تالار گفتگو ستاره‌شناسان

نسخه‌ی کامل: خرید تلسکوپ
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
ببخشید میشه باهاش عکس گرفت ؟؟؟؟ :?:
احتمالا میشه باهاش عکس گرفت ولی عکسها از کیفیت خوبی برخوردار نیست.
من واقعا ازتون ممنونم اگه این همه سوال میکنم ببخشید تازه اومدم ایران میخوام بطور جدی رصد کنم.. یک سوال دارم اگه میشه در مورد رد ستاره ها بیشتر توضیح بدین ممنون از شما
MY SKY نوشته: کدوم شاخه از ستاره ها
یعنی چی؟ چه ربطی به نوع ستاره داره. بطور خلاصه میشه گفت به علت چرخش زمین حول محور خودش, اینطور دیده میشه که تمام ستاره ها در حال چرخش به دور ستاره قطبی (که در راستای محور چرخش زمین هست) می چرخن و این حرکت رو میشه تو عکس ها به صورت رد ستاره ها ثبت کرد.
برای ثبت این رد به یه دوربین عکاسی با سرعت 30 و ترجیحا B نیاز هست. بهترین لنز برای این کار لنزهای واید هستن که میشه تعداد ستاره های بیشتر به همراه مناظر زمینی وسیع تری رو ثبت کرد. تلسکوپ تو این روش از عکاسی ستاره ها به کار نمیاد.
amirali_night sky ببخشید چرا شما اصرار دارید که Celestron بخرید؟ Sky-Watcher تلسکوپایی با همین اندازه رو خیلی ارزونتر ارائه میده که از نظر کیفیت هم تفاوت چندانی با محصولات Celestron ندارن. اگه میشه دلیل خودتونو برای این انتخاب بگید.
من نمیدونم اگه میشه واسم توضیح بدین
متلا این تلسکوپ هم 90mm هست. درسته پایه تلسکوپ سلسترونی که قبلا معرفی شده بود بهتره ولی تفاوت قیمتشون به هیچ وجه 140 تومن نیست.
http://telescope.ir/index.aspx?siteid=1&...9&proid=23
حالا شما تلسکوپ شکستی می خواین یا بازتابی؟ اگه بازتابی می خواین چه نوعی؟ (نیوتونی,ماکستوف,اشمیت)
اگه برای عکاسی میخواید ، اگه بتونید یه شکستی آپوکروماتیک جور کنید کارتون عالی میشه ، فقط باید پول بیشتری خرج کنید.
من نمیدونم اگه میشه برام توضیح بدین
amirali_night sky نوشته: من نمیدونم اگه میشه برام توضیح بدین
نگاه کنید ما انواع تلسکوپ داریم
1- شکستی
2- بازتابی
که هر کدوم از اینا به چند قسمت تقسیم میشن:
انواع مدلهای شکستی:
1-آکروماتیک==> که ارزونتر از آپوکروماتیک ها هستند و عموما منجما از بین شکستی ها اینو انتخاب میکنن.
2-آپوکروماتیک ==> که گرون هستند و دارای کیفیت بسیار عالی هستند و کاملا مناسب برای عکسبرداری اند.

انواع مدلهای بازتابی:
1-دابسونی==> که پرطرفدار ترین تلسکوپ دنیاست ، کارکرد این تلسکوپ بسیار سادست و شکل ساده ای داره برای همین ارزون تر می ایسته.
2-نیوتونی==>معمولا کسایی که میخوان هم عکاسی کنن و هم رصد از این تلسکوپ استفاده میکنن ، بیشتر این تلسکوپ ها دارای پایه های eq هستند.

بازتابی ها مدل های دیگه ای نظیر اشمیت و ماکستو و ... دارن که من از با تجربه های این تالار میخوام درباره ی اونا توضیح بدن.

حالا با توجه به این توضیحات میتونید مدل تلسکوپتون رو انتخاب کنید.
مارک های سلسترون ، اسکای واچر ، ویلیام اپتیک و اوریون مارک های معتبر و قابل اعتمادی هستند ، شما باید جنسٍِ ابزار مد نظرتون باشه نه مارک اونا.
تلسکوپ گالیله‌ای
بزرگنمایی در این تلسکوپ‌ها بر اساس یک عدسی که در جلوی دهنه تلسکوپ قرار دارد انجام می‌گیرید و روش استفاده شده در آنها مانند دوربین‌های دوچشمی معمولی است. هزینه این تلسکوپ‌ها در سطوح حرفه‌ای عموماً بسیار بیشتر از مدل‌های دیگر است، و کیفیت بهتری را نیز ارائه می‌کنند.

تلسکوپ نیوتنی

یک تلسکوپ مدرن آماتوریبزرگنمایی در این تلسکوپ‌ها بر اساس یک آینه مقعر انجام می‌شود که روی آن پوششی از آلومینیوم دارد. پوشش آلومینیومی باعث می‌شود که اکسیده شدن آن باعث از بین رفتن قابلیت بازتاب آینه نشود. در بعضی دیگر از تلسکوپ‌ها از نقره استفاده می‌شود سپس روی آن پوششی قرار می‌گیرد که اکسیده نشود.

روش کارکرد این تلسکوپ‌های نیوتونی بدین صورت است: ابتدا پرتوها وارد تلسکوپ می‌شوند، سپس توسط آینه مقعر اصلی به نزدیکی دهانه تلسکوپ باز می‌گردند، و از آنجا توسط یک آینه یا منشور به سمت چشمی تلسکوپ بازتابیده می‌شوند.

این تلسکوپ‌ها عموماً قیمت مناسبی نسبت به نوع‌های دیگر دارند، و استفاده زیادی از آن‌ها بخصوص در نجوم آماتوری می‌شود.

تلسکوپ‌های نیوتونی عموماً طول بلندی دارند، همچنین پس از مدتی نیاز به تمیز کردن آینه، و پس از آن بسته به کیفیت روکش آلومینیوم آینه، نیاز به تجدید روکش دارند.

تلسکوپ کاسگرین
تلسکوپ‌های نیوتنی عموماً بلند هستند، و هنگامی که اندازه آینه اصلی آنها بزرگ‌تر می‌شود، طول تلسکوپ بسیار زیاد می‌شود. برای حل این مشکل از روشی به نام کاسگرین استفاده می‌شود.

در این روش، مرکز آینه اصلی تلسکوپ توسط تکنولوژی خاصی سوراخ شده، و چشمی در پشت تلسکوپ قرار می‌گیرد. همچنین آینه یا منشور جلوی تلسکوپ که پرتوهای نور را به سمت بدنه، یه چشمی هدایت می‌کرد، اکنون تنها پرتوها را به صورت مستقیم به آینه اصلی بازتاب می‌کند.


تلسکوپ فضایی مادون قرمز IRASدر این روش به دلیل اینکه پرتوها طول تلسکوپ را دوبار طی می‌کنند، طول تلسکوپ به نصف کاهش می‌یابد.

از روش کاسگرین در لنزهای آینه‌ای دوربین‌ها نیز استفاده می‌شود.

تیغه اشمیت
در بسیاری از تلسکوپ‌های امروزی، برای رفع مشکلات و خطاهای نوری که بخاطر نوع تراش آینه بوجود می‌آید، در دهانه تلسکوپ تیغه باریکی به نام تیغه اشمیت قرار می‌گیرد که کار تصحیح این خطا را بر عهده دارد و بر اساس تراش و خطای آینه ساخته می‌شود.

تلسکوپ اشمیت-کاسگرین
تلسکوپ اشمیت-کاسگرین به تلسکوپی گفته می‌شود که از هر دو فن‌آوری کاسگرین و تیغه اشمیت در آن استفاده شده باشد. این روش عموماً برای تلسکوپ‌های ۸ اینچ به بالا به کار می‌رود.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45