موضوعها: 92
بله اگه پول داشته باشی میتونی بری ناسا ! میتونی بری فضا ! میتونی بری بزرگترین رصدخونه ها ! میتونی همه کار کنی
اما بی پول می تونی کتاب بخری درس بخونی ! تو اینترنت فضا رو ببینی ! همین
موضوعها: 51
اینترنتم گرونه با چشمامون به آسمون پر آلودگی نوری نگاه می کنیم
موضوعها: 3
سلام
من باز هم نظري دارم چون جو نااميدي تقريبا اينجا ميبينم: هرجايي باشي و تلاش نكني و هدف نداشته باشي و با برنامه جلو نري، مشكل هست پول نيست، گرفتاري. حالا قضيه اينه كه اينجا با بقيهي دنيا كني فرق داره. چون تنها چيزي كه سر جاش نيست همه چيزه! به همين خاطر كمي جو رقابت و پول و اسم نجوم آماتوري رو خراب كرده، و در حوزهي دانشگاه هم بنده دارم ميبينم كه تحصيلات تكميلي هم حرفي براي گفتن نداره. البته كارهاي نظري زيادي انجام ميشه كه با همونها بسياري دورهي دكترا و فوق دكترا رو ترجيح ميدن بگذارند و برن جايي كه حداقل بورسيه بشن! حتي الان وضعيت كشورهاي تازه توسعه يافته بهتر از ماست. مشكل نبودن ريشهي علوم پايه در برنامه ريزيهاي كلانه در همهي ابعادش.
حالا از اين قضيه كه بگذريم، بنا به تجارب كوچكي كه دارم عرض ميكنم بايد هدف داشته باشي. رشتهي من يكبار هم گفتم ذرات بنياديه، ارتباطي با نجومآماتوري كه سرگرمي من هست نداره و در عين حال داره. چون در هر دو طبيعت و كنجكاوي و لذت بردن از يادگيري و درك اون من رو با وجود مشكلات بسياري كه داشتم بالاخره به جايي رسوند كه بگم موارد منفي رو با صبر و عين حال هدف، علاقه و تلاش بشه حل كرد. و البته يقيناً تصور خاميه كه فكر ايندو علاقهي خودم رو در ايران به هدر خواهم داد. منتهي دوستاني هم هستند كه در ايران كار ميكنند، به هر حال بنا به اونچه خودشون ميخواستن برسند احساس موفقيت ميكنند و دانشگاهها هم به اونها نياز دارند. حتي اگر پارتي بازي اونها رو در اولويتهاي بعد از از ما بهترون قرار بده!
Science is a way of trying not to fool yourself. The first principle is that you must not fool yourself, and you are the easiest person to fool. Richard Feynman