موضوعها: 23
ما که تاحالا المپیاد شرکت نکردیم امسال هم که نذاشتن شرکت کنیم گفتن بچه ای.
ولی خب ازالان می خوایم برا المپیاد سال آینده خر خونی کنیم.اونایی که تجربه دارن خواهش می کنم یه راهنمایی هایی برا المپیاد ونوع سؤالات و...بکنن.
ممنونم.
شب گرچه تیره وتاراست ولی محفل تمام آرزوها وخوابهای روشن وامیدهای فروغین به طلوعی دیگراست.
موضوعها: 0
:? :? :x akhe baraye sherkat toye olampiad baraye che sharayete senee gozashtan i]
دلیل این انتخاب، خروج آسان شما از ایران است. زیرا باید زیر 18 سال سن داشته باشید...
نه منظور عطیه جون این نبود.
ما امسال سوم راهنمایی هستیم خیلیم عجولیم که تو المپیاد شرکت کنیم.هرکاری کردیم نذاشتن المپیاد بدیم حتی خواستیم خودمونو دبیرستانی جا بزنیم نشد که نشد.
شب گرچه تیره وتاراست ولی محفل تمام آرزوها وخوابهای روشن وامیدهای فروغین به طلوعی دیگراست.
موضوعها: 119
سلام دوست عزیز.به خاطر این شوقی که برای شرکت در المپیاد دارین شما رو تحسین میکنم
به نظرم حالا که وقت دارین میتونین تا جایی که ممکنه مطالعه کنید.اما زیاد ناراحت نباش چون اون موقع که من دوست داشتم امپیاد نجوم شرکت کنم (چون دسترسی به اینترنت نداشتم.)از همه جا بیخبر بودم و کسی هم نبود که یه مقدار راهنمایی کنه.الانم که...
موفق باشی :wink:
دوشنبه , 18 مهر 1384.گاهی یه تاریخ آدمو پر انرژی تر میکنه.منو استروتاک
این ذوق وشوقمون چه فایده ای داره نه کلاس ونه معلم ونه راهنمایی داریم.امسالم که امتحان تیزهوشان داریم وباید بشینیم برا اون بخونیم.برامون دعا کنید. :wink:
این ذوق وشوقمون چه فایده ای داره نه کلاس ونه معلم ونه راهنمایی داریم.امسالم که امتحان تیزهوشان داریم وباید بشینیم برا اون بخونیم.برامون دعا کنید. :wink:
موضوعها: 7
ولی چه کتابایی رو باید بخونیم که موفق بشیم؟ :?:
hock:
خبر رفتن موشك به فضا لمس تنهايي ماه
فكر بوييدن گل در كره اي ديگر
موضوعها: 3
1. نجوم کروی
2. نجوم دینامیکی یا نجوم و اخترفیزیک مقدماتی 1و2
3. فراگیری فعال نجوم
4. ریاضیات پایه (روشهای برداری)
5. فیزیک پایه (مکانیک برخی از مباحث اصلی - نور برخی از مباحث از فصلهای اولیه تا تداخل و پراش)
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman