موضوعها: 6
سلام
میشه لطفا" توضیح بدین منظور از اصطلاح "نوردهی"در کار با تلسکوپ چیه؟ :wink: :mrgreen:
.Sometimes I wish Life Had Subtitles
موضوعها: 11
منم یه سوال دارم
میشه بگید آذرگوی یعنی چه؟ :?:
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود هر که فکرت نکند ، نقش بُوَد بر دیوار
«بوستان سعدی»
حسین ابراهیمی
موضوعها: 4
آذرگوی
آذرگوی (به انگلیسی: Fireball) شهابی است که از قدر ظاهری ۴− (حدود درخشندگی ناهید) درخشان تر است. آذرگویها چگالی کمی دارند و هنگام برخورد با جو زمین، سرعتی بین ۱۱ تا ۷۲ کیلومتر در ثانیه دارند.
یک آذر گوی به قدر ۴- تکه آهن و یا سنگی به وزن ۵۰ گرم است. برای آنکه آذرگویی با نورانیت شدید مثلاً از قدر ۱۲- دیده شود وزنش حتماً باید ۳ تا ۵ کیلو گرم باشد. چنین آذر گویی حتما به زمین میافتد در واقغ شهابهایی نورانیتر از قدر ۸- بدون شک خود را به زمین میرسانند.
نورانی ترین آذر گویی که تاکنون مشاهده و ثبت شدهاست شهابی از قدر تقریبی ۲۲- (به نورانیت خورشید) بودهاست که در شب ۱۳ آذر ۱۳۵۱ آسمان منطقه سوماوا در کشور چک را برای مدتی روشن کرد. متاسفانه هیچ تکهای از این آذر گوی یافت نشد. آذر گویهای نورانی گاهی چنان منفجر میشوند که چیزی از آنها باقی نمیماند و آنها را بولید مینامند.
موضوعها: 29
basira نوشته: سلام
میشه لطفا" توضیح بدین منظور از اصطلاح "نوردهی"در کار با تلسکوپ چیه؟ :wink: :mrgreen:
اون طور که من منظورتونو متوجه شدم ؛ مقدار نوری که توسط تلسکوپ جمع آوری و به چشمی منتقل می شود.
فراموش کن چیزی را که نمی توانی به دست بیاوری
به دست بیاور چیزی را که نمی توانی فراموش کنی
(شکسپیر)
فرزین حسینی
فوتو بلاگ من:
http://skyatnight.aminus3.com
همچین جملهای تنها برای عکاسی استفاده می شود و یا فتومتریک و یا CCD
مدت زمان نوردهی به سنسور، مدت زمان نوردهی به دوربین، نوردهی در عکاسی و ....
موضوعها: 6
ممنون
.Sometimes I wish Life Had Subtitles