![]() |
راهنمایی در خرید انواع تلسکوپ - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتگو ستارهشناسان (https://www.astrotalk.ir) +-- انجمن: ابزارهای ستاره شناسی (https://www.astrotalk.ir/forumdisplay.php?fid=5) +--- انجمن: تلسکوپ (https://www.astrotalk.ir/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: راهنمایی در خرید انواع تلسکوپ (/showthread.php?tid=387) |
راهنمایی در خرید انواع تلسکوپ - farshad - 02-28-2012 ....................... راهنمایی در خرید انواع تلسکوپ - amir adib - 02-28-2012 منظورت از ............. چیه؟؟ راهنمایی در خرید انواع تلسکوپ - هلیا - 03-19-2012 سلام دوست گرامی من بهت پیشنهاد میکنم اگر استاد نجوم داری با ایشان تماس بگیری تا تو دا راهنمایی کنند یا با فروشگاه ایران اپتیک هم نیز میتواند مناسب باشد در ضمن تلسکوپ شکستی هم نوع خوبی است. راهنمایی در خرید انواع تلسکوپ - Meysam - 03-21-2012 سلام دوستان من میخوام یه تلسکوب در حد 500هزار تومن بخرم ولی اصلا با مشخصات یه تلسکوب نسیتا خوبن اشنا نیستم تلسکوبی که من مد نظر دارم میخوام علاوه بر کیفیت و ماندگاری اسمان شب به بهترین شکل رصد کنه فقط سیاره نقطه های ستاره ها نباشه و زیباهای خیره کننده اسمان نشون بده برا همین چندتا تلسکوپ انتخاب کردن که شما هرکدوم مناسب تر میبینید در اتنخابش به من کمک کنید در ضمن محل زندگی مابدور از الودگی است و اسمان صاف صاف لوله تلسكوپ ٦ اينچ نيوتوني الماس سياه تلسکوپ 114 میلیمتر نیوتونی با مقر سمت ارتفاعی ای زد 4 ١٠٢ میلیمتری شکستی آكروماتيک لوله کوتاه با مقر سمتی ارتفاعی گوتو دابسونی ٨ اینچ لوله یکتکه اسکای واچر ١٠٢ میلیمتری شکستی آکروماتیک الماس سیاه اسکای واچر با مقر سمت ارتفاعی ای زد 3 لوله ١٢٠ میلیمتری شکستی آکروماتیک بلند ١٣٠ میلیمتری بازتابی BKP13065 EQ2 ٩٠ میلیمتری شکستی لوله بلند با مقر سمت ارتفاعی ای زد 3 - Bk909AZ3 لطفا منو راهنایی کنید و بگید کدوم از این تلسکوبها با توجه به نیازهای من بهتر وسازگاز هستن راهنمایی در خرید انواع تلسکوپ - Meysam - 03-21-2012 سلام دوستان من میخوام یه تلسکوب در حد 500هزار تومن بخرم ولی اصلا با مشخصات یه تلسکوب نسیتا خوبن اشنا نیستم تلسکوبی که من مد نظر دارم میخوام علاوه بر کیفیت و ماندگاری اسمان شب به بهترین شکل رصد کنه فقط سیاره نقطه های ستاره ها نباشه و زیباهای خیره کننده اسمان نشون بده برا همین چندتا تلسکوپ انتخاب کردن که شما هرکدوم مناسب تر میبینید در اتنخابش به من کمک کنید در ضمن محل زندگی مابدور از الودگی است و اسمان صاف صاف لوله تلسكوپ ٦ اينچ نيوتوني الماس سياه تلسکوپ 114 میلیمتر نیوتونی با مقر سمت ارتفاعی ای زد 4 ١٠٢ میلیمتری شکستی آكروماتيک لوله کوتاه با مقر سمتی ارتفاعی گوتو دابسونی ٨ اینچ لوله یکتکه اسکای واچر ١٠٢ میلیمتری شکستی آکروماتیک الماس سیاه اسکای واچر با مقر سمت ارتفاعی ای زد 3 لوله ١٢٠ میلیمتری شکستی آکروماتیک بلند ١٣٠ میلیمتری بازتابی BKP13065 EQ2 ٩٠ میلیمتری شکستی لوله بلند با مقر سمت ارتفاعی ای زد 3 - Bk909AZ3 لطفا منو راهنایی کنید و بگید کدوم از این تلسکوبها با توجه به نیازهای من بهتر وسازگاز هستن راهنمایی در خرید انواع تلسکوپ - mohammad_reza - 03-21-2012 سلام دوست عزیز شما نیاز به یک تلسکوپ دابسونی دارید اینهایی که لینکش رو قرار دادید اصلا جالب نیستن بهترین تلکوپ برای رصد با این بوجه دابسونی "8 هست که از نظر کیفیت وماندگاری عالیه این چیزی که شما میگید که سیارها در حد تقطه نباشن غیر ممکن هست اگه شما پشت بزرگترین تلسکوپ جهان بشینی سیاره رو به انازه نعلبکی نمیبنی اگه دوست داشته باشی سیاره رو بزرگ ببینی باید بارلو 5 برابر بگیری راهنمایی در خرید انواع تلسکوپ - Meysam - 03-21-2012 خوب با این تفاسیر این تلسکوپ که شما میگید خوبه از نظر قدرت دید؟ راهنمایی در خرید انواع تلسکوپ - mohammad_reza - 03-21-2012 من خودم دارم سیاره رو نقطه ای نشون میده چون بارلو 5 برابر ندارم شما اول باید فلسفه کار تلسکوپ رو بدونی بهترین تلسکوپ برای شروع بازتابی هست اگه بتونی پولت رو 650 برسونی میتونی یک "8 بگیری باید 100 تومان هم پول بارلو بدی لگه قصد خرید داری میتونی با اقای جعفری زاده تماس بگیری مدیر این تالار و مدیر فروش سایت IranOptic.ir | فروشگاه تجهیزات نجومی، خرید تلسکوپ، دوربین دوچشمی، نرم افزار، طراحی رصدخانه راهنمایی در خرید انواع تلسکوپ - Meysam - 03-21-2012 خوب این قیمتی که گفتی 650هزار با همون بارلو دیگه درسته؟ بعد حالا اگه بارلو نصب کنی سرش چه تاثیری داره من تاحلا از هیچ تلسکوپی به اسمون نگاه نکردم بنظرت حالا با این هزینه میشه تفاوت احساس کرد در مورد اسمان با خرید تلسکوپ ؟ ادم زده نمیشه بعد یه مدتی؟ راهنمایی در خرید انواع تلسکوپ - khosro777 - 03-21-2012 دورد بر شما دوست عزیز با همان شرکتی که لینکش را گذاشتید صحبت کنید و نتیجه خود را بگیرید. ![]() |