با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستانم در آسمان شب ایران
من محمد وند جلیلی مدرس جهاد دانشگاهی واحد استان آذربایجانشرقی هستم و ساکن شهر مراغه . شهری که به دیار خواجه نصیر الدین طوسی و رصد خانه مشهورش بنام رصد خانه مراغه شهرت دارد ...
امیدوارم با صحبت هایی که با مرکز تحقیقات ستاره شناسی و اختر فیزیک شهرستان مراغه و استاد بزرگوار جناب آقای دکتر عجبشیری زاده و همکاران مرکز ستاره شناسی مراغه داشته ایم بتوانیم دوره های ستاره شناسیی و رصد های شبانه ستاره شناسیی هم در مراغه داشته باشید به امید خدا
در بخشی از مطالب انجمن دیدم که درباره پیدا کردن و جستجوی ماهواره ها هم مطلب زدین ! نظر به اینکه بنده در زمینه ماهواره های ارتباطی به جهت رشته دانشگاهیم که الکترونیک هستش و در ضمن در دوره های علوم انفورماتیک و آی تی در جهاد دانشگاهی تدریس مینمایم مشغول تحقیق در این زمینه میباشم ولی مرجع و منبع خاصی برای این زمینه تاکنون پیدا نکرده ام تا زمان حرکت آنها و موقعیت جغرافیاییشان را و حرکت مداری سویچینگ ماهواره ای را معین نماید البته بعضی هایشان که در دم صبح از بالای سرمان میگذرند و قابل روپیت هستند هیچ ... دنبال بقیه ست لایت ها هستم مخصوصا جاسوسی و ارتباطی ها و ماهواره های اطلاعاتی ... حتی ماهواره های جی آی اس و جی پی اس
در صورتی که هر یک از عزیزان مطلبی در این زمینه دارد خواهشمندم با بنده تماس حاصل فرماید و حداقل در انجمن بنویسد تا همگان از آن استفاده کنند
یا علی / موفق و پیروز باشید ... در ضمن حتما مراغه تشریف بیاورید جای بسیار خوش آب و هوا و تاریخی هستش و زمانی پایتخت ایران در زمان هلاکوخان مغول بوده است
در ضمن من مدیر فنی پایگاه اطلاع رسانی شهرستان مراغه نیز می باشم و میتوانید به سایت ما هم سری بزنید...
پایگاه اطلاع رسانی شهرستان مراغه