نظریه جدیدی در رابطه با چگونگی شکل گیری منظومه شمسی دارم - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتگو ستارهشناسان (https://www.astrotalk.ir) +-- انجمن: گوناگون (https://www.astrotalk.ir/forumdisplay.php?fid=7) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://www.astrotalk.ir/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: نظریه جدیدی در رابطه با چگونگی شکل گیری منظومه شمسی دارم (/showthread.php?tid=1732) |
نظریه جدیدی در رابطه با چگونگی شکل گیری منظومه شمسی دارم - abadanastro - 09-26-2010 arian3000 نوشته: بيگ بنگ – بيگ كرانچ و انبساط دنيا: هنوز چیزی صددرصد اثبات نشده که بخوایم به قرآن ربطش بدیم ( البته در مورد چیزهایی که گفتین ) یه روزگاری هفت آسمان (قرآن) رو به هفت سیاره ربط میدادن ! که اشتباه بود و هست پس با اطمینان نمیتونیم بگیم که موارد زیر حتما درست هستند . اما دقت در آیات قرآن تحسین برانگیز است . در ضمن پست شما در جایی بی ربط به موضوع داده شده است نظریه جدیدی در رابطه با چگونگی شکل گیری منظومه شمسی دارم - arian3000 - 09-27-2010 سلام آقاي مهندس قرآن راهنماست و من بعنوان هموطن شما دوست دارم نظريه بدي و در مجلات علمي جهان مثل IOP چاپ بشه و باعث افتخار اين مرز و بوم بشي انشاءالله.با توجه به اينكه خودت ميگي نظريه جديدي در ارتباط با چگونگي شكل گيري منظومه شمسي داري توصيه ميكنم از قرآن در كنار نبوغت استفاده كني.و اميدوارم بعنوان دانشمند بزرگي در آينده نزديك شما رو شاهد باشيم. در ضمن آيا با اساتيد نجوم دانشگاه تهران تماس گرفتي؟ نظریه جدیدی در رابطه با چگونگی شکل گیری منظومه شمسی دارم - behzad ashi - 09-27-2010 arian3000 نوشته: بيگ بنگ – بيگ كرانچ و انبساط دنيا: این عقاید رو فقط مسلموناقبول دارن! نمیشه این صرفاً به دلیل این که قرآن به این موارد اشاره کرده به همه بگیم درستن! باید به صورت علمی ثابت بشن! نظریه جدیدی در رابطه با چگونگی شکل گیری منظومه شمسی دارم - persepolis11 - 11-11-2010 سلام دوستان به خدا قسم تمام هستی از بدو خلقت تا پایانش تو قران کاملا توضیح داده شده فقط کافی یکی تفسیر درستی از اونها داشته باشه .تمام هستی نحوه ایجاد ستاره وهر چیزی که فکرشو کنید تو قران اومده بزودی قسم میخورم اخباری بهتون بدم که هیچ وقت نشنیده باشید با استفاده از قران از ابتدا تا پایان هستی رو تو ضیح میدم فقط کمی صبور باشید مطالبی رو میگم که تلسکوپ هابل هیچ وقت اونها رو ندیده نظریه جدیدی در رابطه با چگونگی شکل گیری منظومه شمسی دارم - yperseusy - 11-11-2010 persepolis11 نوشته: سلام دوستانيه مقدار هيجان بيش از حد تو كلماتتون ميبينم سعي كنيد با مسائل كاملا منتقي برخورد كنيد اگر هم به شكست خورديد سعي كنيد دوباره بلند شيد و نا اميد نشيد!!! فقط منتقي باشيد تا موفق بشيد!!! :roll: نظریه جدیدی در رابطه با چگونگی شکل گیری منظومه شمسی دارم - iman2 - 11-12-2010 کاملا با نظر بالا موافقم.منطقی باشید تا اححتمال شکستتنون پایین تر باشه :wink: نظریه جدیدی در رابطه با چگونگی شکل گیری منظومه شمسی دارم - Sky_Watcher - 11-12-2010 نقل قول:این عقاید رو فقط مسلموناقبول دارن! اتفاقاً برعکس... مسلمونا (منظورم مسلمونای ایرانی) فقط بلدن تو مراسم عزا قرآن بخونن یا فقط بلدن قرآن رو بدون درنظر گرفتن معنیش بخونن الان از یکی که قرآن رو تموم کرده بپرسید:معنی قرآن روهم خوندی؟ به احتمال 90 درصد بهت میگه نه درصورتی که خیلی از دانشمندان و دانشگاه های خارجی تواین کتاب تفکر میکنن و چیزهای زیادی بدست میارن حالا شما بگین مسلمونا از قرآن بهتر استفاده میکنن یا دانشمندان و دانشگاه های خارجی !!!!!؟!؟؟! نظریه جدیدی در رابطه با چگونگی شکل گیری منظومه شمسی دارم - persepolis11 - 11-12-2010 به نظر شما این همه مطلب که در باره نجوم تو قران اومده بیخودی گفته شده . تا حالا حالا سوره نجم رو خوندی اولین ایه (والنجم اذا هوی) قسم به ستاره هنگامیکه فرود اید (ایجاد شود). دقیقا روی نمودار میشه توضیح داد کدوم نقطه محل تولد یک ستاره است نظریه جدیدی در رابطه با چگونگی شکل گیری منظومه شمسی دارم - Sky_Watcher - 11-12-2010 منظورت منم؟ من میگم که این دوستمون که گفتن غیر از مسلمونا کس دیگه ای قرآن رو قبول نداره اشتباه گفته. چون به غیر از مسلمونا دانشمندان خارجی هم از این کتاب بهره میبرن. نظریه جدیدی در رابطه با چگونگی شکل گیری منظومه شمسی دارم - persepolis11 - 11-12-2010 نه منظورم شما نیستید منظورم کسانی هستنن که وقتی به یک پدیده جدید برخورد مکیکنن یا یک مسئله علمی جدید کشف میشه مغرور میشن در صورتیکه فکر نمیکنن که یه شخصی (خدا یا هرکسی) یه وقتی قبل از اینکه این که این مسئله کشف بشه از این قوانین و فر مولها استفاده کرده و این دنیا را بوجود اورده |