها رو پیدا کرد.جوینده های نقطه نورقرمز چه طوری اند؟
موضوعها: 20
جوینده ها انواع مختلفی دارند:1-معمولی که مثل یه تک چشمی کار میکنه2-نقطه قرمز
نقطه قرمز که به رد دات فایندر مشهوره از یه صفحه پلاستیکی که در مرکزش یه نقطه قرمز روشن میشه تشکیل شده.انگار روی شیشه پنجره ی اتاقتون یه نقطهی کوچیک قرمز حک کنید و اونو روی ستاره ها یا اجرام بندازین.
کار باهاش اسونه و برای اماتورها توصیه میشه.
تنها مشکلی که داره نیاز به تغذیه باتری داره و شما باید یه باتری یدک همراه داشته باشین و از طرفی کیفیت ساختشون هم پایینه(چون از پلاستیک ساخته میشه استحکام پایینی داره).
درود
جوینده نور قرمز، دارای باطری مناسبی از نوع RS2032 است که برای 50 ساعت کار می کنه. من تا به حال نشده در شب با آن مشکلی داشته باشم. با اینکه بسیاری از شبها رصد می کنم. اما به نظر من جویندهی اپتیکی مانند 9x50 بسیار با کیفیت و مناسب است.
موضوعها: 20
درسته ممکنه برای 50 ساعت کارکنه!
منظورم این بود که نیاز به تغذیه داره و مثل معمولی ها نیست.
در ضمن اگر رد دات های شرکت ویلیام اپتیکس مد نظر باشه من هیچ حرفی راجبشون ندارم چون امتحانشو پس داده