تالار گفتگو ستاره‌شناسان

نسخه‌ی کامل: معرفی مشاهیر
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2
سلام
یک پیشنهاد داشتم
اگه ممکنه یک قسمت در تالار گفت وگو رو به معرفی مشاهیر ستاره شناسی اختصاص بدید کسانی مثل عبدالرحمن صوفی،ابوریحان بیرونی یا خارجی مثل کپلر، کپرنیک،یان اورت و...
به هر حال ما علم الان بشر رو مدیون این دانشمندان هستیم
به نظر من غیر از این مشاهیر تاریخ نجوم می تونیم مشاهیر معاصر نجوم در جهان رو معرفی کنیم مثل اساتید کشور خودمون Big Grin
Belder نوشته: به نظر من غیر از این مشاهیر تاریخ نجوم می تونیم مشاهیر معاصر نجوم در جهان رو معرفی کنیم مثل اساتید کشور خودمون Big Grin
کاملا درسته.من یادم رفت این رو بگم.
من هم کاملا با این طرح موافقم و امید وارم مدیران محترم این کار رو انجام بدن
با سلام
بسیار پیشنهاد عالی است دوستان دیگر هم آمادگی خودشان رو سریعتر اعلام کنند تا مدیران هم با دیدن این پتانسیل بالا شروع به کار کنند
به امید پیشرفت.....
فکر خوبیه من هم هستم
خب دوستان فقط این رو نخونید و بگذرید.همونطور که اقای الستی گفتند شما باید موافقت خودتون رو(اگه موافقید)اعلام کنید تا مدیران محترم سایت با استقبال شما این بخش رو راه اندازی کنند!
دوستان گرامی شما که خودتون این همه ابراز علاقه می کنید، پس در همین تاپیک و یا تاپیک جدید بحث خود را آغاز کنید.
درست می فرمایید پس اگه اجازه بدید شروع کنیم. از یک دانشمند معاصر شروع می کنم.دکتر ابوالقاسم غفاری
دکتر ابوالقاسم غفاری یکی از بهترین دانشمندان ریاضی،فیزیک و ستاره شناسی در سطح جهان است.او اولین ایرانی راه یافته به سازمان ناسا در امریکاست و همینطور تنها خارجی حاضر در پروژه پرتاب اپولو!
دکتر غفاری ازدانشمندان بسیار بزرگ جهان است.برای مثال او موفق به

همکاری با پروفسور اینشتین در زمینه نظریه وحدت میدان‌ها

پیوستن به پروژه عظیم آپولو و انجام محاسبات مربوط به مسیر انتقال کپسول حامل انسان به مدار ماه

دریافت مدال افتخار از نیکسون(رییس جمهور وقت ایالات متحده)
شده است.

دکتر غفاری در 25 خرداد ماه سال 1285 هجری شمسی در تهران متولد شد و تحصیلات پایۀ خود را در دبیرستان دارالفنون به اتمام رسانید. ریاضیات و فیزیک را در دانشگاه نانسی فرانسه تحصیل کرد و دیپلم ستاره‌شناسی و آنالیز عالی ریاضیات را نیز از آن‌جا دریافت نمود. او دکترای ریاضیاتِ فیزیک را از دانشگاه سوربن فرانسه اخذ کرد. در 1315 به اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران پیوست و پس از اتمام خدمت سربازی از سال 1319 تا 1334 به عنوان استاد تمام آنالیز عالی تدریس کرد و این در حالی بود که در سال 1325، به دعوت دانشگاه سلطنتی لندن مدتی را در آن‌جا گذرانده و مدرک پی اچ دی تصحیح فاکتورهای سرعت و روش هودوگراف در دینامیک گازی را از آن‌جا دریافت کرد.
پس از آن، در دانشگاه‌های لندن و آکسفورد، به حل مسائل پیچیده فیزیک مشغول شد و نسبیت را نیز در دانشگاه آکسفورد نزد پروفسور میلن، فراگرفت. در سال 1339، به دعوت دانشگاه هاروارد، به آن‌جا نقل مکان کرد و تحقیقاتی را در زمینه معادلات دیفرانسیل و نیز حل مسائل دینامیک گازی به انجام رسانید. در این مدت همچنین به عنوان عضو موقت انستیتو مطالعات پیشرفته در پرینستون و نیز دستیار تحقیقاتی ریاضیات در دانشگاه ایالتی پرینستون انتخاب گردید.
در سال‌های 1340 و 1341، با پروفسور آلبرت اینشتین در رابطه با نظریه وحدت میدان‌ها فعالیت کرد و همزمان، با پروفسور مورس و لفچز در رابطه با معادلات دیفرانسیل در ابعاد بزرگ کار کرد. در 1341 بار دیگر به ایران بازگشت و به تدریس معادلات دیفرانسیل در دانشگاه تهران پرداخت. در 1347 رساله پروفسوری خود را در زمینه ریاضیات و استاتیک در دانشگاه واشنگتن ارائه داد و از 1337 تا 1341 در این دانشگاه به تدریس معادلات دیفرانسیل پرداخت. در 1343، تحت عنوان دانشمند هوافضا به پایگاه فضایی گودارد ناسا نقل مکان کرد. پس از آن به پروژه عظیم آپولو پیوست و به انجام محاسبات مربوط به مسیر انتقال کپسول حامل انسان به مدار ماه پرداخت. و در سال 1351، از ناسا بازنشسته شد و تحقیقات خود را در زمینه دینامیک‌های ستاره‌ای و کنترل ماموریت‌های بین سیاره‌ای ادامه داد. او در 1348 به پاس خدماتش در جریان ماموریت آپولو ـ 11 از طرف نیکسون، رئیس جمهور وقت ایالات متحده، مدال افتخار دریافت کرد. ایشان همچنین در پروژه جنگ ستارگان نیز فعالیت‌هایی را به انجام رسانیده‌اند.
دکتر غفاری هم اکنون در آمریکا ساکن بوده و همچنان به انجام تحقیقات علمی در سن 101 سالگی می‌پردازد.


منبع arezoo7.wordpress.com
این هم استارت کار لطفا شما هم شروع کنید Big Grin
بابا یکی رو معرفی کنید.حداقل نظراتتون رو بدید :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
صفحات: 1 2