موضوعها: 51
این نرم افزار خیلی تخصصیه و به نظر من فقط سازنده اش تمام کارایی اش رو بلده :roll:
موضوعها: 91
خب کلا نحوه ی استفاده از این نرم افزارها یک هنره.از شما خیلی ها کار با این نرم افزار های تخصصی رو بلدید.خیلی خوبه اگه به تدریج اینجا اموزش بدید.
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
موضوعها: 92
نمی دونم چرا همش فکر می کنم برنامه داره یه چیزی رو لود می کنه و انگار سنگینه !
ابزار خاصی توش ندیدم ، اما فکر کنم این برنامه مخصوص تلسکوپ های سیستم go to است
در هر حال اگر کسی اطلاعات بیشتری داره لطفا بگه !
یکی از مزیت هاش اینه که میتونید به صورت آنلاین اطلاعات هواشناسی و ابر ها رو بگیرید و برای پیش بینی های وضع هوا برای سفر های رصدی خیلی عالیه
موضوعها: 91
خب.کسی نمی خواد این نرم افزار رو به ما یاد بده.ببینید اموزش نرم افزار های ستاره شناسی باید جدی گرفته بشه مثل اموزش نرم افزار های افیس که کلی کلاس و کتاب و... داره.یاد گرفتن اینها کار ما رو خیلی راحت می کنه
قلمروی حکومت من در اسمان است "بتهوون"
موضوعها: 3
Belder نوشته: جدیدا آسمان شب پارسه کتابی منتشر کرده که به طور تخصصی استاری نایت 6 رو آموزش داده خیلی عالیه اما اگه دنبال تلسکوپ جهان گستر هستید از استاری نایت خیلی بهتره حتما دنبالش برید البته اگه ویندوز ویستا داشته باشید بهتره :wink:
ای بابا کار رو خواب کردی. منظورم همین بود ولی شک نکنید. من اویس محمودی نیستم! هنوز چاپ مجوز دارش وارد بازار کتاب نشده. الان نسخهی آماده شده قبل از چاپخانه اومده. امیدوارم مفید باشه.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman
اگه با این نرم افزار کار کنید به مرور حداقل نیاز های شما را برآورده میکند :wink:
موضوعها: 3
یقینا تمام نرمافزارها همینطور هستند.
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman
موضوعها: 7