ابر بخار اب سرد شده و فشرده شدست. وگرنه هيچ ماده اى در حالت گازش از مايع و جامدش سرد تر نيست. اگه قرار باشه اب با خودمون ببريم بايد بصورت مايع يا يخ ببريم، تا جاى كمترى بگيره. ميدونم يخ از اب چگاليش بيشتره، براى همين شک كردم. ايا يخ تو دما هاى خيلى پايين فشرده تر ميشه يا نه؟
دما رو اون مقدار که لازم داره واسش نگه میداریم به وسیله دستگاه های سرمایشی و گرمایشی
Regulus نوشته: ابر بخار اب سرد شده و فشرده شدست. وگرنه هيچ ماده اى در حالت گازش از مايع و جامدش سرد تر نيست. اگه قرار باشه اب با خودمون ببريم بايد بصورت مايع يا يخ ببريم، تا جاى كمترى بگيره. ميدونم يخ از اب چگاليش بيشتره، براى همين شک كردم. ايا يخ تو دما هاى خيلى پايين فشرده تر ميشه يا نه؟
سلام در کتاب اساس ستاره شناسی نوشته که می توان یخ رو در دمای های خیلی پایین تر هم فشرده کرد:lol:
کجاش خنده داره.؟؟؟ در کل من با ایده ی بردن اب از زمین مخالفم. ما باید رو پای خودمین بایستیم. اگر زمین نابود شد چیکار میکنیم؟ بخواطر همین میگم
این که مشکلی نیست میشه گاز هیدروژن و اکسیژن رو به مقدار زیاد برد
خب اون موقع وقت زیادی صرف ساختن اب میشه
خیلی ببخشین:confused:
من بعد مدتی یه سری به اینجا زدم و با این تاپیک عجیب مواجه شدم!!!!
به نظر من بهتره وقتتونو صرف ساخت تاپیکای علمیتر و جدیتر کنید. نظر سنجی ای که تو این تاپیک راه انداختین خیلی عجیبه!!!! مگه پرسپولیس استقلاله که دارین طرفداراشو میشمارین!!!!!مریخ یه دنیا با حیات زمینی فاصله داره!!!! فقط کافی بود اسم تاپیکو میزاشتین << بحث روی حیات مریخی >> تا این تاپیکم بشه تاپیک علمی!!!!
چرا انقد سطحی نگری میشه!!!!!؟!؟؟؟!!؟!؟!؟!
ad::-(
لطفا از مدیران و نگهبانان تالار میخوام تا اسم تاپیک رو عوض و پست بنده رو حذف کنن
براى اينكه رو پاى خودمون وايستيم به قول امير(با اينكه بنظر من زمين هرگز مشكلى براش پيش نمياد) ميتونيم از يخ اب موجود تو سيارک ها استفاده كنيم.
بردن هيدروژن از زمين هم خيلى خطرناکه. هر لحظه ممكنه منفجر بشه.
پس بنابراین تایید شد که یخ در دماهای پایین تر فشرده تر هم میشه
اگر قبول کنید تا به اینجای کار دو مشکل حل شده :
1. استفاده از جو گلخانه ای کوچک برای هر ساختمان اگه اشتباه نکنم ( برید به پست Regulus )
2. فشرده سازی یخ در دمای پایینتر . منبع : کتاب اساس ستاره شناسی
حالا میریم به گزینه سوم مصالح : ( ایجاد تونل و استخراج آهن و دیگر مواد از مریخ )
حالا یک سری تصویر عجیب :
http://www.iranufo.blogfa.com
http://iranufo.blogfa.com/cat-6.aspx
در ژوئن ۲۰۰۸، اطلاعات به دست آمده توسط کاوشگر فینیکس ثابت کرد که خاک مریخ دارای اندکی خاصیت بازی (قلیایی) و همچنین حاوی موادی مانند منیزیم، سدیم، پتاسیم و کلر، که وجود همه آنها برای حیات و رشد موجودات زنده ضروری است، می*باشد. محققان خاک به دست آمده از منطقه*ای نزدیک قطب شمال مریخ را با مقداری خاک باغچه زمینی مقایسه کردند و به این نتیجه رسیدند که خاک مریخ برای رشد گیاهانی چون مارچوبه (آسپاراگوس) مناسب است.
در آگوست ۲۰۰۸، کاوشگر فینیکس با انجام آزمایش*ها ساده شیمیایی، مثل مخلوط کردن آب زمین با خاک مریخ، با هدف تعیین pH خاک مریخ، نشانه*هایی از نمک پرکلرات پیدا کرد، که این موضوع نئوری دانشمندان بسیاری را که ادعا کرده بودند خاک مریخ به طور قابل ملاحظه*ای دارای خاصیت بازی است، تایید می*کرد. pH خاک مریخ ۸٫۳ اندازه گیری شد.
وجود پرکلرات بر سطح مریخ، البته در صورتی که قطعی شود، خاک مریخ را بیش از آن چیزی که تاکنون از آن شناخته شده*است شگفت و متفاوت می*کند. البته آزمایش*ها و بررسی*های بیشتری در این مورد لازم است، چرا که این احتمال وجود دارد که پرکلرات یافت شده بر سطح مریخ ناشی از منبعی زمینی، مثلا خود کاوشگر(چه در نمونه*ها و چه در تجهیزاتش)، بوده باشد.
خب سدیم و پتاسیم و کلر و منیزیم مشکل نداریم بقیه مواد رو هم از زمین میبریم