تالار گفتگو ستاره‌شناسان

نسخه‌ی کامل: خمش فضا-زمان به چه معناست؟
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3
شما مي تونيد به كتاب استيون هاوكينگ مراجعه كنيد
انيشتن باسياهچاله ها موافق نبود
اما اين تئوري استيون هاوكينگ بود
سلام

ولی مفهوم سیاه‌چاله‌ها تنها یکسال پس از ارایه نظریه نسبیت عام یعنی سال 1916 توسط کارل شوارتزشیلد عزیز ارایه شد که البته ایشان نیز تنها پس از چند ماه از ارایه مقاله ارزشمندشان در همان سال 1916 در جبهه جنگ جهانی اول کشته شدند.

در آن موقع البته آقای استفان هاوکینگ بزرگ هنوز دیده به این جهان نگشوده بودند.

متشکر/.
به نظر من انیشتین یک انقلاب رو در فیزیک به وجود آورد که بعد از انجام این انقلاب تمام نظریه های کیهان شناسی بر مبنای اون شکل گرفت.به وجود آوردن این انقلاب خیلی قابل تقدیره اما نباید از این چشمپوشی کنیم که انیشتین در خیلی از چیز ها مطمئن نبود یا اشتباه میکرد.نمونه ی بارزش هم عدد ثابت کیهانی.اما استفن هاوکینگ در بحث سیاهچاله ها و سفر در زمان واقعا یک اسطوره هست که من به شخصه ایشون رو بیشتر از انیشتین قبول دارم.
only orion نوشته: به نظر من انیشتین یک انقلاب رو در فیزیک به وجود آورد که بعد از انجام این انقلاب تمام نظریه های کیهان شناسی بر مبنای اون شکل گرفت.به وجود آوردن این انقلاب خیلی قابل تقدیره اما نباید از این چشمپوشی کنیم که انیشتین در خیلی از چیز ها مطمئن نبود یا اشتباه میکرد.نمونه ی بارزش هم عدد ثابت کیهانی.اما استفن هاوکینگ در بحث سیاهچاله ها و سفر در زمان واقعا یک اسطوره هست که من به شخصه ایشون رو بیشتر از انیشتین قبول دارم.
سلام
ولی متسفانه ایشان هنوز جایزه ی نوبل را دریافت نکرده اند.
m_n نوشته: [quote="only orion":1hde2oer]به نظر من انیشتین یک انقلاب رو در فیزیک به وجود آورد که بعد از انجام این انقلاب تمام نظریه های کیهان شناسی بر مبنای اون شکل گرفت.به وجود آوردن این انقلاب خیلی قابل تقدیره اما نباید از این چشمپوشی کنیم که انیشتین در خیلی از چیز ها مطمئن نبود یا اشتباه میکرد.نمونه ی بارزش هم عدد ثابت کیهانی.اما استفن هاوکینگ در بحث سیاهچاله ها و سفر در زمان واقعا یک اسطوره هست که من به شخصه ایشون رو بیشتر از انیشتین قبول دارم.
سلام
ولی متسفانه ایشان هنوز جایزه ی نوبل را دریافت نکرده اند.[/quote:1hde2oer]

جایزه نوبل برای رشته ایشون نداریم اصلا! دقیق نمی دونم اما نوبل فیزیک رو به کیهان شناس ها نمی دن.....
سلام

بايد عرض کنم زمینه تحصیلی استفان هاوکینگ عزیز هم فیزیک است که جایزه نوبل هم کاملاً به گرایش ایشان یعنی استروفیزیک و کیهان شناسی مربوط است و در صورتی که ایشان قادر به انجام کارهای عملی و آزمایشگاهی بود، حتماً این جایزه نصیب ایشان شده بود. بدون شک ایشان در بخش فیزیک تئوری و کاربرد ریاضیات پیشرفته در فیزیک، جزء معدود افراد و شاید بزرگترین شخص در طول تاریخ علم هستند. چرا که تسلط فوق‌العاده کامل بر ریاضیات پیشرفته الکترومغناطیس، نسبیت عام و مکانیک کوانتوم و ترمودینامیک و ارایه چنین نظریاتی خارق العاده در زمینه سیاه‌چاله‌ها فقط به ایشان منحصر است.

اما در علم فیزیک، جایزه نوبل فقط به اشخاصی تعلق میگیرد و گرفته که کار عملی کرده باشند و از طریق تحقیقات آزمایشگاهی تئوریهای جدیدی را به اثبات رسانده باشند.

به عنوان مثال آلبرت انیشتین فقید نیز نه تنها بخاطر ارایه نظریه نسبیت خاص، بلکه حتی به خاطر ارایه نظریه فوق‌العاده ارزشمند نسبیت عام نیز جایزه نوبل را دریافت ننمود!

انیشتین جایزه نوبل را فقط بخاطر کشف اثر فتوالکتریک دریافت نمود که از پس ارایه تئوری، از طریق تحقیقات آزمایشگاهی به آن دست یافت و وجود این اثر را ثابت نمود.

متشکرم/.
البته ایشون استاد کرسی لوکاشین کمبریج هستند. انشتین هم خودش که فتوالکتریک رو انجام نداد. بنابراین شاید این آزمایشات اخیر در سرن باعث بشه ایشون هم نوبل بگیرن! ما که بخیل نیستیم :wink:
من خیلی با کتاب های جدید فیزیک نوین آشنایی ندارم متاسفانه ولی اون قدیم ندیما من و دایی گرامیم خوره نسبیت شده بودیم و به اون صورت هم کتاب درست و حسابی نبود اشنایی با نسبیت مرکز دانشگاهی رو خوندیم که کتاب خوبی بود الان هم هستش نارنجی رنگه کاورش

نسبیت خیلی برام جالبه ولی به مکانیک کوانتوم علاقه بیشتری دارم اما احساس میکنم باید یه دور دیگه نسبیت بزنم به بدن نسبیت خونمان تقلیل یافته

سه تا کتاب خیلی خوب (سطحش بالا باشه میخوام ببینم چند مرده حلاجم)رو معرفی کنید دوستان ممنون

پیروز باشید Smile
ميزان تحصيلات شما چقدر است تا كتاب در همان سطح معرفي كنيم؟ اگر با رياضيات و فيزيك جداي از رشته‌ي خودتان آشناييد آن را هم بنويسيد.
صفحات: 1 2 3