انجمن ستاره شناسی ما! - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتگو ستارهشناسان (https://www.astrotalk.ir) +-- انجمن: گروههای ستارهشناسی (https://www.astrotalk.ir/forumdisplay.php?fid=6) +--- انجمن: انجمنهای ستاره شناسی (https://www.astrotalk.ir/forumdisplay.php?fid=46) +--- موضوع: انجمن ستاره شناسی ما! (/showthread.php?tid=1474) |
انجمن ستاره شناسی ما! - astronomer50 - 06-05-2010 با سلام خدمت همه ی منجمان ایران زمین داشتم تو تالار جستجو می کردم که دیدم خیلی ها انجمنشونو معرفی کردند، گفتیم که ما هم عقب نمونیم :lol: من فرزین حسینی عضو انجمن نجوم آماتوری سی ویل هستم و می خوام که مختصری درباره ی انجمنمون اینجا بزارم. انجمن ستاره شناسی سی ویل(سهیل) تقریبا 4 سال از آغاز فعالیتش می گذره و در شهرستان بانه در کردستان واقع است و در این چهار سال فعالیت های عملی زیادی (به دلیل نداشتن تلسکوپ) را به اتمام رسانیده است ، از جمله ی این فعالیت ها : ساخت کره ی سماوی hock: و ساعت آفتابی وخیلی چیزهای دیگه که در قالب نرم افزار به مردم ارایه شدند. ولی حالا با خرید تلسکوپ 10 اینچ دابسونی که مال خودم هست و چندتا 4 اینچی نیوتنی دیگه فعالیت های رصدیمونو شروع کردیم و ناگفته نماند که این انجمن متشکل از دختر و پسر دارای 15 عضو است و همه ی ما در سطح دبیرستان مشغول تحصیل هستیم و بدون هیچ معلمی ستاره شناسی آماتوری رو به امید خدا ادامه خواهیم داد. با تشکر فرزین حسینی عضو انجمن نجوم آماتوری سی ویل انجمن ستاره شناسی ما! - abadanastro - 06-05-2010 آقای حسینی برای انجمن شما آرزوی موفقیت می کنم ----- یه سوال : توی بانه ستاره سهیل رو در بهترین حالت فکر کنم در ارتفاع 1 درجه و نیم از سطح افق جنوبی ببینید . تازه اگه هوا خوب باشه ، کوهی یا تپه ای جلوی افق جنوبی نباشه و تازه اونم حدود 2 ساعت در روز !! حالا چطور این اسم کردی رو واسه این ستاره گذاشتن یه موضوع خیلی جالبه اگر اطلاع دارید لطفا توضیح بدین . و پیشنهاد می کنم اگر نمی دونید حتما تحقیق کنید و به ما هم اطلاع بدین . ممنون انجمن ستاره شناسی ما! - astronomer50 - 06-05-2010 سلام خوب ممنون از نظراتتون و لی این فقط بانه نیست که کردنشین هست خیلی جاهای دیگه هم کرد ها زندگی می کنند و در عرض های پایین تر و شاید اونا این نام رو براش انتخاب کرده باشند و منطقه به منطقه منتقل شده باشد. البته ما ابتدا تصمیم گرفتیم که اسم انجمن مونو بزاریم (ناسا کوچولو) ولی دیدیم که یه ذره تحقیر آمیز هست و اونو به نام سهیل (سی ویل) نام گذاری کردیم و البته من هم در این ضمینه خیلی تحقیق کردم وکتاب های ستاره شناسی کردی رو که موجود بود از خارج از کشور تهیه کردم و مطالعشون کردم ولی تا اینجا هیچ پیشینه ای از این ستاره رو در کتاب ها ندیدم و فقط فکر می کنم که در میان مردم رایج شده است . بازم ممنون از نظراتتون انجمن ستاره شناسی ما! - Sagittarius - 06-06-2010 پس شما بانه هستید که راه شیری پیداست :mrgreen: آخه قبلا پرسیدم جواب ندادین. یادته همونجا که در مورد دوتاییها پرسیده بودی. :wink: به هر حال قدر شو بدونید و شب و روز خدا رو شکر کنید که هواتون و غبارش مثل هوای خوزستان مزخرف و آشغال نیست ببین چقدر دلمون پره. برای یه آسمون صاف حد اقل 300 کیلومتر باید مسافرت کنیم. انجمن ستاره شناسی ما! - astronomer50 - 06-06-2010 سلام البته اینجا هم به قدر کافی گرد و غبار هست ولی واسه ی رصد فوقش 15 کیلومتر از شهر خارج می شیم ولی اینو هم بگم شبهای خیلی سردی داره و کار رصد رو خیلی سخت میکنه. بازم ممنون از نظراتتون با آرزوی آسمانی پر ستاره واسه ی تمام منجمانی که از گرد وغبار و ..... رنج می برند. انجمن ستاره شناسی ما! - fatemeh_astronomer - 06-12-2010 با توجه به فعالیت هایی که اجام دادین در ضمینه ترویج نجوم این که گفتید فقط 10_15 نفر هستید متعجبم کرد این نشون میده که پشتکار خیلی خوبی دارین امیدوارم موفق باشید یه سوال شما 10_15 نفر چه طوری همدیگر رو پیدا کردین؟ انجمن ستاره شناسی ما! - astronomer50 - 06-12-2010 خوب با تبلیغات و رفتن به مدارس شهر تعریف کردن از زیبایی های نجوم!! انجمن ستاره شناسی ما! - fatemeh_astronomer - 06-14-2010 تبلیغات یعنی چی؟ مدارس بهتون اجازه دادند که براشون از زیبایی های نجوم صحبت کنید؟(خوش به حالتون کسی ما رو آدم حساب نمی کنه) :lol: انجمن ستاره شناسی ما! - astronomer50 - 04-16-2011 سلام دوستان سايت انجمن نجوم سيوه يل(سهيل) افتتاح شد. منتظر انتقادات و پيشنهادات شما دوستان عزيز هستيم و ما رو در بهتر كردن سايت ياري دهيد http://www.siwail.com/ با تشكر فرزين حسيني مدير انجمن نجوم سيوه يل انجمن ستاره شناسی ما! - abadanastro - 04-16-2011 astronomer50 نوشته: سلام دوستان تبریک میگم . امیدوارم فعال و همیشه به روز باشه |