تالار گفتگو ستاره‌شناسان

نسخه‌ی کامل: ستاره Antares به مرگ خود نزدیک میشود
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2
صورت فلکی عقرب را که می شناسید؟ این صورت فلکی در نیمکره جنوبی آسمان قرار گرفته و بسیار شبیه به عقرب است، این صورت فلکی کاملا شبیه به عقرب بوده و نام گذاری آن بسیار با مسمی است.
این صورت فلکی در شرق آسمان دیده می*شود در حالیکه در همین زمان صورت فلکی جبار یا همان شکارچی در غرب آسمان از دیده پنهان می*شود، باید گفت صورت فلکی کژدم در میان صورت فلکی میزان و قوس قرار گرفته است و به تشخیص یکی از این دو می توانید به راحتی عقرب را در اسمان با آن قلب قرمز رنگش پیدا کنید.
[عکس: Antares1-medCombine-cp3.jpg]
ساکنان نیمکره جنوبی زمین، صورت فلکی عقرب را نشانه*ای از خوش اقبالی می*دانند و با مشاهده آن به رویاهای دست نیافتی خود می*اندیشند.
عطا مقتدری در گفتگو با ایمنا با بیان اینکه ستاره قلب العقرب در حال مرگ است و به پایان زندگی خود نزدیک می*شود، افزود: قلب العقرب یا همان قلب سرخ رنگی که در صورت فلکی کژدم مشاهده می*شود نوعی غول سرخ است که به نوعی خورشید در حال مرگ تلقی می*شود، این غول قرمز رنگ در آینده با یک انفجار ابرنواختری از زندگی ستاره مانند خود خداحافظی خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه این بدان معنا نیست که برای ساکنان زمین این ستاره به زودی تاریک شود، خاطرنشان کرد: پس از انفجار این غول سرخ در آسمان این ستاره قرمز رنگ حتی در نور بسیار شدید روز نیز قابل مشاهده است و در نهایت پس از زمان بسیار طولانی حتی از دید ساکنان زمین نیز دیگر رویت نخواهد بود.
این عکاس نجومی بیان داشت: برای پیدا کردن قلب صورت فلکی عقرب کافی است، بزرگترین و سرخ*ترین ستاره آن قلب العقرب نام دارد در حالیکه در انتهای دم آن نیز چندین ستاره دوتایی نیز خودنمایی می*کند.
خبرگزاری ایمنا - ستاره قلب عقرب به مرگ خود نزدیک می شود
فکر کنم هنوز چند هزار سال مونده باشه.
Regulus نوشته: فکر کنم هنوز چند هزار سال مونده باشه.

مشخص نیست شاید همین امشب سوپرنوا بشه شایدم هم تا الان شده باشه ولی نورش 603 سال طول میکشه که به ما برسه. امیدوارم تا روزی که زنده هستم بتونم یه سوپرنوا توی کهکشان خودمون رصد کنم.
منظورم زمان دیده شدنشه.
فکر کنم هنوز چند هزار سال مونده.
فکر کنم همین الان هم ستاره ی قلب العقرب داره بخش عظیمی از جرم خودشو به فضا پرتاب می کنه و داره تشکیل یک سحابی سیاره ای می ده.به اون عکسی که neptune گذاشته نگاه کنید می بینید که ابری اطراف ستاره ی قلب العقرب را فرا گرفته .
رضا باجلان نوشته: فکر کنم همین الان هم ستاره ی قلب العقرب داره بخش عظیمی از جرم خودشو به فضا پرتاب می کنه و داره تشکیل یک سحابی سیاره ای می ده.به اون عکسی که neptune گذاشته نگاه کنید می بینید که ابری اطراف ستاره ی قلب العقرب را فرا گرفته .

به دلیل فعل و انفعالات و طوفانهای شدید این ستاره که از خاصیت ستاره های ناپایدار رده ابرغول هست، یک دیسک بزرگ گازی اطراف اون شکل گرفته که به حالت سحابی درآمده. درون همین گازهای اطراف ستاره یک قل با جرم 7 تا 8 جرم خورشیدی قرار داره که به دور Antares میچرخه
یعنی ستاره ی قلب العقرب ستاره ی قیفاووسی هست؟:?:
رضا باجلان نوشته: یعنی ستاره ی قلب العقرب ستاره ی قیفاووسی هست؟:?:

نه آنتارس ابرغول سرخ هست
نه نه منظورم متغیر قیفاووسی .
رضا باجلان نوشته: نه نه منظورم متغیر قیفاووسی .

نه قیقاووسی نیست
صفحات: 1 2