تالار گفتگو ستاره‌شناسان

نسخه‌ی کامل: رصد تلسکوپی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3
از پشت تلسکوپ چه اجرامی رو تا حالا رصد کردید???
از پشت تلسکوپ هر جرمی که نور دارد را می شود رصد کرد
حالا این جرم ممکن است منبع نور باشد و یا نورش از خودش نباشد.
حدود230 یا240کهکشان ازفهرستهای مسیه-NGC-UGC-IC
تمام سیارات واقماربزرگشون
حدود90تاسحابی وخوشه ی باز
3تاسیارک
7تادنباله دار
وجالب اینجاست که خورشیدروحتی یکبارم رصدنکردم حتی زمان کسوف ,چون فیلترنداشتم وولی ازاین به بعددوست دارم رصدکنم!!!!!!! :wink: Sad
ببخشیداگه جوابم نامربوطه چون منظورتون روازاین سوال درست نفهمیدم وهرچی روکه تاحالادیده بودم گفتم.
پیشنهاد میکنم تصویر خورشید رو روی یک کاغذ بندازید و لکه های خورشیدی رو نگاه کنید و هر روز مکانشون رو روی سطح دایره علامت بزنید و بعد از چند مدت متوجه چرخش اون ها میشد
که میتونه یه فعالیت عملی جالب باشه !
تا حالا فقط یکبار با تلسکوپ خارج از شهر رفتم و اونجا هم یه خوشه ستاره ای دیدم که به تلسکوپم امیدوار شدم ، البته چون رزمایش بود همین رو هم به زور تونستم ببینم
ای کاش آسمان اینجا هم زیبا بود !!
خوش بحال اون هایی که آسمان پرستاره دارن
کوزه گرازکوزه شکسته آب میخوره مثل من چون خودم این پروژه روبه همه پیشنهادمیکنم ولی کاش این لکه ها اونقدربزرگ وواضح بودن که روی کاغذدیده بشن!!!!!!!! Sad تازه علاقه ی زیادی هم به خورشیدندارم!! :wink:
من که یه بار این کار رو انجام دادم و به راحتی و وضوح اون ها رو دیدم !!
در ضمن خورشید بسیار زیباست و بازی با اعداد و کار با سایه و زاویه ی اون خیلی برای من سرگرم کننده بوده
بطوری که 3 سال پیش این قدر به این فرمول های مثلثاتی و زاویه خورشید و ارتباطش با طول سایه اجسام و ... ور رفتم که تست المپیاد اون سال رو رو هوا حل کردم و زدم .
چه جالب چون من همون چندباری هم که بایه تلسکوپ دیگه جزماله خودم امتحان کردم شکست خوردم!!! Sad Cry منم اینقدرعشقه ساعت آفتابیم که نه تنهامسئله ی اون سال المپیادروحل کردم بلکه یه ایده ی باحال برای جشنواره ی امسال ساعت آفتابی زدم!!باشماموافقم واقعاکارسرگرم کننده ایه!!!!!! Big Grin
Star نوشته: از پشت تلسکوپ هر جرمی که نور دارد را می شود رصد کرد
حالا این جرم ممکن است منبع نور باشد و یا نورش از خودش نباشد.
منظورم این بود که شما تا حالا چه اجرامی رو رصد کردید
تقریبا تمام اجرام مسیه
چندین جرم ngc
سیارات
دنباله دارها
ماهواره ها
و ...

مهمان

من هم میگویم اما خواهشن به حساب تعریف از خود نگذارید.
تمامی اجرام مسیه
450 الی 500 جرم NGC
بین 12 الی 20 جرم IC
تمامی سیارات + پلوتو ( در سال 1379 ) و .....
صفحات: 1 2 3